Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taptaq
aktív tag
Szevasztok!
Bocs a zaklatásért, de le tudnátok tesztelni egy számlapot amit én készítettem, hogy tökéletesen működik GT2-ön? SIma GT-n tökéletes.
Amazfitwatchfaces oldara töltöttem fel, angol és magyar verzióban is megtalálható.
Válaszaitokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
taptaq
aktív tag
válasz adamfriday #602 üzenetére
Én a beta health appot használom a telefonon kínai accal. Nem váltogatok healt alkalmazást, nem használok global accot sem. Nekem ez tökéletesen megfelel. Igaz nem magyar a felület, hanem angol.
[ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
zsolt160
tag
taptaq!
Kérdésem volna feléd és akik esetleg csinálnak számlapokat. Ez a Lite OS alapból nem támogatja az animált hátlapot, vagy csak spontán nem készítenek ilyent.
Azért kérdezem, mert az egyetlen számlap a Galery amiben a háttérképet tudom változtatni amire akarom, de ha animált képet teszek be, az nem mozog. Tudom sokat fogyasztana, de sok más egyébb is. Samunál legalább ez müxik.
Köszönöm bagyulus infóját a feltöltésről! De azért jó lenne ha ezt más is egyszerübben megtehetné... Mert olvastam az OS nem támogat harmadik fél álltal csinált programokat, de hát a számlapok siralmasságából és mennyiségéből én azt vontam le, jobb lenne ha engedné. -
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség edzés lehetőséget hozzá adni az órához, vagy az egészség app-hoz? Vízi sportokra gondolok. Kajak, evezés, stb.
GT2 46mm.
Előre is !Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
zsolt160
tag
Köszi a választ, de én nem értem akkor ez nem igaz:
"Huawei Watch GT 2 specsBody: 46mm: 45.9 x 45.9 x 10.7 mm, 41g weight 22mm strap; 42mm: 41.8 x 41.8 x 9.4 mm mm, 29g, 5 ATM water resistance; Stainless Steel frame, ceramic backDisplay: 46mm: 1.39" OLED, Resolution 454x454, 326 ppi; 42mm: 1.2" OLED, Resolution 390x390, 326 ppiOS: Huawei Lite OSMemory: 2 GB RAM + 4 GB storage (2.2 GB user available) - not user accessibleBattery: 46mm: 455mAh (14 days typical use); Magnetic charging baseConnectivity: Bluetooth 5.0 + BLE; GPS+GLONASS; NFC (China-only)" -
Macika66
őstag
válasz zsolt160 #608 üzenetére
Az animálható háttér azt jelentené, hogy 2naponta tölteni kellene, mint a Samsungot.
Vagy lenne benne egy 7-800 mAh-s akku, ami meg akkorává változtatná az órát, mint egy Kospet kínai borzalom...
Én úgy gondolom, hogy egy hagyományos karóránál sem animálódik a háttér tizen-huszonévig, csak kibírható valahogy, hogy itt sem.
Nem érszem szükségét, hogy körülöttem minden tárgyamnak mozogjon valamije... -
-
NemMo
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen órát. Ki van kapcsolva a folyamatos pulzus és stressz mérés. Ilyen esetben hogy tudok mérést indítani? Odalapozok az órán és böködöm, nyomkodom, de nem mér -
NemMo
őstag
válasz adamfriday #616 üzenetére
Ugye csak 10 névjegyet lehet hozzáadni, de a hívásnaplóból bárkit hívhatok. Így nem is fáj annyira ez a korlátozás
-
jilian
addikt
Nemár...
Ez a nyomi Stift miatt komplett szijjat venni. -
NemMo
őstag
Volt valaki, akinek pár hónap után csúnyán kopott a szíj. Ez általánosan jellemző?
-
kasee
aktív tag
Ehhez hasonló szíjat talált már valaki Alin és társain? Vagy van esetleg valakinek eladó?
[link]
köszi -
barm
tag
Tudja valaki, hogy a Huawei Health programban lévő saját terveim menüpont hogy működik? Hogyan lehet hozzá adni tervet? Nekem az üres, nem jelenik meg ott semmi.
Igazából honor magic watch 2 -m van, de elvileg ugyanaz, nem? Csak az a topik nem ilyen aktív, bocs... -
barm
tag
Megnéztem magyarul: "Saját tervek" a "Profil" fölött az én menüpont alatt.
-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Custom watch face-t csak a béta app + kinai user-el lehet feltenni?
Igy?
Vgy ennél egyszerübb mód?
köszi -
kasee
aktív tag
válasz Black_Raven #632 üzenetére
Elakadtam...
Megcsináltam a kinai accot, letöltöttem a béta verziót, beléptem minden fasza..amikor hozzá akarom adni a GT2 órát akkor azt irja nem támogatott verzió...frissítsek.
Valakinek van erre megoldása? köszi -
zsolt160
tag
Bocsi, de erről meg fogalmam sincs mi. Én mindent az órán intézek, mert nem mindent tud a teló appk, viszont szinkronizálva látható a telefonon.
Egy példa, futópadon szoktam futni de a telefonon nincs ilyen, viszont az órában van. Szinkronizálás után a telefonon megjelenik az adat. Egész pontos az értéke a paddal össze mérve. -
DonDragonka
őstag
Jön egy frankó frissítés...
Nekem még nem érkezett meg...
[link]A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
snakebait
senior tag
válasz DonDragonka #640 üzenetére
Nekem sem🙄😳, de majd jön ha már beharangozták, csak ki kell várni.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
bagyulus
tag
Legujabb Egészség app verzió :10.0.5.515
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! 3ból melyiket érdemes választani? (GT2, GT2e, Magic Watch 2). Csak a dizájn dönt? Honor lenne a legolcsóbb, külsőre egy két eltérés van+barometer hiánya/replika/. GT2e-ben alap az SpO2 mérés de ahogy olvasom a GT2 is megkapja.
-
barm
tag
válasz #76500480 #644 üzenetére
Nekem a MagicWatch lett a nyerő, a matt fekete ház tetszett legjobban. Az SpO2 és VO2 max mérés között nem tudom, mi a különbség, de VO2 maxot tud a Honor.
Ha pedig ez neked ilyen fontos, nem biztos, hogy ezek közül kell választanod... Nem tudom, mennyire megbízható véroxigénszint mérésre.
Egyébként a GT2 ugyanez, a GT2e sportosabb.
Azt vedd, amelyik jobban tetszik! -
barm
tag
válasz Parallaxis #647 üzenetére
Ja, igen, van benne.
-
adamfriday
senior tag
APKmirror-on fent van a frissített Huawei health, már van véroxigénszint rész az egészség fülön (nyilván fw frissítésig még nem működik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple watch series 9 45mm stainless steel ÚJ 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest