Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3221) szaszlaci válasza Zolee11 (#3220) üzenetére


szaszlaci
addikt

Vagy nézzük a milyen HDD-t vásároljak topic-ot. Green az kizárt ott a RED
Azért azt tisztázzuk, hogy egy akármilyen topik, akárkicsoda által írt összefoglalója nem az én álláspontomat tükrözi, te viszont nekem válaszoltál. Attól még a Red minőségileg a jobbak között kellene legyen, de ha jól tudom, másképp kezeli a hibákat, nem "elnéző", pont azért, mert NAS-ba való.

Egy külföldi értékesítési site-on is látni, hogy a visszajelzések nem kiugróan rosszak
Ezek olyan vélemények, mint a "Megvettem, csendes, hűvös, halk, teszi a dolgát", vagy "Tönkrement, soha többet WD" ?

Attól, hogy te nem tennél rendszernek, csak oda marketingizáltat, még működhet. Nekem nincs Mac-em, de a minikbe szerinted miket raktak még pár éve? Vagy az összes Macintosh és Wines notiba? Nézd meg, milyen elérési időkkel és random olvasási értékekkel rendelkeznek.
Na mindegy, meggyőződés ellen nem ágálok.

Kinek mi a használható?
Itt a lényeg. Vagyis látszólag, amúgy meg nem. Akkor SSD mindenhova, csúcsproci és RAM. Na ez utóbbira tényleg érdemes költeni.
Mert amelyik gép nem gyorsabb kétszer, mint az éppen használt, az lassúnak fog tűnni, nekem ez a tapasztalatom.
Pár éve egy 320 GB-os 2.5" 5400 rpm Blue-t használtam rendszernek, tönkrement. Mivel volt egy meglévő 750 GB-os, 2.5" 7200 rpm Black, az került be. Fürgébb, de semmi kimagasló, megszokható hamar, pedig nem egy kategória. Két tányéros mindkettő.

Annyit elmakogok angolul, hogy felfogjam, csak semmi kedvem fél órákat olvasgatni, mert nem írod le a lényeget, ahogy te látod.

Selejt hivatalosan, ami kilóg a gyártó által meghatározott vagy tőle megrendelt határértékből.
Szerintem meg az olyan termék selejt, ami a boltból kihozva parkol ész nélkül, a garanciaidő lejártára vagy akár jóval előbb összeszedi a (nem idiótán) meghatározott elhasználódási értéket. Az olyan termék ipari hulladék a szememben, ahol jóval több darab megy tönkre rövid időn belül, mint az normális gyártás és minőség ellenőrzés mellett tartható lenne valahol a Black ára alatt. Kartellmentesen.
Sajnos itt nem csak a Greent érheti vád, de az már annyira alul van, hogy nem lehetne elég olcsó.
Ettől még voltak, akik védték a Thomson cuccokat, meg a külföldi Oriont, mert hát csak. Mondhattam nekik, hogy hát egy áruház garanciáztatását én "intéztem", ez általában jó érv volt. Vinyók esetén viszont nem mutathatok fel ilyet.
Hogy legyen kontra is, az utóbbi időben nem foglalkoztam vele még annyit se, mint korábban, ezért bármi megtörténhetett, de szalonnából ritkán lesz kutya. Vagy fordítva?

[ Szerkesztve ]

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.