Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Én most az Auchanba vettem 3+1 akcióba DG-t, de meglepődve láttam, hogy már van saját márkás kapszulájuk is. Egyszer lehet kipróbálom, de eddig a Pellinin kívül mindbe csalódtam (Lidl, Spar, stb.), de nem az ízük miatt, hanem mert én sok hibásat fogtam ki ezért maradtam az eredetinél.
Üdv! -
Bubaaa
aktív tag
válasz r.levente75 #1789 üzenetére
Honnan az infó? Én sehol nem találom az akciós újságban.
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1796 üzenetére
Jó kávézást hozzá.
Próbáltátok már vanília fagyira ráereszteni valamelyi dolce-t? Isteni!
-
CptAdamica
veterán
válasz r.levente75 #1795 üzenetére
Túl csábító... Nem fogjátok elhinni, de most kaptam értesítést, hogy végre valahára feladták azt a retkes csomagot, remélem most nem kúrták el.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1794 üzenetére
5 doboz akkor amellé még belefér egy Spar pakk.
-
CptAdamica
veterán
válasz r.levente75 #1793 üzenetére
Nem vagyok azért ennyi függő, ezt a mennyiséget 4-en rendeltük. Az én részem csak 5 doboz.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1792 üzenetére
Az elég szép mennyiség. Én két kört tervezek venni a Spar akcióban, de még nem tudom milyen legyen.
-
CptAdamica
veterán
válasz r.levente75 #1791 üzenetére
Még a 17 dobozt várom... Egyszer ugye elbaszták a végösszeget a csomagon, utána újra rendeltem hétfőn dél körül és azóta sincs hír.
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1790 üzenetére
Mit rendeltél?
-
CptAdamica
veterán
válasz r.levente75 #1789 üzenetére
Lehet az lesz, hogy én is megyek inkább oda, gyökér DG webshop folyton csak ígérget és bénáznak másfél tetves hete.
-
r.levente75
addikt
Csütörtöktől 3+1 akció a Spar-ban! Megtankolok!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1776 üzenetére
Mennyi idő alatt szállítanak Budapestre? 🤔
Hétfői rendelés, semmi hír róla...Xiaomi 13T
-
quad406
csendes tag
válasz Viktor0610 #1785 üzenetére
Tartok tőle, hogy hivatalos csatornákon nem fogja behozni a DG. Reméljük azért, hogy kerülő úton beszivárog majd mint pl. a Dallmayr kapszulák a Müllrben vagy a Vaterán és társain.
-
MODERÁTOR
-
lmno
őstag
Ilyen is van már (csak nem nálunk):
https://www.dolce-gusto.co.uk/m/coffee-pods/starbucks -
CptAdamica
veterán
Volt Vaterán egy bácsika, aki árulta, de szerintem már neki sincs. Gondolom ő is Németből szerezte be, itthon hivatalosan már régóta kivonták a forgalomból, amit nem értek, hogy miért, mert abszolút finom volt és szerintem kelendő is.
-
lmno
őstag
Srácok, az Espresso Caramelt már nem lehet sehol se kapni Budapesten/Mo.-n?
-
CptAdamica
veterán
válasz r.levente75 #1778 üzenetére
Az a baj, hogy túl gyorsan fogy... De még mindig semmi hír, mondjuk még van 6, az kitart péntekig.
-
Zamma
őstag
NA VÉGRE!
Auchan 3+1 akció 06.27-től 07.03-ig, 1089/doboz!!!
Vegyétek, igyétek! Akarom mondani igyátok! ;o)
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1777 üzenetére
Minden mennyiség elfogy egyszer.
-
CptAdamica
veterán
válasz Cathfaern #1775 üzenetére
Rendeltünk mi is előző hét pénteken, asszem valami 17 dobozzal. 21k-ra jött ki, hétfőn jött is a csomag két dobozban és valamelyik barma mind a két dobozra ráírta, hogy 21k, így potom 42k értékben át is vehettük volna. Hívtam az ügyfélszolgálatot, mondják, hogy igen adjuk le megint 14 óráig és megsürgeti, figyelni fogja a rendelésem, ma persze nem jött semmi, még mindig nem kaptam emailt, hogy lenne valami esemény... Ilyenkor sírok...
-
MODERÁTOR
-
Cathfaern
nagyúr
Holnapig (június 25) a Dolce Gusto weboldalon minden kapszula 25% akcióval kapható: [link] (15000 Ft felett a szállítás is ingyenes).
-
RBJ
addikt
ÉN 3 csikkal nyomom. De szerintem olyan 2.5 lenne az ideális.
Tisztítás nálam úgy, hogy zacc kiöblít, majd gépbe vissza meleg és hideg öblítés.
Nekem van még régi gömb 5g kanalam de még én arra pakolok még. Olyan 7 g körül lehet szerintem.
Max a szilikon teteje tud elfáradni és ha jól láttam külön azt is lehet kapni.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
qqzs
őstag
Megjott a femkapszulank, tenyleg jo. Hany adagolokanalnyit raksz bele? Es hany csikkal fozod le? Tisztitas csak oblites? Meddig tart vajon ez a kapszula?
Eladó: GTS450
-
RBJ
addikt
Valaki tud valami akciót?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz benvolio #1766 üzenetére
Vettem én is, arany Cremoso-t, nem mondom, hogy rossz, egy iható cucc (a Sega 10-es DC-ihez képest sokal jobb, bár lehet az hamisítvány volt amt próbáltam, vagy csak parasztnak jó lesz alapon csomagolják a hazánkba küldött dobozaikat , ahogy olvastam másoktól is).
A debreceni interspár viszont dugdossa a Pellinit. A simából volt kint egy bontott doboz, az aranyat meg a szekrény tetejéről egy a szembelevő polcon lévő üres gyűjtődobozzal sikerült lekotornom, még árcimkét se találtam, de a végösszeg alapján ott is egy ezres lehetett. Ráadásul a boltban még egy "kedves" ismerőssel is összefutottam, de továbbrohantam.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
RBJ
addikt
Pellini fini kv de nekem nem ér 10 kapszu annyit.
-
benvolio
őstag
Na végre nálunk is kapható a Pellini, most 1000Ft/doboz akciósan az Intersparba. kép Egész jó, valahogy teljesen más karaktere van mint bármelyik DG-nak, nem tudom leírni, de jó.
Üdv! -
Atlantis
veterán
-
gulac12
tag
A mostani Spar akcióban a DG Cortado dobozán New Recipe felirat van. Mi lehet vajon a háttérben, hogy (főleg a nők körében) ennyire kedvelt receptet megváltoztatnak?
-
MODERÁTOR
Egy ilyen lett a vége.
A visszajelzések között van Dolce Gusto gép alatti kép is, jó lesz ez.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
r.levente75
addikt
válasz Viktor0610 #1757 üzenetére
A Pennyben volt nem olyan régen, azt akartam megvenni. Sajnos hasonló volt az itt linkelhez, nem jó minőség. Nem vettem meg, nem bántam meg, nekem is a 4x6-os lett a vége.
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #1757 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Van egy Krups Dolce Gusto Mini Me gépem.
Vettem egy 4*6-os álló kapszulatartót, de szeretnék egy fiókos tartót is a gép alá. Valakinek nincs valami linkje? Az eBayről annyiért hoznák Magyarországra, mint maga a termék.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
@rglaaf
veterán
Sparba DG 3+1 akció igy 1099ft/db
PSN:BiZzare_0 ️
-
veterán
Tegnap megjöttek a műanyag kapszulák. [link]
Még az őrleményt nagyságát el kell találnom, de finom ami lejön, szóval rendeltem is este fémet.
[link] 15$ felett 2$ kedvezmény kupon.
Fém kapszula+ tamper
Az eladónál van 17$ felett 2$ kedvezmény kupon, így a 2 kupon használatával 13.48$-ra jön ki.
Nem tudom mennyire jó vétel, de nekem annak tűnt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
quad406
csendes tag
válasz E.Kaufmann #1752 üzenetére
Hasonló szemetet én tiramisuba raktam. Ott nem érződik az íze.
-
E.Kaufmann
veterán
A pennyben van most noname zacskós kapszula Abból próbált valaki? Nem tudom, milyen és nincs felesleges ezresem szemétre, Így is van már jópár kapszulám félretéve, ami ugyan tartalmaz valami feketét, de íze alapján sosem látott kávét, de még cikóriát sem, pedig azt is szeretem.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
RBJ
addikt
Én is venni akartam de semmi értelme. a fenti vízterítővel is lenyomhatod de nekem van a gyereknek egy olyan buborékfujója aminek pont méret a kupakja.
Nagyon nincs értelme agyon nyomni mert a gép úgy is befulladna.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Azie
őstag
-
RBJ
addikt
Megjött, igaz nagyon megviselt volt a doboza a csomagban.
Azt hittem törött vagy deformált lesz.
Lényeg gyors próba és tökéletes. Olyan szoros a gép lezáráskor csak nézek.
Érdekes csak át akartam öblíteni a kapszulát de nem jött belőle víz. Valamiféle szelepelés lehet még benne, szabadon nyomás nélkül nincs vízfolyás.Éri az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz CptAdamica #1738 üzenetére
igen, ezek nem DG kapszulák
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz CptAdamica #1735 üzenetére
a fémből (némelyik nespresso) lehet nagyon klassz ékszereket, de ebből tényleg nem sok mindent, linket tudsz hozzá adni?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
CptAdamica
veterán
válasz szabi__memo #1731 üzenetére
Szerintem igen. Árban hasonló helyen szerepel, szerintem jobban néz ki.
(#1728) Rage47 Keresztanyukám például ilyen kis csengőt csinált a gyerekeknek belőle, oviban dolgozik. Ilyenekhez jó lehet.
-
quad406
csendes tag
válasz szabi__memo #1731 üzenetére
A kicsi csini pingvin helyére a rút nagy kacsa
-
szabi__memo
nagyúr
válasz CptAdamica #1729 üzenetére
Biztos a kicsi helyére ez a nagy érkezett?
-
Rage47
veterán
válasz CptAdamica #1729 üzenetére
ahogy látom sajna nem automata
-
CptAdamica
veterán
Kivonták a kis Piccolo-t a forgalomból, helyére érkezett az Infinissima, elég jól néz ki és szerintem az már nem remeg annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz r.levente75 #1727 üzenetére
Én annak örülnék, ha le lehetne adni valahol náluk az elhasznált kapszulákat.
-
RBJ
addikt
Én meg citromsavat használok és kész.
-
quad406
csendes tag
válasz r.levente75 #1722 üzenetére
És mi van ebben a csodaszerben , nem írja rajta?
-
quad406
csendes tag
A többin nem tudom, de a Piccolo-n azon biztos. A piros és a zöld helyén, az 1 szál nyomógombon. Tulajdonképpen azt hiszem nem is sárga, hanem a zöld és a piros egyszerre világít és csak olyasmi mintha sárga lenne. Ha te nem találkoztál még vele, akkor hamarabb vízkőtelenítesz mint ahogy azt a gép jelezné.
-
quad406
csendes tag
válasz arsenix #1715 üzenetére
Sajnos nincs robbantott ábrám a készülékhez. A fűtőbetét a kazánban található. Lehet külön alkatrész is de akár egyben is lehet a kazánnal. Akkor értelemszerűen drágább a csere mert az egész kazánt cserélni kell. Ha ez az ami a linkben van akkor egyben van és 11.000 Ft. [link]
-
arsenix
tag
Sziasztok,
Ha egyre lassabban valt zoldre a led bekapcsolaskor az milyen alkatreszcseret igenyel es kb. Mennyibe kerul ?
Koszi
-
Cathfaern
nagyúr
Ahogy látom már léteznek fém tölthető kapszulák is (vagy lehet már vannak régebb óta, csak én nem találkoztam velük), ezekkel van valakinek tapasztalata? Az ára elég borsos a műanyaghoz képest, jobb is azoknál valamiben? (pl.: [link])
-
RBJ
addikt
Ahogy elnézem az aldi s 100db os nesspresso kapszulák nem fogynak.
Sőt egyes emberek amilyen bunkók még fel vannak bontogatva a dobozok.
Olvasás már nem megyen a dobozon.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
lac14548
aktív tag
A Penny-ben 3+1 akcióban 1095,- a Dolce Gusto kapszula április 10.-ig...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
azbest
félisten
nem tudom a rendszeres vízkőtelenítés ezen segít-e. A mini me manuálban van ilyen rész [link]
Videón [link], elvileg az egész lyukasztó a kerek leszorítóval együtt kipattintható, de az már nem alap karbantartás [link]
Persze más gépnél máshogy lehet. Meg egy rendes karbantartás nem árthatott, óradíjjal nem olyan vészes.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Elkészült a gép. Mint kiderült, a kapszulakiszúró ment gallyra. Belekeményedett a kávé. Ez így került 6.300 Ft-omba alkatrész + bevizsgálás + szervízdíj + takarítás. Soha rosszabbat. Tippnek kaptam, hogy a kávé lefőzése után a kapszula eltávolítása után küldjem meg egy kis forróvízzel, hogy ha jutott is be kávé, azt kinyomja onnan.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
quad406
csendes tag
válasz r.levente75 #1703 üzenetére
Szerintem is iható. Most a Tescoban is 999.
-
lmno
őstag
válasz AndrewBlase #1701 üzenetére
A Cappuccino elég jó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest