Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Csessze meg, ennyi pingvinnel körülvéve...
Kicsit több, mint egy éve fogalmam sem volt róla, hogy bármi közöm lesz hozzájuk. Persze nincs velük semmi bajom, mint ahogy más Isten teremtvényeivel sincs. De soha nem gondoltam volna, hogy "testközelbe" kerülök velük.
Pingvin, meg pingvin, még egy pingvin, és meglepetésként egy lángoló pingvin.Gondolkodom.
Most ki fogad el kit? Ki fogadja be más nézeteit, hozzáállását?Anno páran belekapaszkodtunk hat piti smiley-ba. Terjedt a hír, jöttek a játékos kedvű emberkék, beindult a buli.
Mára ott tartunk, hogy éjfélig bizonyára elérjük a 15 ezres hozzászólást.
Kajakra köszönhető ez a pingvineknek (is). Olyannyira, hogy Galaktikus Pingvin Birodalom az otthonunk.Jót mulattam azon a tényen, hogy egy felnőtt ember hogy tud örülni a "főkávéfőzői" titulusnak.
Nos igen. Ezek az apróságok teszik otthonossá ezt a topicot. A játszani tudás, a gyermeki lélek.Ki fogad el kit? Mindenki mindenkit. Ez a szép az egészben.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest