Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez."
Mikor ilyeneket hallok egy világ omlik össze bennem. Ugyanis ezzel már megsértetted több pontban az EULA-t. Tehát innentől jogilag inkorrekt vagy.
"XP módra pedig VirtualBox"
Nem igazán vagyok oda a third-party megoldásokért, ha nem muszáj, illetve van rá megfelelő házon belüli megoldás.
Balika911: "Hányszor előkerült az a probléma, hogy az illegális másolat fertőzött, nem működnek a frissítések, instabil, röviden a legkülönbözőbb bajok vannak vele."
Nekem valahogy ilyen problémám még egyszer sem volt. Ilyen kölönböző nLite-olt XP-kkel néha voltak bugok, de rendes retail Windows-zal még soha. Kirakta a Genuine logót, megköszönte, hogy megvásároltam, a frissítések is lejöttek és a Windows Update oldalán lévő legalitás ellenőrzőn is átment. Mindig előre aktiváltat használtam.
A Win 7 volt az egyetlen, amit utólag kellett aktiválnom, mert türelmetlen voltam és már az RTM érkezése napján megszereztem, de eddig ezzel sem volt gond.
Másoktól pedig én is gyakran hallom, hogy még az MS rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze is tönkreteszi a "krekkjüket".
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest