- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Szia!
Ilyen nekem is volt a JiaYu G4S esetén, hogy az IMEI mentés sem segített. Ellenben az igen, hogy Cappa72 épp tán két nappal előtte adott közkézre egy IMEI mentő zippet
A vissza rakás "mikéntje meg itt van
Futo rendszeren is megy terminál emulátor segedelmévelEbből látszik, hogy az üzembiztos IMEI mentés nem csak az nvram mentést takarja, hanem az imei helyes generálásához szükséges 4 blokkeszköz-szakaszt.
sec_ro, protect_f, protect_s, nvram.Sajnos ez a gondok előtt segít (és mivel az IMG kiolvasás, vissza írás platform független, ide is jó lehet/lehetett volna.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Most, hogy az antelife a 3GB verziót az EU-ból 230$-ért adná elgondolkodtat a dolog.
Ahogy a fent írt GPS romlás a frissítés során.
Egy kérdés azonban nem tiszta:
Akkor abban végülis van NFC, vagy nincs? -
vegyszer
addikt
válasz
Old Gyfland #394 üzenetére
Mindenképpen. Mert az e-pénisz egyszerre két dologtól is dagad. (mert ugye ez má' 64 fogú, és háromgigás is)
Szerintem reális értéke a 3GB - nak max eladáskor lesz. "me ez nagyobb, és a nagyobb mindég jobb"
-
vegyszer
addikt
válasz
janaman01 #247 üzenetére
A Zasszony Xiaomi Note 4G telóján találkoztam először a glonglass holdakkal. Sok orosz, pár kínai jött, de mikor a jel az AndroiTS alatt stabil lett, mind eltűnt az amcsikat kivéve, de nem néztem pár percnél többet a megjelenítést. Érdekes, hogy fix előtt látszik, utána meg egy se jelenik meg.
Neked tartja velük a jelet?
-
vegyszer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest