- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
gyuri2008 #3957 üzenetére
Az előttem szólókhoz csatlakozva még annyi, hogy ez nem egy klasszikus okosóra, hanem egy fitnesz karperec/aktivitás követő/értesítő óra. Klasszikus okosórás funkciókat (ki tudja, hogy megkapjuk-e) nem tud. Annyi szól mellette, hogy még aktívan támogatja a Huawei és jönnek frissítések/új funkciók.
Ha nincs másra szüksége, akkor a 40e jmf nem annyira rossz ár érte (én másfél éve 56-ért vettem). -
dajkapeter
senior tag
válasz
gyuri2008 #3957 üzenetére
Nekem almás és samus ismerőseim mondják mindig, hogy szép az órám (bárcsak az övék is ilyen szép lenne). Vannak pro és kontra érvek mellette. Ha a fiad eddig egyszerű casio órát viselt akkor ez nagy előrelépés. Ha pedig almára vágyik akkor lehet csalódott is lehetne. De ha samura vágyna, akkor ez abszolút jó alternatíva.
Amit nem tud: nincs ekg, nincs folyamatos véroxigén, nem lehet szöveges üzenetekre válaszolni, nincsenek rátelepíthető appok (nekem nem hiányzik). Viszont nem 140, csak 40-50 körül van. -
embe
nagyúr
válasz
gyuri2008 #3640 üzenetére
Én ezt próbálnám első körben.
Huawei_health_v.12.0.10.310+[WatchFace] -
embe
nagyúr
-
Mersant_le
csendes tag
-
soundman1
senior tag
válasz
gyuri2008 #3082 üzenetére
Hasonlót tettem fel Honorra, nem volt bonyolult. A plasztik fóliát érdemes kicsit eltolva felrakni (a kézfej felőli oldalon kellett volna egy kicsit ráhagyni), mert az első fóliával, ahogy benyúltam párszor a fiókokba egy alkalommal a fólia peremét megemelte a bútor széle és már nem ragadt utána tökéletesen.
-
col
addikt
válasz
gyuri2008 #3050 üzenetére
Hát nem tudom. Lehet a tied valóban hibás adatokat mér, de nekem amióta megvan egész pontos az egyéb barométerekkel összevetve. Kb 970 - 990 hPa körüli értékeket mutat kis aktuális, a helyzetnek megfelelő ingadozásokkal, ahogy a többi is.
(Pest megye, kb 40 km-re tőled.) -
zsolt160
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyuri2008 #2733 üzenetére
Sem időzítve sem az alkalmazásban nem lehet indítani, de az órán igen. Kb. ugyanazt a 98-99%-ot adja mint az ujjbegyes mérő - de fene tudja pontos-e, mérne-e alacsonyabbat is (remélhetőleg nem is kell majd)
g0dl: kézzel indítva igen (de hogy miért nem tudja magától, naponta?), átkerülnek az alvás adatok, bár mindig vmivel kevesebb, mint amit a Health ír.
Lépésadatokat is látok a Google Fit-ben, de az végképp gyanús, h esetleg csak a telefon által mért, mert jóval kevesebbet ír. Vagy csak rossz a szinkron ott is.
(mindez a Play-es, tavalyi 10.1.1.312 Health-el) -
-
PHARD
tag
válasz
gyuri2008 #326 üzenetére
Ma egy hete vettem. Mint óra is nagyon tetszik. Edzésekhez használom,elég sok dolgot tudok vele figyelni. Van elég számlap, de saját képet is lehet használni. Akksit szombaton töltöttem, most 60 százalékon van, nyomkodásokkal, edzésfigyelésekkek, folyamatos pulzusméréssel. Egyenlőre ismerkedés megy. Sztem jo vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest