- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Sziasztok,
a ketto kozul melyiket vennetek ?
https://www.alza.hu/porovnani.htm?c=KRUKK152;KRUKK445;
vagy esetlet van mas Dolce gep hasonlo aron, es amihez tudok majd venni utantoltheto kapszulat is (ujrahasznalhato kapszula) -
azbest
félisten
válasz
Dr Bubo #2698 üzenetére
fogpiszkálóval előszurkálva túlteszem magam azon az egy dobozon
A gyárilag nespresso gép is nagyon küzdött vele, nagyon sokáig zúgott és alig jött belőle a kávé, csak ott nem láttam utána a kapszulát, mert a gép belsejében gyűjti. De biztos vagyok benne, hogy ott sem sikerült átszúrnia rendesen a fedél fényes papírját. -
azbest
félisten
úúú azt hiszem nem leszek barátja "környezetbarát" kapszuláknak. Bár ez most nespresso adapterrel használt papírkapszula volt, de nem szimpatikus, ha mindenütt folyik, kivéve ott ahol kell. A papír kapszulefedőt nem tudta kiszúrni és a kapszula adapter oldalán, a szilikongyűrűnél jött vissza a víz némi kávéval. Már értem, hogy miért küzdött annyira a sima nespresso gép is azzal a fajta kapszulával. (konkrétan egy frei nespresso kompatibilis volt).
A rendes nespresso alukapszulát szépen lyukasztja mindkét végén.Az aldi sajátmárkás műanyag kapszula sem túl szimpatikus, bár ott a kávé olyan semmilyen, a műanyag szilánkokat a kapszula felfogja.
-
-
F_Zolee
nagyúr
Hello. Van aki javított szivattyút mini me-n? Alkatrészt kapni valahol hozzá? (Még nem volt időm visszakeresni) köszi
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #2688 üzenetére
-
kovigab
csendes tag
Sziasztok!
Krups Piccolo készülékkel használok nespresso adaptert. Sajnos 1,5 év után a gumitömítésnél elengedi a vizet. Hol lehet ilyen tömítést kapni? -
-
-
Talala
senior tag
válasz
Viktor0610 #2682 üzenetére
Igen ezt értettem az automatika alatt
Számomra ez nem plusz teher, úgyis pillanatok alatt kész a kv. Ha jól láttam piccolonál van 40 sec előmelegítési idő. Ez a mini me-nél is megvan? -
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy kapszulás gép vásárlásán. A Mini Me és a Piccolo XS között van lényegi különbség az automatikán kívül?
Spar-ba supershoppal most 25 000 a Piccolo XS + 96 db kapszula. A mini me a legolcsóbb helyen 22 000. Szerintem a Piccolo így egész jó vétel lehet. -
quad406
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2679 üzenetére
Nem tudom, hogy a DG gépekben van-e (az lenne a korrekt ha lenne), de a Nespresso gépekben van átfolyásmérő, így a a lefolyás sebességétől és az örlemény szemcseméretétől függetlenül közel ugyan annyi a kávémennyiség minden alkalommal. Amikor már nagyon változóak voltak a mennyiségek, ezt az alkatrészt cserélték a szervizben.
-
-
lmno
őstag
Az automata gépeken is lehet manuális módban főzni? Tehát hogy elindítom és amikor akarom megállítom? Vagy csak azokkal a vonalakkal lehet szabályozni a vízmennyiséget fixen?
-
lmno
őstag
Valakinek van Genio S kávéfőzője? Képek alapján nem tűnik túl magasnak, befér alá egy 15 centis lattés pohár? (A Piccolo alá ez befér, ha kiszedem a tálcát)
-
quad406
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2666 üzenetére
Tekerd be vele a Mini Me-d kábelét és megtudod.
-
-
quad406
csendes tag
Én az antracit Piccolómat 2016-ban vásároltam és már akkor is piros volt. Lehet csak a Piccolóknak volt akkoriban piros, nem tudom, de 2016 szerintem elég régen volt már. Egyébként ha ennyire zavar beszélj a szervizzel. Biztos kicserélik egy kisebb összegért. A fekete szigszalagos megoldást inkább nem kommentálnám.
-
lmno
őstag
Üdv!
Az összes jelenleg kapható új DG kávéfőzőnek piros a kábele?
(És ha igen, miért? Melyik ökör találta ezt ki?)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #2653 üzenetére
-
-
lmno
őstag
válasz
r.levente75 #2649 üzenetére
Alapból 2000, úgyhogy ahhoz képest jó
-
quad406
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2646 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy nem teszi rá az arcát Frei mester a dobozokra. Pedig itt több hely van mint a Nespressósokon. Azon alig fér el.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #2646 üzenetére
Mi Római mogyoró-latte-t vettünk. Annak egész jó íze van.
-
-
lorcsi
veterán
Nyaralas alatt a Penny-ben talaltam sajat markas kapszulakat
16 darabos csomag 1200-1300 volt
a tobbinek szvsz nagyon felment az ára -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
sharkypeti #2634 üzenetére
Nekem a Clubcard app-ban volt egy 780 Ft-os kupon, legalább 2 doboz Dolce Gusto kapszula vásárlása esetén.
-
válasz
sharkypeti #2634 üzenetére
Szerintem ezt DrBubo77-nek szántad.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2630 üzenetére
Milyen kupon?
-
fradi81
veterán
Hali
Nekem van de én már felraktam apróra mert lett közben egy karos gép is. Végig rosszul használtam mert nem nyomkodtam le a kávét benneMűködik a dolog csak lecsukásnál néha ha nem pontosan úgy áll mint kellene akkor nem megy bele rendesen a tű, lehetnek gondok olyankor újra kinyitni stb. de ennyi talán belefér. Amit nézni kell hogy kompatibilis-e a géppel a fém kapszula.
-
-
ONTECH
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topic-ra, általában nagyüzemben fogyasztok DG-s kávét, de ilyen árak mellett amik most vannak elgondolkodtam, hogy fém kapszulára váltok. Nektek van tapasztalatotok vele? Ha igen akkor milyen? -
-
lmno
őstag
Rossmanban 2250-ért voltak a sima gyári kapszulák/doboz.
Azért az már viccnek is durva... -
vacs
veterán
A hétvégén kapható újratölthető Dolce Gusto és Nespresso fémkapszula a LIDL-ben, 2000 Ft/2db. Kipróbáltam, fasza. A képen múanyag a kupak, én fémkupakosat vettem, olyan is van.
Mivel máshol borsos áron kapható (van, ahol 10E felett), ezért #akció
(Vásárlás előtt csekkold a kompatibilitást. A dobozon azt írja 2003 utáni, 3 pines gépekhez, de olvasd el magad is.)
Forrás. -
-
lmno
őstag
válasz
Viktor0610 #2614 üzenetére
Nem rossz a mogyoró-latte, csak mondjuk kicsit drága ez instant kávéért.
-
válasz
Viktor0610 #2614 üzenetére
-
-
vacs
veterán
válasz
Dr Bubo #2612 üzenetére
Jogos, tényleg 2 fajta adapter van, kínából is 2 fajta van ...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Van egy ilyen adapter is.
Nekünk Genio S van, ahhoz jó. -
azbest
félisten
van ahol külön változatokat is írnak webshopban, különböző gép kompatibiltással. Bár a fotókon eléggé egyformák. Esetleg abban lehet nem látható különbség is, hogy hol van bennük a mágnes. Mert egy mágnes segítségével érzékeli, hogy be van -e dugva a fiók a gépbe.
Lekerekítetteb, az a KP170 fiók, ha jól látom. Az ismert adaptre szögletesebb [link] . bár lehet az sem az a fajta, csak feldobta a kereső azt is
-
vacs
veterán
Szia.
Májusban is kérdezted, annyira nem lehet sürgős...Egy fajta adapter létezik (akár kínából, akár itthonról rendeled), az vagy jó a gépbe vagy nem.
A kompatibilis gépeknél nem írják, de megrendeled és ha nem jó, akkor 14 napon belül visszaküldöd. -
NGA
addikt
Ehhez is van ilyen nespresso adapter? (infinissima) KP170
-
quad406
csendes tag
Ha valaki esetleg beruház Frei mester csodáira írja meg legyen szíves milyenek maguk a kapszulák. A Nespresso kompatibilisek kritikán aluliak, ugyanis nincsenek hermetikusan lezárva és ráadásul szellőző papírdobozba vannak csomagolva. Más gyártó, ha nem képes hermetikus kapszulát gyártani, legalább annyit megtesz, hogy védőgázas zacskóba csomagolja azokat. Igaz az nem annyira puccos. A pucc meg a brand része.
-
azbest
félisten
Az instant nem örlemény, hanem lefőzött kávé szárazanyagtartalma. Aztán vannak különböző technikák, amivel különböző szinten sikerül közelíteni a frisset. (a lefőzött folyadékből csinálják fagyasztva szárított vagy forró levegőbefúvós porítás módszerrel a port).
A két kapszulásoknál jellemző, hogy tényleg van egy adag őrölt kávé és egy adag tejpor külön. Az instantnál nincs zacc, mert csak visszaoldják.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!