- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemsyt01
csendes tag
Szerintetek lehet kezdeni valamit hardveresen a rossz térerővel? LDS antenna miatt nem esélytelen, szerelő egy finom bevizsgálási díj után nem fog elküldeni?
Pest megyében csak a nagyvárosokban van térerőm, Pesten szobában is csak az ablaknál. Ha leteszem az asztalra, s áll ott egy kicsit, egy idő után talál valamit, de ahogy felemelem eltűnik.
Ja ROM csere volt már flashtoolos is, TWRP-s is, már 5.1-en vagyok, azon is rossz. -
kemsyt01
csendes tag
válasz
minatomiray #3427 üzenetére
Nekem is ugyanez a bajom van 2GB verzióval (+ nekem is csak 3G van, nincs 4G)! Restart után ugyanúgy megjavul egy darabig, majd megint csak küszköd.
Viszont cserébe nekem a térerőm is nagyon gyalázatos, épületben akár nem is lát semmit. Most azt vettem észre, ha az asztalon van egy helyben, akkor lát valamennyi térerőt, ha a kezembe veszem, szépen eltűnik / lecsökken. -
kemsyt01
csendes tag
Szerintetek lehet, hogy az antennám rossz? (basic verzió) Gabika-féle régebbi és újabbi ROM-mal is tragédia a térerőm. Lakáson belül mindkét simen minimális, sokszor nincs is (BP, még Pesten belül is elmegy, pl Kökinél). A legnagyobb gondom, hogy a mobilnet is állandóan megszakad, azt írja, hogy van 3G, csak közben semmi adat nem jön át, ezt sokszor egy adat ki/bekapcs meggyógyítja 1 percig, majd megint rossz lesz. Aztán egyszer gondol magát, s minden oké jó ideig, majd megint ezt játssza.
-
kemsyt01
csendes tag
Color OS: már egyáltalán nem vagyok kibékülve ezzel a porttal. Az első hangszórója ennek is ugyanolyan ramatyul szól nálam (bár már hallottam többször beszélgetés közben átváltani rossz minőségűre), plusz valami nem engedi elaludni a telefont. Direkt kipróbáltam, repülőgép üzemmód, mindent kikapcsolgatva stb estére, 20+%-ot (!!!) merül egy éjszaka alatt, ami elég röhej, tudva, hogy a gyári 3%-ot merült.
Kíváncsi lennék, hogy másoknak van-e ezzel problémája, vagy valami tippre, hogy mit tudnék ezekkel kezdeni.
(rossz hangminőségre volt factory reset TWRP-ben is, meg a rendszerben is, ugyanúgy nem segített)
-
kemsyt01
csendes tag
-
kemsyt01
csendes tag
Nekem is előjött az, hogy restart után elfelejtette a töltést a telefon (most Color OS-en). Eddig nem volt ilyen problémája. Viszont Color OS-en éjszaka kikapcsolt wifi + adat mellett is elég durván merül a telefon, hivatalos ROM-mal csak alig pár százalékot merült.
Szerk: Na ez vicces. Először fel volt töltve a telefon majdnem csurig, restart levitte 5%-ra. Elkezdtem visszatölteni, 22-nél jártam, mondom megpróbálom a kikapcs-visszakapcs verziót, amit írtatok. Most 100% lett az akku máris.
-
kemsyt01
csendes tag
Color OS-ben hogy kell felcsatlakoztatni az SD-t PC-re? file transferen van, de nincs olyan gomb, mint a gyáriban, hogy kapcsolódás, nem is tud csatlakozni a total commander hozzá.
-
kemsyt01
csendes tag
Valaki játszik a telefonon "komolyabban"? Nekem van egy csomó játék, amit elintéz egy force quit-tel. Pl Zenonia sorozat, Inotia... S nem a telepítővel van a gond, mert ugyanezt használtam előző telóval, s ment szépen.
-
kemsyt01
csendes tag
válasz
Old Gyfland #1319 üzenetére
1. Pl csinálsz jiayu appal egy imei mentést, hogy vissza tudd írni, ha gáz van.
2. A leírásban elég jól szerepel ez, nézd meg a képeket, az 1-es karika az: -
kemsyt01
csendes tag
Én is megjártam már ezt a témát rendesen az elején, flottában nekem sincs aktiválva a 4G (T betűsnél), úgyhogy nem a telefonnal van a gond valószínűleg.
T-nél mondjuk elég röhej ez, mert a 3G lefedettség elég ramaty Pesten kívül még Pest megyében is.janaman01: Köszi, tényleg az appal kapcsolással megjött a 3G, pedig LTE-t ír, azt hittem az csak a 4G-hez kell (ami ugye nekem nincs).
Anélkül meg bugos a sima rendszer átállítója.
-
kemsyt01
csendes tag
Color OS nem vált egyik simen se 2G fölé adathasználatnál. Nektek működött? Volt vmi Baidus 3G csere app, de kínai volt, leszedtem a fenébe. Elképzelhető, hogy csak azzal lehet váltani, rendszerben bugos?
-
kemsyt01
csendes tag
Közben megszenvedtem vele, már a Baidu letöltés megy, aztán tesztelem.
Patchek közül kellhet valami? -
kemsyt01
csendes tag
Merre találom a ColorOS legfrissebb verzióját? Már mióta túrom a topicot/netet, nem találok sok okosat, meg a verziószámokkal sem vagyok tisztában.
Köszi! -
kemsyt01
csendes tag
Közben megoldódott a 4G problémám, kipróbáltam egy ismerős működő 4G simével, azzal tökéletesen megy, úgy néz ki a céges rózsaszín SIM kártyámon nincs 4G, elég érdekes.
A hangminőség meg remélhetőleg javul majd szoftveresen, hangoutson nincs ilyen mocsok hangja wifiről. Ha ez javul, akkor már tényleg csak a kamerával lesz a fő gond, az meg simán vállalható nálam.
Amúgy szerintem hiába 2 hangszórós, elég ramatyul szólnak, mély szinte nincs is benne. Korrektebbül szól a régi Huawei Y200-am, pedig az elég alsókategóriás telefon. Mondjuk nem szoktam diszkót rendezni mobilról, úgyhogy ez se zavar annyira. -
kemsyt01
csendes tag
Az elég jó ár, chigon duplájáért adja...
El tudjátok képzelni, hogy a céges korlátlan netemen nincs LTE? Pesten átmentem már több kerületen (jelenleg a belváros közepén vagyok), s nem bírom rávenni a telót sehogy sem, csak 3G-t akar használni. Vagy kezdhetek félni, hogy a telefonnal van gond?
szerk: utólag belehallgatva, a hangminőség a fülön tényleg rosszabb, azt hittem hogy engem hallani rosszul, de az jó.
-
kemsyt01
csendes tag
Egyelőre megpróbálom rávenni, hogy küldje el a fehéret, eléggé ragaszkodom hozzá, végső esetben a hátlap árával bepróbálkozom.
Sajnos nem volt alkalmam lecsekkolni ezeket, mert inkább áttértem 0205-re máris (OTA nem ajánlotta fel persze), meg legalább kigyomlálta a kínai cuccokat belőle. Most nekilátok a tesztfázisnak, eddig elég korrektnek tűnik, egy teszthívást lebonyolítottam, jobban hallanak engem, mint anno Inew V3-ról.
-
kemsyt01
csendes tag
Nekem is megjött a telefon, ma tesztelgetem. Chigon persze feketét küldött, amikor fehéret rendeltem...
Viszont nekem a 0204-es romot tették fel, google play rajta alapból.
-
kemsyt01
csendes tag
Chigonnál feladták az új kört, remélhetőleg 1-2 héten belül én is tudok véleményt formálni a telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest