Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
AndroidNow HD 3.0 [D855][Base V20A Lollipop van fent. Vissza lehet e rakni az LG Flash Tool -al a gyári D85510L_00.kdz 4.4.2 -est és újból rootolni? Ez után fel a Flashify -t ami itt már működik, és így vissza rakni az előző 4.4.2 -es mentésem?
-
Promi
aktív tag
Azt akarom kérdezni, hogy ha vissza lépek egy előző verzióra lollipop -ról 4.4.2 kitkat -ra akkor nem téglásítom a telefont?
-
Promi
aktív tag
válasz purcigeorge #8919 üzenetére
Ott még 4.4.2 kitkat ment aholtökéletesen működött de itt lollipop alatt azt írja mindenre, hogy partition not fund, és nem is csinál semmit.
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz imi4199 #9079 üzenetére
Twrp -el csinálsz egy mentést, felrakod a lollipopot, ha nem tetszik twrp alól wissza tudod rakni a mentésed. de még újból kell installálni ezt a KK-modem.zip et, majd restart.
-
Promi
aktív tag
Kint is van a AndroidNow HD 3.2 [D855][LRX21M V20A Lollipop]
Vagy is még csak most tölti fel.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Most már lehet tölteni az AndroidNow HD 3.2 -t.
-
Promi
aktív tag
[TitaniumBackup_6.2.0-test6_r343_Market] Ez működik az 5.0 alatt
-
Promi
aktív tag
Valaki használ itt iGO Primot a G3 -on? Ha igen milyen beállításokkal, hogy full képernyő is legyen, meg ne akadozzon, és ne csíkozódjon 2D -be.
-
Promi
aktív tag
Valaki próbálta már? CloudyG3 1.2
-
Promi
aktív tag
válasz Earl_Muttley #9899 üzenetére
A lag egyáltalán nem durva átlag felhasználónak. Kicsit szerintem fel is lett fújva, hogy valami hibát még is csak találjanak már ennél e telefonnál is.
-
Promi
aktív tag
Fiúk a háttérben dolgoznak:
Flashify FULL (for root users) v1.8.1
What's New
v1.8.1:
1 - Attempt to fix "Unable to write do SDCARD" on some devices
2 - Fixed wrong menu dark colors on Lollipop
v1.8
1 - Support for Android 5.0 Lollipop
2 - Support for the OnePlus One
3 - Fixed Philz Recovery downloads on some devices -
Promi
aktív tag
válasz gerenda110 #10248 üzenetére
Frissítéseknél letöltöd újból, ha nincs köztük amit vissza szeretnél rakni, akkor igen csak resettel lehet. Illetve valahol láttam gyári app gyűjteményt zip -be.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Hoppá! AndroidNow HD 4.0 nem lesz mostanában, szívbaj miatt kórházba került a srác.
-
Promi
aktív tag
válasz sata005 #10396 üzenetére
Blacklist Úgy tudom ez mindkettőt tudja blokkolni.A telefonban pedig be lehet állítani a hívás blokkolást:
Beállítások/Hálózatok/Hívás Beállítások/Hívás Elutasítás/Következő Hívások elutasítása/és itt lehet a magánszámok mellett a rublikába kijelölni a blokkolást, illetve a + gombra nyomva bepötyögni a bejövő blokkolandó számot. -
Promi
aktív tag
AndroidNow HD 6.0 hamarosan Bár én már nem hiszek Neki a csupa mindent visz.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Én a minap láttam (ha jól láttam) a Kecskeméti Media Markt -ba 105.000Ft-t.
-
Promi
aktív tag
G3 Titanium cimke volt alá rakva, és már az újabb felirat volt. Még bosszankodtam is, hogy nemrég még megvettem drága pénzért most meg "csak" ennyi az ára.De lehet én néztem el valamit vagy az eladók kavartak el valamit. Vagy a szemüveg hiánya
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Most már tölthető az AndroidNow HD 6.0
-
Promi
aktív tag
Én azt vettem észre, hogy a ChupaChups 2.0 több energiát használ el mikor csak pihenget. Kb. 7-8 óra alatt lement 2 % -t.
-
Promi
aktív tag
AndroidNow HD 6.1 Szinte már 2-3 naponta új.
-
Promi
aktív tag
Nálam valami gebasz van. Frissíteni akartam az új 20E -re, és most egyfolytában a TWRP menüje jön be akár mit csinálok.
-
Promi
aktív tag
Senki nem tud segíteni? Egyfolytában a TWRP menü jön be, hiába indítom újra a telefont.kdz frissítés se jön össze arra hivatkozva, hogy nem látja az usb kábelt. Pedig hallom a hangot mikor összedugom a géppel.
-
Promi
aktív tag
Huh sikerült visszaállítani mindent, nem volt könnyű menet. Miután a frissítésbe "belehalt" gyárit akartam felrakni, de a hiba ott volt, hogy én azt hittem, hogy az LG szoftvere felvan telepítve a számítógépre, mint kiderült nem volt fent ezért nem látta a telót. Aztán vissza L minden elölről majd TWRP alól vissza a mentés huh de most már jó.
-
Promi
aktív tag
válasz Just_Reboot #12749 üzenetére
Beállítások/Általános/Mozdulatok
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz geris197 #12760 üzenetére
Nos a folyamat kb. így néz ki röviden.
1. Root PurpleDrake-Lite R03 -al.
2. Flashify v1.8.3 telepítése, evvel tudod felrakni az IMG kiterjesztésű file -okat, és ez a v1.8.3 már működik rendesen 5.0 alatt is.
3. twrp-2.8.0.0_d855-signed.img felrakása Flashify v1.8.3 segítségével.
4. Belépsz a TWRP -be és telepíted a TWRP-D855-ModemSupport-skin1980.zip file -t, mert ez hozzáadja a menübe a modem mentési lehetőséget is ami akkor lehet nagyon fontos, ha kk -ról lollira váltasz, és vissza akarod rakni a kk -t.
Röviden ennyi lenne a lényeg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs