- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Honor Magic5 Pro
-
csabesz89
tag
valaki rendelt már hozzá slimportot és tudná linkelni? most jött meg az enyém, de nem működik, szóval most biztosra akarok menni
-
Levente07
tag
Felraktam a lengyel 5.0-t én is... Eddig tetszik, szerintem egész jó lett... Nekem is az az érzésem hogy gyorsabb mint a 4.4
-
SharpSA
veterán
válasz DIEGO15 #9390 üzenetére
Ja hogy még ragacs is van rajta. Na azzal már jó lehet, bár lehet venni például a legerősebb piros kétoldalú öntapadósat, ha az eredeti megadja magát. Én ezt a pirosat használom mindenhol. Nyom nélkül el lehet tüntetni, addig meg ott marad.
Elég érdekes ez a csipesz szerű fogás.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
Igen, ez megtörtént, bár itt csak akkor van bejelölve, ha már be is lett állítva egyszer. Ennek ellenére nincs eltávolítási lehetőség, mert a romban van a McAfee. Most nézem ismét a Titanium Backupban (mert nálam csak tiltva van itt), hogy biztosan jót írjak és piros a színe és van konvertálás felhasználói programmá menüje is. Tehát a rom része, root nélkül nem törölhető vagy tiltható.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
SharpSA
veterán
válasz DIEGO15 #9375 üzenetére
Ez érdekes. Nálam wifin folyamatosan használva megy 6 órát is. Az első nap, amikor belaktam a rendszert, wifin 3,5 óra képernyőnél volt 50%-on az akku. Na és persze közben folyamatosan ment, állítottam be a dolgokat, települtek a programok. 3G-n már kevesebb 1-2 órával.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Arra esetleg van tippetek, hogy a menü miért tűnt el az alkamazasaimból?
Csomó alkalmazásból eltűnt (QuickPic, Mxplayer, stbb) helyette csak úgy tudom elohozni, ha hosszan nyomom a multitasking gombot...Valakinek esetleg van ötlete?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
SharpSA
veterán
válasz DIEGO15 #9360 üzenetére
Ez nem jó nekem, mert nálam van brodit proclip, amely egy sík felületet ad. Amúgy sem szeretem a szélvédőre rakni, mert ott messze van. Vagy adnak hozzá mondjuk kétoldalú öntapadós ragasztóval felrakható idomot, amihez már jó a vákuumos talp?
-
fecske95
tag
Kipróbálva muködik a dolog 100% eredmény eltűnt a hibaüzenet...
-
Misi1980
senior tag
A TWRP-t szeretném telepíteni de valamiért fizetteni akar vele paypal-om keresztül a letöltésért.Az összefoglalóban szereplő linket is próbáltam.Tud valaki nekem egy letöltési linket adni?
-
Peat76
őstag
válasz SharpSA #9355 üzenetére
Talán először így...
/Settings/Security/Phone administrators, Disable.LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
tomiii007
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok én is ezen a telon, az lenne a kérdésem hogy folyamatos 3g mobilnettetel mennyit bír a telo?
-
fecske95
tag
válasz DIEGO15 #9339 üzenetére
AndroidNow HD 2.4 ról full wipe AndroidNow HD 3.2.-ra erről pedig ChupaChups jött...
de úgy tűnik nincsenek semien következményei a ksőbiekben...a kamera mod nálam egyelőre nem működik ezen a romon...
-
-FreaK-
veterán
válasz fecske95 #9338 üzenetére
Itt írnak rá egy megoldást, recovery-ből kell flashelni :[link]
Próbáld ki és jelezz vissza ha működik légy szíves, mert akkor délután bele rakom az összefoglaló frissítésbe
A többiektől meg addig kérném szépen, hogy ha van ötlet hogy mi kerüljön bele az osszefoglaloba akkor irja meg címszavakban légyszi, esetleg link is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Ha valaki keresne egy jó kis autóstartót, akkor ezt érdemes megvenni. Amennyire egyszerű, annyira jó.
-
skylaner
senior tag
Tegnap feltettem a 75-s thermal modot v10L-re.
Nem tudom miért de elég gyenge akksi időt produkált. (neteztem wifi-n, és játszottam a TwoDots-al ami nem egy cpu/gpu gyilkos játék)Nálatok jobban bírja
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SharpSA #9355 üzenetére
Fel nem teszem, ha nem jön le rendesen. Először le kell állítani a védelmet, aztán MacAfee-n belül settings-ben van eltávolítás, régen így le lehetett valahogy vakarni, barátnőm telefonjáról így szedtem le.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bossi
őstag
Kérdésem lenne...
kdz-vel visszaraktam alap t-s romot és utána végigfrissítettem OTA-n keresztül a boot logo maradt LG és nem lett újra t-s.
Akinek T-s a G3 megírhatná nála mi van, jól emlékszem, hogy T-s logo volt ugye?köszönöm.
-
dave182
senior tag
válasz DIEGO15 #9255 üzenetére
A lengyel előtti V20A van fent, de attól, hogy ennyi szabad RAM van még nem töltött újra semmit eddig.
Egy bajom van az egésszel, hogy mióta ART-on van a kocsiban a bluetooth zenelejátszás akadozik. Ezt csinálta 4.4 alatt is amikor ART-ra váltottam, de akkor még azt hittem, hogy még nincs optimalizálva a rendszer ezért lőttem is vissza DALVIK-ra, ott tökéletesen játszota le a zenét. Most feltelepítettem a Lollit és ugyanúgy szar a zenelejátszás. Valakinek ötlet? -
haspok07
tag
Hogy lehet visszamenni loliból kikatba root nélkül.
-
func93
senior tag
válasz DIEGO15 #9347 üzenetére
Én már nem tudom mit rakjak fel, de az elmúlt pár napba.. szét főztem a telót a romokkal becsinált g3 lassan. annyi mindent kipróbáltam és nem tudom melyik a jó.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
haspok07
tag
A McAfee teljes eltávolítására kérnék segítséget. Vodafonos előfizető vagyok és a vodafon protectre is van előfizetésem. Ahhoz, hogy használni tudjam, fel kell telepíteni a vodának a programját, de hibakóddal kilép. A Vodafon protect is McAfeet használ, de a vodánál a prémium változat van.
-
Peat76
őstag
Van lehetőség T-s készülékről root nélkül a gyárilag telepített McAfee-t eltávolítani?
Vagy mi rá a legjobb megoldás root nélkül hogy "kilőjem"?LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
GuruZone
őstag
V20a: Negyedik fullos töltés után vagyok már, 1 óra alatt 20%-öt merült az akku ebből 48 perc a kijelző.
Nekem sokkal rosszabbnak tűnik mint eddig bármelyik sw, pedig próbáltam már eddig: 10a 10b 10h 10i 10l
Szerintetek?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Kasya
nagyúr
Pontosan...bar android alatt nem hasznaltam sose erdemben, mert elegedetlen vagyok vele. Viszont WinMo-n nagyon szerettem
Ellenben arrol nem tudhatunk semmit, hogy o nem az izraeli terkeppel hasznalja, esetleg nem odakint el-e. Maga a program viszont nem illegalis Androidra.
-
-
NandorHUN
addikt
Csak én vettem észre, hogy gyári video lejátszó gyorsabban játssza le a videokat (nagyobb fps pl. 1080/720p video esetén)? Viszont nem lehet állítani feliraton és máson sem.
Egyébként MXPlayert használok, ahol sokszor nagy felbontásos filmeknél esik az fps... esetleg van tippetek, milyen renderelést stb..t állítsak be, hogy ne legyen ilyen probléma? (Pl. Szoftware/Hardware/H+ rendering vagy más beállítás?)Köszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Vic61
senior tag
-
Grawens
senior tag
válasz Misi1980 #9299 üzenetére
Azért annyira nem veszélyes az ára: Kamera takaró
-
Promi
aktív tag
Valaki használ itt iGO Primot a G3 -on? Ha igen milyen beállításokkal, hogy full képernyő is legyen, meg ne akadozzon, és ne csíkozódjon 2D -be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wuthering Waves
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...