- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
aktív tag
válasz
#76500480 #905 üzenetére
Nos nálam folyamatosan méri a pulzust, így 10-11 napot bír ki. Igaz otthon néha futok futópadon, mondjuk hetente egyszer félórát. Így is szinte méterre ugyan azt írja ki mint a pad, illetve a séta üzemmódot használom, mind az órán indítva. Pulzus nálam jónak tűnik a vérnyomásmérőhöz képest. WPW- van (Wolff–Parkinson–White syndrome), így nekem csak a pulzus szám volt a fontos vételkor.
-
barm
tag
válasz
#76500480 #644 üzenetére
Nekem a MagicWatch lett a nyerő, a matt fekete ház tetszett legjobban. Az SpO2 és VO2 max mérés között nem tudom, mi a különbség, de VO2 maxot tud a Honor.
Ha pedig ez neked ilyen fontos, nem biztos, hogy ezek közül kell választanod... Nem tudom, mennyire megbízható véroxigénszint mérésre.
Egyébként a GT2 ugyanez, a GT2e sportosabb.
Azt vedd, amelyik jobban tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós kamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- VoLTE/VoWiFi
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Esim verzio
- Eladó egy Xiaomi Amazfit GTR 4 (46 mm) ezüst/fekete okosóra
- Apple Watch Series 7 GPS, alumínium, 45 mm 83%
- Garanciális bontatlan Apple Watch Series 10, 42mm, GPS, Rose Gold case+Light Blush Sport Band - S/M
- Samsung Galaxy Watch Szövet szíj (M/L), 20mm - Fehér homok
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest