Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTe014
aktív tag
válasz blt.62 #14817 üzenetére
Az M8 egyedüli pozitívumának (a G3-mal szemben) a sztereó hangszórókat lehetne felhozni.
G3-nál nagyobb kijelző, szinte ugyanakkora méretben.
Az M8 a valódi fém miatt nehezebb, viszont a G3-nak is tökéletes fémes hatása van.
Az akku-idő használatfüggő, abban nem tennék különbséget.
Ár-érték arányban a G3 nyer.Ha esetleg egy váltáson gondolkozol, akkor youtubeon csomó összehasonlító videó van, persze célszerű lenne lollipop-os videókat nézni.
Röviden: a G3-tulajok azért vettek G3-at, mert szerintük nincsen szebb, jobb telefon a piacon. Beleértbe engem is.
i14Pro
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz blt.62 #16718 üzenetére
Én is a G4-re várok (pletykák szerint nem lesz ott az MWC-n, csak májusban jelentik be). Két lehetőség van:
1.) Lesz annyival jobb, hogy áldozzak rá többet.
2.) Nem fog annyival többet érni, de cserébe az G3 ára leesik. Bár szolgáltatótól nekem így is 75k körül lenne jelen pillanatban a G3, szóval inkább az első opciót szeretném ha megvalósulna.
Egyébként semmit, de tényleg semmit nem tudni arról, hogy mi lesz a G4-ben, pletykákra sosem szabad adni (legalábbis vásárlási szándékot építeni rá biztosan nem). Mindenkinek van biztosan egy kívánságlistája, hogy mit szeretne, de ezek a bejelentésig csak vágyak.
Amúgy nem értem miért akarsz megszabadulni a HTC One M8-tól, az is egy remek telefon. Van valami különösebb oka annak, hogy lecseréled? Nem pénztárcában akarok kotorászni, ne érts félre, csak nem teljesen világos nekem, hogy ugyanabból az évből származó csúcsmobilok között akarsz váltani.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz blt.62 #16729 üzenetére
Azért a generációváltást ne úgy képzeld el, hogy hatalmas változások jönnek, ez csak egy marketinges agymenés. Ez csak annyit tesz, hogy jönnek az idei modellek, amik próbálnak néhány aspektusban jobban lenni. Apránként adagolják a fejlesztéseket. Egy gyártónak ha jól megy, akkor nem tesz bele egy telefonba hatalmas fejlesztéseket, mert akkor ellőné a következő 2-3 évre a puskaport. Inkább a lecsúszóban lévő gyártók szoktak nagyot gurítani, hogy visszaszerezzék a népszerűséget (lásd: Motorola, amit az utóbbi 2-3 évben művelnek az zseniális, csak itthon nincs hivatalos Motorola forgalmazás meg szerviz sem).
-
-
expander
senior tag
válasz blt.62 #20514 üzenetére
igy nez ki
hatterkent beallitani? nemtudom mire gondolsz, ez egy widget viszont a lockscreenen vannak animaciok, ha engedelyezed neki, es ott esik az eso, ho, vagy sut a nap, ha eppen olyan ido van -
DJ. Ru$y
félisten
válasz blt.62 #21297 üzenetére
Dehogy tudja Azért adtak hozzá gyári Qi töltőt, hogy dísz legyen.
Téma összefoglaló:
"◆ Akkumulátor: 3000 mAh, cserélhető, Qi vezeték nélküli töltés (Csak a D855, F400, F460-as modelleknél)"[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zolio3
senior tag
válasz blt.62 #22171 üzenetére
Nem mindegy hová teszed a zenét. A belső memóriába a Ringtones mappába tedd, vagy külső sd-re sdcard/media/audio/ringtones mappába. Ha a készülék rootolt, akkor a system/media/audio/ringtones mappába is teheted, utána az attribútumot 644-re. Utóbbi megoldás a leghatékonyabb.
-
Aryon87
félisten
válasz blt.62 #22869 üzenetére
Play áruház, beírod a keresőjébe hogy weather & clock, és első találatnak ki is adja
miután felkerült a telóra, belépsz az app-ba és az időjárás opciót választod. majd kilépsz.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz blt.62 #28324 üzenetére
Playbe ird be rendesen (weather & clock), es az elso talalat lesz: kek ikon, esos felho es nap.
Magyar menus. Telepites utan mikor elinditod, az "idojaras" opciot kell kivalasztani. Engedelyezni kell a helymeghatarozast hogy ahol vagy, annak az aktualis helyet jelezze. Beallitasokban azt hiszem fel ira a legkisebb frissitesi intervallum.Tobbfele meretu widgetje kozul valogathatsz.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz blt.62 #28328 üzenetére
Hagyj annyi helyet a widgetnek, hogy az elferjen a kezdokepernyon.
Nalam a 4x2-es meret van.
Hosszan nyomd a fokepernyot, mig egy menube ugrik. Kozepen widgetek opcio, es ott keresd meg a kivant meretet. Azt hosszan tartva tudod behuzni a fokepernyore.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz blt.62 #28340 üzenetére
Igen. Ahogy eszrevettem nalam mindig kesve erkezett a riasztas, mar javaban vihar olt, mikor csipogott a riasztas G3on ugyanez volt ha jol emlekszem. De jelez. Azt is kulon be lehet allitani hogy mikre riasszon.
Pistakiss, ha jol tudom a telenorosok kaptak frissitest, tegnap neztem en is, de semmi ertesites nem jott a tmobilosra.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
dajkapeter
senior tag
-
Nunder
őstag
válasz blt.62 #29093 üzenetére
Beállítások -> Nyelv és bevitel (passz angolon van a telefon) -> ott lesz az LG Keyboard, Google voice, meg a Google Keyboard (meg mondjuk egy SwiftKey vagy ami épp billentyűzet még fel van pakolva).
Itt tudod módosítani a beállításait a kis fogaskerékkel.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
dajkapeter
senior tag
válasz blt.62 #29093 üzenetére
Vagy, ha más verzió van fent akkor pedig a jobb felső sarokban van egy kis mikrofon a billentyűzeteden. A képen is látszik ->[link]
Net mentes! Nálam sose kért netet. Igaz, mindig be van kapcsolva a netem.
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest