Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz zoleeno1 #10496 üzenetére
Na ez igaz:
- Rooted
- Odexed
- Zipaligned
- Busybox
- Debloated
- Various build.prop tweaks
- Splitwindow all Apps
- SD_external fix ( writable for all apps)
- Lollipop SD internal error fix ( and i wish also invisible navbar and statusbar )Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok! Jó meglátás, nem kell etetni, anno a 4X-nél is ezt csinálta amikor elég sokan megelégedéssel használtuk, barátnőm most is simán használja, kapott egy új aksit és kész.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SharpSA
veterán
-
Typhoon47
senior tag
válasz eladogeppc #10490 üzenetére
-- áhh mindegy is, ne etessük a trollt inkább kéremszépen --
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Kasya
nagyúr
válasz eladogeppc #10490 üzenetére
Eloszor is egy G3 topikban csak nem arra szamitasz, hogy az elegedett felhasznalok (mert nyilvan azok, ha nem adtak meg el es itt vannak) azt mondjak hogy a telefon egy S3 mini szintjen van
Masodszor nem kell "fannak" lenni ahhoz, hogy az ember sajat tapasztalatabol lassa, egyik se a piac legtokeletesebb keszuleke.A kamera nem szubjektiv dolog. A dizajn lehet az, de egy minosegi foto nem. Az, hogy neked a szinvilaga jobban tetszik, meg nem lesz a foto jobb minosegu.
En elhiszem neked, hogy az S5 jobb, ha te is elhiszed nekem, hogy a G3 jobb...a kerdes, hogy miben Nincs olyan merteku kulonbseg koztuk atlag napi felhasznalas soran, mint amit te itt probalsz kivetiteni.
"Sötétben nagyon sok fotót csinálok Dj-kkel, haverokról, stb... Nagyon érzékeny pontom pont a kamera, ..."
No comment... Ha te ezt egy S5-tel csinalod, nem szeretnek a megbizod lenni.Az S5-ot biztos nem kell "tweekelni". Epp csak fel million neznek egy egy custom romot xda-n, ami Lite neven szerepel es csokkentett memoria igenyu.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Nem kellene ennyire Fan-nak lenni, hogy ne lássuk meg azt, hogy feloldásnál igenis meg-megakad.
Kamera meg szubjektív dolog.
S5 saját körülményeim között azonos képeket készítve jobb.
Ugyanaz a plüss, bulifotók, jobbak a samuban.Nem is értem, hogy ha azt mondogatja valaki hogy ez jobb, akkor el is hiszi előbb utóbb ?
Sötétben nagyon sok fotót csinálok Dj-kkel, haverokról, stb... Nagyon érzékeny pontom pont a kamera, így pont nem érdekel egy akár mobilarénás teszt, mivel azok nem a legfrissebb driverekkel készülnek ugyanúgy, mint a többi nagy tesztoldalé sem.
Persze be lehet állítani, szét tweakelni egy telefont úgy, hogy soha ne laggoljon. Ezt nem kellett megtennem az S5nél ahhoz, hogy jó legyen a telefon. Csupán használni kellett.
A G3 messze áll a jól optimalizáltságtól. Mondjuk én használom is a telefont, így nem egy app-ot a háttérben tartok.
A Fanok kíméljenek attól, hogy ez az istencsászár mobilja. Nem az.
Ennek ellenére nagyon szeretem, hisz egyébként is a monogrammom van rajta.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Peat76
őstag
válasz NandorHUN #10488 üzenetére
Na ennek a véleménynek most nagyon örülök....jól optimalizált rendszer lesz az !
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
NandorHUN
addikt
válasz eladogeppc #10474 üzenetére
LAG-ok már itt sincsenek -.-...
Android 5.0-ával én semmi laggot nem láttam már telon. Most van rajta Thermal mod + build.prop mod, dpi 550-re állítva és ezek után azt kell mondjam ennél fluidabb telefonom még nem volt.... Pedig volt iphone-om is és HTC One-om is...www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
Peat76
őstag
Kamerában az S5 jobb??? Ezt most ugye te sem gondoltad komolyan?
Az összes kamera teszten a G3 az S5 előtt van, ezért választottam én is az LG-t!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Khelben
nagyúr
válasz eladogeppc #10478 üzenetére
Ki a franc fotózik sötétben?
-
SharpSA
veterán
Nálam nincs lag a G3-on. A kamerája is rendben van.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
eladogeppc
veterán
válasz Khelben #10475 üzenetére
Tesztekben, de kézben volt nálam, és hidd el jobb ! Ugyanazokat fotóztam. Sötétben jóval korrektebb az S5.
Egyébként: Lenovo Vibe Z2 Pro.
Ugyanez az architektúra, mégsincs LAG...Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Kasya
nagyúr
Nem jobb, max neked jobban tetszik a szaturaltsaga.
Az S5 nem akad...amig be nem lakod. -
djoei
tag
köszönöm a válaszokat
-
Khelben
nagyúr
Nem tudom, hol láttál kamera összehasonlításokat, én két hétig hasonlítgattam a G3 kameráját az S5-höz (meg egy csomó másikhoz) és messze a G3-é a jobb, azért is vettem azt.
-
eladogeppc
veterán
Én nem mondanám, hogy S5-re semmiképp... Írtam korábban is, hogy ugyanezek az üzemidő paraméterek, max ott nincsenek LAG-ok. Egyáltalán nincs.
Knox miatt gázabb a helyzet, de ha nem vagy buheramen, akkor nagyon jó telefon.
És anyagában sem rosszabb az LG-nél, sőt azt kell mondjam, hogy kamerában az a jobb.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
djoei
tag
válasz eladogeppc #10471 üzenetére
szia te asszem g2 ről jöttél megéri váltani?(s5 a másik jelölt)
köszi a választ -
eladogeppc
veterán
Lehet hogy kérdezte már valaki, hogy nincs a gyári téma helyett LG téma ? Mint mondjuk a G2-n ami van ?
Ez a karikás bigyó néha idegel.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Bilux
veterán
Megjelent a V20C
Koreai telefonokhoz
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
DonLaca@
senior tag
válasz fecske95 #10445 üzenetére
Nem vagyok a szavak emberre, írói vénám sincs. Inkább kihagyom. Ha kell szívesen segítek priviben.
#10458 Helltak
Én kiszoktam próbálni őket. Most is az van fenn (v7). Nekem jobban bejön mint az AndroidNow. Átgondolt jól megcsinált romok. A srác nem most kezdte. Témák is szépek csak érződik rajtuk a spanyol temperamentum. Kicsit nekem már túl színesek. Végre a Viper4Android is működik vele. Audio+fotó mód is benne van.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz supertrezi #10465 üzenetére
Leírtam az előző hozzászólásomban. Nincs régiózár sem, minden szoftverben van magyar nyelv stb.
-
supertrezi
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #10463 üzenetére
Nos, lehet. Habár 3 évvel ezelőtt (mikor a szóban forgó Xperia Ray-t vettem) azért szerintem még nehézkesebben mentek a dolgok. De a lényeg, hogy a gyári appon normálisan tudjak (jobbra dőlő) ékezetekkel SMS-t írni meg küldeni s a magyar T9 szótár is működjön. Ha ezt tudja - akár némi okosítással -, akkor talán lehet szó bolti garis készülékről is.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz supertrezi #10457 üzenetére
Kb. 2 perc lett volna leszedni arra is a magyar beviteli módot, ahogy a G3-ra is körülbelül ennyi idő. (Gyári billentyűzetben lehet a nyelveket leszedni, akár japánt vagy koreait is szedhetsz le magadnak, ha úgy érzed)
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Akiknek vlt már T-mobilnál szervízben a telefonjuk:
Kb. mennyi idő a szerviz?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Helltak
őstag
Valaki próbálta már ezt a romot?
[Kn virus acura]Vivo X100 Pro
-
supertrezi
aktív tag
válasz ßrainiac #10383 üzenetére
Szia(sztok)!
Szemezek ezzel a telefonnal, nézegetem pl. ezt az Emag-ot. 2 év bolti gari, érte jönnek-viszik. Rendben van, de igazából ragaszkodni szoktam a gyári garanciához. Egyszer vettem telót boltival, maga a telefon hibátlan, vadiúj, magyar nyelvű volt, de pl. az SMS-alkalmazása angol billentyűzetes volt angol prediktív szövegbevitellel; ráadásul az ékezetekkel is folyton trükközni kellett... Kénytelen voltam Handcent SMS-t használni. Ilyennel most nem akarok foglalkozni. Valaki leírhatná, hogy milyen rajta az SMS-applikáció. Habár gondolom, hasonló probléma itt is előfordul, hiszen nem hazánkba szánt készülékekről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Aki ARTfájlrendszert használ, annak milyen navigáció van a telóján? Köszönöm!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz NandorHUN #10446 üzenetére
Sima GPS nagyvárosban épületek között (Debrecen), simán 10 sec alatt betölt, nem használom a pontosítást, mert azzal elfogadom, hogy a Google gyűjti a helyadataimat, szóval soha nem használom.
-
zoleeno1
veterán
Van már a telónkra philz recovery is [RECOVERY][ALL VARIANTS]Newest philz with OG Clockworkmod theme
Honor Magic5 Pro
-
NandorHUN
addikt
Sima GPS nektek mennyi idő alatt talál jelet ? (Tehát ha helymeghatározásnál csak a GPS van kipipálva).
Én próbálgattam mobil net nélkül Sygic-t meg Google Maps-t de nem nagyon akart megtalálni....www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
levisboy
tag
Ha felteszek egy tört rendszert? Mint pl. a Chupa Chups? Akkor is ha rádugom a PC Suit-ot akkor alaphelyzetbe állítja?
-
Promi
aktív tag
válasz sata005 #10396 üzenetére
Blacklist Úgy tudom ez mindkettőt tudja blokkolni.A telefonban pedig be lehet állítani a hívás blokkolást:
Beállítások/Hálózatok/Hívás Beállítások/Hívás Elutasítás/Következő Hívások elutasítása/és itt lehet a magánszámok mellett a rublikába kijelölni a blokkolást, illetve a + gombra nyomva bepötyögni a bejövő blokkolandó számot. -
DonLaca@
senior tag
Adtam egy esélyt újra az AndroidNow-nak. Hát nem egy nagy szám. Semmi extra, XDA-n fellelhető módok gyűjteménye. Ment is vissza a Chupa Chups 1.9 kernellel.
-
levisboy
tag
Akkor KDZ módszerrel simán frissíthetem anélkül, hogy adatot illetve programot vesztenék? (persze wipe nélkül gondolom)
Köszi! -
ßrainiac
addikt
válasz eladogeppc #10427 üzenetére
Miert nem raksz fel egyebkent egy Novat? Annyira (semennyire) azert nem jo a gyari launcher.
Igaz, hogy nekem egy widget van kint, de azt soha nem tolti ujra. Egyebkent meg az 5.0 "sajatossaga" ez ha jol tudom, nem a chupa-e, szoval..^^
-
Lecs@
addikt
-
fecske95
tag
Karácsony esetleg január... A T-nél március... Fogalmam nincs! 😊
-
ßrainiac
addikt
álarc, Helltak: Koszi
a "fagyik" nem tul biztatoak, nekem a chupan ilyenek nem tortennek
0.5A? De mieeeeert?
DonLaca@: Rin kernelt raktam fel meg asszem az 1.0-at, huuuu, mit sz.ptam azzal. Nem engedett letolteni file-okat (konkretan a chupa kernelt, hogy vegre megszabaduljak tole) es beam-en kellett atkuldenem
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Akárki akármit mondd, a ChupaChups időnként feloldás után a widgeteket újratölti. Ez rendszeres egyébként.
Laggol mint atom már a képernyők lapozgatásakor is !!!
Látom amit látok !
Komolyan mondom a G2 nem laggolt ennyire. (A felbontás sem akkora kihívás úgy gondolom, nem millió poligonnal kell számolnia mint egy játék esetében)[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz V.Dave #10425 üzenetére
Add be neki "Egyéb hálózat"-ként (meg kell adni az SSID-t aztán a jelszót). Nincs korlátozva, hogy hány eszköz csatlakozhat wifin és ha van fent X eszköz, akkor onnantól már nem is láttatja magát a wifi?
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok nem teljesen ide tartozik de lenne egy lg g pad 4.4.2 vel és nem latja az itthoni wifit míg másik 2 telefon gond nélkül kapcsolódik. Tudtok valamit tanacsolni? Újra indítása nem segitett.
Xiaomi mi 8 6/128
-
DonLaca@
senior tag
Vállalkozó kedvűeknek. Rin kernel 1.1-ben van overclock támogatás. Csak még nem sikerült működésre bírnom. Gyorsaságra megegyezik a Chupa Chupssal.
-
álarc
aktív tag
válasz ßrainiac #10409 üzenetére
Nos a ANHD 4.0.
Megy mint a veszedelem. Persze még "szűz" a rendszer. Ramot megeszi, de nem laggol egyelőre. 3 fagyás volt, első telepítés után, ez ok, ezt követte újraindulás után egy viber facebook kombinált fagyi, majd egy kezdőlap újrararajzolásos nyekk. Ezek alap fagyok sztem. Azóta megy. Meglátjuk akkuban mit produkál. Most, hogy fossá nyomkodtam 0,5A töltővel nem töltődött semmit, de nem is merült
Aromával nem találkoztam telepítésnél. Felső státusz sáv csinos lett, alsó virtgombok kicsit vékonyabbak. Élesítés maradt aszem... Meggyomlálta, Google könyveket, újságokat, hangouts (hál I nnek) kicsinálta belőle, play zene maradt, naptár stb. megvannak.[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
A fako szineket nem lehet felpimpelni valahogyan?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
zoleeno1
veterán
válasz ßrainiac #10419 üzenetére
Gyengusz bizony, sőt... Az S2-m sokkal szebb képeket csinált, mint az S3, Nota2, majd a Nota 3 is. Ez köztudott egyébként, vaku ide vagy oda. Tesztek alapján a nóta 4 viszont nagyon jó képeket csinál, első kézből nem tudom. De megkockáztatom, ennél a G3-nál is jobb képeket lőtt az S2. Annyira mondjuk engem nem izgat a dolog, ritkán fotózok, annál is ritkábban telóval, amire kell nekem doszt elég mindegyik. Seggszus, akarom mondani nexus összehasonlítási alapon nincs, nem volt olyanom sosem.
Honor Magic5 Pro
-
ßrainiac
addikt
válasz zoleeno1 #10418 üzenetére
Koszi a valaszt
Bevallom oszinten, hogy nem igazan jartam meg utana ennek es az infras autofocus, vagy miazistennek. Viszont erdekes, hogy a Nexus 5-nel nem lo sokkal jobb kepeket a szamos extrakkal amiket tud a masikkal szemben. Reszletesebbek a kepek, de fakobbak, es egyes kepeken a szeleknel elhomalyosul, pl. a fu a kep aljan a Nexuson elesebb volt (mindket kep sima mezei vakus modban keszult este)
Nem nagyon volt meg idom komolyabban osszehasonlitani, de futolag 3db Nexus 5-tel is osszemertem (kepek ugyanarrol a temarol) es ahhoz kepest hogy lehurrogjak az emlitett telot, nem lo sokkal rosszabb kepeket a G3-nal.
Az is benne lehet persze a pakliban, hogy 5.0, meg nincs meg kamera mod, na.. meglatjuk.
Ez amugy jo dolog, lehetne rendszeresiteni mindenhol. Ami tuti, eros mint az allat, sokkal erosebb fenyt ad, mint pl a note 2, amirol csereltem.
Hm... valamiert ugy remlik, hogy a Note 2-nek nagyon gyengusz a vakuja. Azt vettem az S3 utan es mintha feltunoen rosszabb lett volna a regebbi kistesojahoz kepest.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz ßrainiac #10417 üzenetére
2 van rajta, az egyik hideg (feher), a masik meleg (sargas). En a power toggles widget elemlampajat hasznalom, az kapcsolja mind2t. Gondolom a tobbi is. Azert tunhet sargasnak, mert itt nem csak a "hideg" van.
Ez amugy jo dolog, lehetne rendszeresiteni mindenhol. Ami tuti, eros mint az allat, sokkal erosebb fenyt ad, mint pl a note 2, amirol csereltem.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
ßrainiac
addikt
válasz Helltak #10416 üzenetére
Nekem meg nem sikerult magamat teljesen meggyozni, pedig 1-2 napja fel akartam rakni.
Nincs kedvem a full wipe-hoz sem
Aztan meg megszoktam a mostani romot, tudom, mi a nyugje, de kozben azert stabil is, stb...
Mas: Nyugtassatok meg pls, hogy mindenkinek meleg fenyu (sargas) a vakuja, ha bekapcsolja valamilyen flashlight progival mert en meg ilyet egy telefonnal sem lattam.
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
-
ßrainiac
addikt
Kozben az AndroidNow fejlesztoje ujra nyeregben
Van olyan aki chupa helyett feldobna es irna rola par sort?
-
Peat76
őstag
Tehát "L" még nincs T-re? Akkor ez az 5.0?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
A T-s telóhoz a legújabb szoftver ugye ez..... Latest Firmware85510E_00 ?
Ez akkor mi?
Hungary LGD855 A6HU D85510l 00_6 2014/10/13Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
jacis
nagyúr
Srácok,
Sikerült beszélnem az LG Magyarországgal a garanciáztatásról. Egy éven keresztül a gsm boltokban vásárolt telókat is javítják díjmentesen.
Nem hittem benne, de tényleg igaz.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest