- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Hogyne
Óránként 5-6k-ért rakasson fel alap programokat a gépére. lol
Nem tetszik, használj Linuxot. Abból van olyan, amiben semmi nincs még grafikus felület sem.
Gondolom azon az elven vagy, hogy a Windows Serverben se legyen benne minden, vegyék ki még a DHCP servert is mert te nem használod.
-
fatal`
titán
válasz
Morden24 #385 üzenetére
Ezekszerint az MSDNAA OEMnek számít?
Tudtommal csak liszensz, ami nagyjából megegyezik a dobozoséval, kivéve, hogy nem használható üzleti célra. Namármost nekem már írta ki, hogy a kulcs már használatban van és legyek szíves telefonálni.
Igaz ez még Vistanal volt, nem tudom mi a helyzet a 7es alatt, eddig 2x telepítettem, utoljára novemberben.
-
fatal`
titán
válasz
eladohardver #357 üzenetére
Általában akkor sem köthető konkrét emberhez, maximum egy számítógéphez (ez sem mindig igaz). Tehát szerintem nem személyes adat.
-
fatal`
titán
Elvileg igen. Hogy mennyire legális azt nem tudom, de logouton van leírás, ugyan ott profot moddolnak, de tudtommal működik Home Premiummal is. Keress rá a logouton, emlékeim szerint mindent szépen leír a cikk készítője, lépésről-lépésre.
Szerk.: Morden megoldása mégegyszerűbb.
-
fatal`
titán
GPO van a profban is úgytudom, MUIkat pedig fel lehet tenni az összesre, pont itt a logouton volt leírás, hogy hogyan. Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez.
Elfogadja a német kulcsot is.
XP módra pedig VirtualBox (még DXet is tud) vagy VMWare (ha jól tudom már ebből is van ingyenes verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 Digital Edition + Midnight black cover
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest