Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"GPOhoz linkeletem neked a teljes gpo referenciat xls-ben"
Tudom. El van könyvjelzőzve.
Ettől még kényelmesebb a GPO.
Plusz felmerül az a kérdés bennem, hogy ha minden GPO funkciót el lehet érni Home-ban, akkor
1: Mennyibe is kerül a GPO, ami gyakorlatilag ebben az esetben csak egy sima GUI?
2: Ha ingyenes, akkor miért nem teszik legalább opcionálisan letölthetővé? Az nem mentség, hogy mert kevesen igénylik. Mert nyilván ezért nem teszik bele. De hogy opcionálisan sem..."nyelvu mui, ooo, nem jut eszembe amikor egyszerre kellene mondjuk az angol mellett egy magyar es egy uzbeg mui a windowson otthoni hasznalatban"
Az nem is, de én az angol Windowst szeretem, anyámék meg mondjuk annyit tudnak angolul, mint kínaiul, szóval ha éppen ők is használni szeretnék, akkor megoldható.
"bitlocker helyett van ingyenes titkosito cucc"
A BitLocker azért megbízhatóbb, mint egy ingyenes alternatíva, főleg titkosítás terén. Egyébként nem musthave cucc, de ha éppen valami miatt lefoglalják a vinyódat (bárkivel megeshet), akkor jó, ha van rajta.
Xp mód pedig jó, van egy rakás olyan szoftver, ami még most sem kompatibilis, ha ebből már csak 1-2-t működésre tudsz bírni az már fél siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest