Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
igor-hu
tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
A garis kérdésre az LG-nél azt mondták, hogy akkor van 2 év gari a telefonjaikra, ha azt az LG Magyarországon keresztül szerzik be a cégek, a többire 1 év gari van. Emag szinte biztos nem rajtuk keresztül intézte (lévén román cég), szóval a második év az max romániában/emag-nál érvényes
-
igor-hu
tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Kamera-kijelző-proci téren egyetértek veled én is
G4 már több, mint 1 éves, így a terméktámogatás kérdéses. (persze ez huawei oldalon is)
A hazai számlás g4-re csak 1 év gari van (ha 2 évet akarsz akkor az ~150k)
Hardveraprón van egy srác aki expansys-ról tud hozni cuccokat valamivel (~5--8%-kal) olcsóbban -
igor-hu
tag
válasz
B********
üzenetére
Azért a 2 giga az minden, csak nem future proof...Szóval ha van lehetősége, akkor igenis vegye a 3 gigásat. Én sok appot használok és a 2 giga a huaweii ram managementje mellett kevés, van hogy az éppen használt appokat (chrome, spotify, pocket casts) lövi ki memóriából. A launcher-emet rendszeresen legyilkolja, és sokszor nem jönnek értesítések az emaileimről, mert épp az email appot lőtte ki memóriából. (Mindegyik protected app)
Szóval a 2 giga azért erősen felhasználás függő.(#468) Sztoti: Expansys-nál nyugodtan vásárolhatsz, 1 év gari van a termékekre, ha van hazai szerviz (Huaweinek van), akkor itthon tudod szervizeltetni, más telefonok esetében (pl.: Moto) futárral hozzák/viszik az eszközt és UK-be javítják.
Ebben az árketegóriában még érdemes megnézni a nexus 5x 32gb-t (bár a 2gb ram maitt az is necces, de itt szerintem jobb a RAM kezelés) és az LG G4-et is szerintem. -
igor-hu
tag
Jobb híján maradt ez a megoldás:
http://android.wonderhowto.com/how-to/change-your-androids-screen-resolution-without-root-access-0160439/ -
igor-hu
tag
Sziasztok,
Nekem úgy tűnik az egyes appokban, hogy a telefonon a DPI túl magasra van állítva, sehol nem találom, hogy hol lehetne ezt állítani. Van erre valami mód?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest