Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ha jol emlekszem egyszer belinkeltem neked hogy hogyan lehet a guit is elovarazsolni, de tokmindegy, azert nincs a home premiumban gpo mert nem kell otthonra, kozponti managementhez van kitalalva, cegeknek
Az nem is, de én az angol Windowst szeretem, anyámék meg mondjuk annyit tudnak angolul, mint kínaiul, szóval ha éppen ők is használni szeretnék, akkor megoldható
de megiscsak van egy olyan kozos nyelv amit az egesz csalad megerttitkositasra van sok-sok masik program a bitlockeren kivul
xp mode meg semmi mas mint egy virtual pc + egy xp (az integraciot leszamitva) az ultimate araban benne van egy xp license ara is
-
törölt tag
-
fatal`
titán
GPO van a profban is úgytudom, MUIkat pedig fel lehet tenni az összesre, pont itt a logouton volt leírás, hogy hogyan. Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez.
Elfogadja a német kulcsot is.
XP módra pedig VirtualBox (még DXet is tud) vagy VMWare (ha jól tudom már ebből is van ingyenes verzió)
-
bobsys
veterán
mar megint?
GPOhoz linkeletem neked a teljes gpo referenciat xls-ben
nyelvu mui, ooo, nem jut eszembe amikor egyszerre kellene mondjuk az angol mellett egy magyar es egy uzbeg mui a windowson otthoni hasznalatban
bitlocker helyett van ingyenes titkosito cucc, (de ha valami ultratitkos dolgon dolgozol ami miatt kell, akkor egy jol kereso szabaduszo vagy, tehat megtudod fizetni vagy a ceged adja laptopostul) -
Morden24
nagyúr
Változtatható MUI kb. pont annyira hasznos otthonra, mint az XP mód.
Group policy-t is millióan használnak, mint home userek.
A bitlocker szintén musthave.Van egy minimális kisebbség, akinek kéne otthonra, igen. Meg van olyan is, akinek a részeg haver fotójára f_szt rajzolni fotosop kell. Nem hiszem, hogy belőlük kéne kiindulni.
-
Morden24
nagyúr
Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban
3-ik opció: a hülyegyerekek által széthekkelt Gamer Editionja miatt Winfossal floodolja a fórumokat. Ez szerintem a legjobb.
(#84) pzstm: Gracias! Amúgy Vista idejében a a Business-ben nem volt.
-
Morden24
nagyúr
Ezt tanúsíthatom. Még a H1N1-et sem kaptam el, pedig PH-szerte hangoztatják, hogy mekkora disznó vagyok, amiért nem sül le a pofámról a bőr.
Ha most rosszindulatú lennék, akkor nem hagynám ki azt a magas labdát, hogy a disznó gerinces
(Ne sértődj meg, kivételesen viccnek szánom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Everest / AIDA64 topik
- Yettel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest