Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
MSDNAA-sok informatikai képzésben tanulnak. Miért ne találnánk meg?
Félre ne értsd nem minősíteni akartam snekit...mindössze épp az ilyen emberkéktől nem egytől hallottam már hogy a jó öreg XP-t semmire le nem cserélném, meg linux alá legalább nincs vírus kifejezéseket....szóval biztos én épp rossz emberekkel akadtam össze
-
Penge_4
veterán
"Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez."
Mikor ilyeneket hallok egy világ omlik össze bennem. Ugyanis ezzel már megsértetted több pontban az EULA-t. Tehát innentől jogilag inkorrekt vagy.
"XP módra pedig VirtualBox"
Nem igazán vagyok oda a third-party megoldásokért, ha nem muszáj, illetve van rá megfelelő házon belüli megoldás.
Balika911: "Hányszor előkerült az a probléma, hogy az illegális másolat fertőzött, nem működnek a frissítések, instabil, röviden a legkülönbözőbb bajok vannak vele."
Nekem valahogy ilyen problémám még egyszer sem volt. Ilyen kölönböző nLite-olt XP-kkel néha voltak bugok, de rendes retail Windows-zal még soha. Kirakta a Genuine logót, megköszönte, hogy megvásároltam, a frissítések is lejöttek és a Windows Update oldalán lévő legalitás ellenőrzőn is átment. Mindig előre aktiváltat használtam.
A Win 7 volt az egyetlen, amit utólag kellett aktiválnom, mert türelmetlen voltam és már az RTM érkezése napján megszereztem, de eddig ezzel sem volt gond.
Másoktól pedig én is gyakran hallom, hogy még az MS rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze is tönkreteszi a "krekkjüket".
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest