Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ha jol emlekszem egyszer belinkeltem neked hogy hogyan lehet a guit is elovarazsolni, de tokmindegy, azert nincs a home premiumban gpo mert nem kell otthonra, kozponti managementhez van kitalalva, cegeknek
Az nem is, de én az angol Windowst szeretem, anyámék meg mondjuk annyit tudnak angolul, mint kínaiul, szóval ha éppen ők is használni szeretnék, akkor megoldható
de megiscsak van egy olyan kozos nyelv amit az egesz csalad megerttitkositasra van sok-sok masik program a bitlockeren kivul
xp mode meg semmi mas mint egy virtual pc + egy xp (az integraciot leszamitva) az ultimate araban benne van egy xp license ara is
-
törölt tag
-
fatal`
titán
GPO van a profban is úgytudom, MUIkat pedig fel lehet tenni az összesre, pont itt a logouton volt leírás, hogy hogyan. Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez.
Elfogadja a német kulcsot is.XP módra pedig VirtualBox (még DXet is tud) vagy VMWare (ha jól tudom már ebből is van ingyenes verzió)
-
bobsys
veterán
mar megint?
GPOhoz linkeletem neked a teljes gpo referenciat xls-ben
nyelvu mui, ooo, nem jut eszembe amikor egyszerre kellene mondjuk az angol mellett egy magyar es egy uzbeg mui a windowson otthoni hasznalatban
bitlocker helyett van ingyenes titkosito cucc, (de ha valami ultratitkos dolgon dolgozol ami miatt kell, akkor egy jol kereso szabaduszo vagy, tehat megtudod fizetni vagy a ceged adja laptopostul) -
Morden24
nagyúr
Változtatható MUI kb. pont annyira hasznos otthonra, mint az XP mód.
Group policy-t is millióan használnak, mint home userek.
A bitlocker szintén musthave.Van egy minimális kisebbség, akinek kéne otthonra, igen. Meg van olyan is, akinek a részeg haver fotójára f_szt rajzolni fotosop kell. Nem hiszem, hogy belőlük kéne kiindulni.
-
Morden24
nagyúr
Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban
3-ik opció: a hülyegyerekek által széthekkelt Gamer Editionja miatt Winfossal floodolja a fórumokat. Ez szerintem a legjobb.
(#84) pzstm: Gracias! Amúgy Vista idejében a a Business-ben nem volt.
-
Morden24
nagyúr
Ezt tanúsíthatom. Még a H1N1-et sem kaptam el, pedig PH-szerte hangoztatják, hogy mekkora disznó vagyok, amiért nem sül le a pofámról a bőr.
Ha most rosszindulatú lennék, akkor nem hagynám ki azt a magas labdát, hogy a disznó gerinces

(Ne sértődj meg, kivételesen viccnek szánom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest