- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinnokina
tag
válasz
Sungoo #20889 üzenetére
Nekem egy éve van ilyen telóm, egyik hibát se tapasztaltam sosem. Ha hibás darabot fogtál ki, szervíz, van rajta garancia. Ettől még nem lesz egy egész márka szar, mert a legyártott millió darabból pár gyári hibás. Mindegyik gyártónál gördülnek ki gyári hibás készülékek, még a Zisteni Zájfónnál is.
Szervíz, és ha nem javítható, kapsz egy újat. Ennyi.
-
Muerte68
addikt
válasz
Sungoo #20881 üzenetére
Ebből nálam semmi sincs-üzemidő rendben,értesítéseket nem tudom mire gondolsz a wifi olyan mint pld a note4-nél-kamera melegedéshez elég sokat kellene folyamatosan használni-az hogy többet fogyaszt a kamera lehet-de ahoz is sokat kell használni+a 2 szenzor miatt van.
Szerintem tudásában elég jó a 2X es árú egyéb zászlóshajók melett -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Sungoo #20223 üzenetére
Nekem a wifi is tökéletes 😀 a kert végében is látja a jelet (és ez nem 10 méter). Néha még használható is. A munkahelyemen meg 2 emelettel feljebb vagyok, és ott is látja a nekem megfelelő modemet. Sőt, a tererom is hibátlan, ott is elkapja a 4g-t, ahol eddig nem volt (más telefonon most se fogja).
-
MM
őstag
válasz
Sungoo #19612 üzenetére
Mikor a C432B386 kijött, és OTA felraktam, a Wifi egyből hülyülni kezdett, de más bugok is előjöttek, azzal együtt, hogy nálam minden korábbi hibát orvosolt.
FR után már egyedül a Wifi bug maradt meg. Ez pedig nem állandó, újraindítás után kb 1 héttel kezd átváltani mobil kapcsolatra rendszeresen, olyan helyen, ahol előtte mindig kapcsolódott. Szóval azóta kb. hetente újraindítás, ezzel együtt tudok élni.(Amivel nem, és lassan cserélem a telefont CSAK emiatt, az a borzasztó videó felvételi képesség... Ilyen kamera mellett ez hogy sikerült... ezért nem is hiszem el, hogy ne lehetett volna ezt szoftveresen orvosolni.)
-
pp88
tag
válasz
Sungoo #18339 üzenetére
Nekem is ez van. Hetente többször is előfordult, hogy nem jelzett a készülék a bejövő hivaskor. Azt gondolom hogy ez nagyrészt szoftver hiba. Persze nem értek hozzá. De, akksival mit kezd a szervíz? Hívás problémákat hogy nézi meg? Maximum a fényerő szabályozást tudná észre venni. A többi random módon működik vagy éppen nem. A másik hogy mivel munka eszköz, nem szeretnék egy másfél hétig nélküle elleni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Sungoo #18029 üzenetére
A "nem teljesen fedő" tehát csak a lekerekítést nem fedi, de a sík részt egyébként igen!?! Jól értelmezem?
Kár, hogy kell a SIM, mert akkor cserélnem kell + a frissítés... Egy időre el leszek vágva a külvilágtól... (Ami mondjuk lehet még jó is...)
(#18030) Maxxoon: Igen, ezért is kérdeztem, hogy van-e rajta, mert akkor persze, hogy nem itthon veszem meg rá. Amíg megjön az üveg, addig meg jó a fólia (sőt tovább is; a P8 lite-on 10 hónapig volt fent a gyári). A frissítéssel meg úgy vagyok, hogy ha már van, akkor legyen fent, ne később kelljen esetleg újra pakolni mindent...
-
Newlachka
őstag
válasz
Sungoo #17850 üzenetére
nekem júliusban volt egy éves, asszonynak júniusban volt egy éves, a lányomnak meg májusban volt egy éves valahogy,és semmi gond az aksival.
Amúgy:
az aksi is 3 év garit kap,mivel nem bontható a telefon!nekem 13ó használat mellett 2,5 óra SOT-tal 63%ra merült folyamatos 3G/4G forgalomba, meg sárga piros mobilhálózat mellett
-
MK VII
veterán
válasz
Sungoo #17852 üzenetére
Egy nem szétszedhető telefonnál nem tudom, hogy magyarázzák meg a felhasználói hibát mint olyant.
Ha bedugom a töltőt aztán kihúzom, abban nem lehet hiba. Főleg, hogy már Type-C a csatlakozó és mindkét irányból kompatibilis.
Nekem biztos nem magyaráznák meg, hogy én tettem tönkre. -
MK VII
veterán
válasz
Sungoo #17515 üzenetére
Igen életlen, mert gugoltam aztán már fájt a lábam és pont megbillentem.
Amúgy köszi skacok.
Minőségre lehettek volna jobbak is, de igazából a tartalom a lényeg.
Egy picit amúgy hiányolom az egyperces záridőt és a kisebb ISO-t. Sokkal szebb éjszakai képeket lehetne csinálni.k-adi
Szerintem minden telefon fakó képeket csinál. Nem olyan életteli mint egy normális fényképezőgépnél.
A színprofilt mindig élénkre rakom, de még így sem olyan mint kéne. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Sungoo #17373 üzenetére
Most felpiszkáltatok ezzel a gyári fólia dologgal! Lehet vak vagyok, de én nem látok rajta két fóliát! A T-nél az orrom előtt bontották ki a telefont és csak egy olyan fólia volt (meg van is) rajta, aminek a tetejére volt egy kis fül ragasztva, hogy le lehessen húzni könnyen (ezt a fület azóta leszedtem, hogy véletlenül se húzza fel a fóliát és ne menjen alá kosz,amíg nincs jobb helyette), azon kívül én nem látok másik fóliát. Ez a fólia viszont sokkal kisebb körben mint a kijelző és jó minőségűnek sem mondanám, mert full karcos már, ráadásul a kijelző színét is erősen rontja szerintem.
Most ezek szerint van olyan széria, amin két fólia van, van amelyiken meg csak egy? Vagy visszavitte valaki ezt a telefont és én úgy kaptam meg? Vagy vak vagyok és ott van az a bizonyos második fólia is, csak olyan jól passzol, hogy én nem látom? -
válasz
Sungoo #15830 üzenetére
Visszaolvastam amiket írtál... de azt nem értem, hogy miért nem használod a stabil és jó MM-el ?
B182 vagy B210 (ez utóbbiról nincs saját tapasztalat). Persze izgi dolog Huawei béta tesztelőnek lenni itt is vagy más userekre célozva még izgibb itteni custom ROM-al küzdeni, de egyáltalán nem kell! Ez a saját döntésed.Tudom, hogy tudod, hogy a W10 topikban szükségszerű volt, hogy MS tesztelő legyél, de itt nem kell!
Rollback-el menj vissza MM-re és pl. B182-n használd addig, amíg nem lesz hivatalos és kvázi' hibátlan Nougat ROM.@Pgraph
+1
Csak annak szabadna custom ROM-al foglalkoznia akinek ehhez múltbeli tapasztalata és/vagy jelenbeli alázata és tanulóképessége ehhez megvan. De szerintem Cunaja a megmondhatója, hogy nem így van és olyanok is ROM-olnak akiknek nagyon nem kellene.
Ne értse félre senki. Engem nem zavar és az sem, ha a kapcsolódó problémákat itt megírják. De attól még az előző gondolat is igaz.@brainticket
Ha meg egy jó ideje már ismert, hogy a gyári Nougat nem mindenkinek jó, sőt necces próbálkozás, akkor meg ezt tudomásul kellene venni és alkalmazkodni hozzá....
Értsd: Romolni és az ezzel valóakat felvállalni, vagy MM-en maradni egyenlőre. -
brainticket
aktív tag
válasz
Sungoo #15826 üzenetére
na igen, nálam is ez van persze.
Lehet mondani hogy ott a cunaja rom, de azért a P9 felhasználók többsége nem ezen van, hanem van egy telefonja ami sokaknál fél napot bír ki, azért ez nekem messze nem az ajánlott vétel kategória.
Elég gáz hogy a huawei nem bír lassan fél éve egy használható nougat romot kiadni.
Más.
Tegnap hazafelé bécsbe meghalt a GPS-em, vagy legalábbis azt hittem, kb háromnegyed óráig egyáltalán nem sikerült megtalálnia a location-t google maps-ben, a GPS test nulla műholdat látott, kb négyszer kellett újraindítanom a telót mire nagynehezen sikerült működésre bírni, ennek se annyira örültem. -
brainticket
aktív tag
válasz
Sungoo #14942 üzenetére
ez egy ilyen hülyesége a telefonnak, nekem is csinálta nemrég, másoknál is volt ahogy olvastam külföldi fórumon, valószínűleg valami régiós örület, hogy amikor a telefon épp be akarja lőni hogy melyik régióban van akkor nem sikerül neki valamiért, és onnantól fogva ilyen fura.
Nálad is az van hogy az adatkapcsolat menüben a szokásos 4 hálózat választás menü (2G-4G stb) helyett van vagy 100 féle? mert akkor ugyanaz a kattanása van a telódnak. -
Balzak83
senior tag
-
dssport
tag
válasz
Sungoo #14263 üzenetére
Az biztos, hogy én nem szeretnék mindenféle ROMmal kísérletezni, az az elvárásom főleg ennyiért, hogy a rendszer gyárilag legyen jó.
Igazad van ár érték arányban nem igazán találtam jobb telefont! Sony Xperia X-en gondolkodtam még de gondolom annál sokkal jobb a p9 és itt nem csak a jobb kamerára gondolok hanem egyéb jellemzőkre is.
LG G5 még drága DTEK 60 szintén ezeknek várhatóan még soká fog beesni az ára és kicsit már unom szegény P6-ot aminek az akkuja most kezdi bemondani az unalmast 3,5 év nagyon intenzív használat után
Na mindegy nem akarom szétoffolni a topikot, csak azt akartam kinyögni, hogy a p6 kapott hideget meleget, volt hogy 6 órán keresztül a 60 fokos radiátoron felejtettem, milliószor leesett-szétesett-összeraktam. Tokban csak fél évig volt utána naturalba nyomta
Mind a 4 sarka hiányzik úgy van pillanatragasztóval összefogatva
De csak most kezd az akku rohamosan merülni ha nézek mondjuk egy youtube videót vagy stb stb... Kicsit torzít a külső hangszóró, de lényegében ennyi. Felesleges is lenne pl egy Samsunghoz hasonlítani, szóval alapvetően nagyon elégedett vagyok a márkával! Ezért is örülnék ha a P9 méltó utód lenne! legalább a p12-ig ha már így hármasával haladok
-
a347
aktív tag
válasz
Sungoo #11826 üzenetére
Ez már a doboznyitás után rögtön megtörtént. Herótom van az "azért nem lehet rá fóliát gyártani, mert gömbölyített a széle" dumától. Ugyanez volt az S7-nél is. Kb. fél év volt mire kijött rá a gyári fólia, ami majdnem teljesen fedett. Nem tudom a P9-nél létezik-e ilyen.
-
fpetya86
újonc
válasz
Sungoo #11363 üzenetére
Egyrészt le vannak terhelve, a citis ügyfelek átvétele kész katasztrófa, valószínűleg egy nagyon jó esettanulmányt lehetne írni belőle.
Ha citis voltát, akkor más is lehet. Vagy a legutolsó frissítésük rontotta el, nem tudom. Volt citisként mobil app nekem soha sem ment, mindig azt írta ki, hogy "Sikertelen bejelentkezés, Központi technikai hiba!". Telefonos ügyfélszolgálattal inkább nem is próbálkoztam, a netbankon keresztüli levélre két hét alatt sikerült reagálniuk, a lényeg: "Jelenleg MobilBank szolgáltatásunk nem érhető el azon ügyfeleknek, akik kizárólag rendelkező, meghatalmazott jogviszonnyal rendelkeznek Bankunknál. Ez ügyben szíves megértését kérjük. A probléma javítása folyamatban van, a végleges javításig további szíves türelmét kérjük."
Tehát ha közös számlátok van valakivel, és nem te vagy a tulaj, akkor nem fog menni. De tudnak róla, nagyon fontos vagy nekik, nagyon dolgoznak rajta, és nagyon köszönik a türelmedet... Jééj!! -
ujtzjani
tag
válasz
Sungoo #11261 üzenetére
Nekem a 7-essel a bluetooth kezelésen kívül semmi gondom nem volt. Ez a gond a felhasználók kb 2%-át érinti szerintem. Használok okosórát, pulzusmérő pántot, autó kihagosítót. Tehát nekem ez fontos dolog, hogy rendben működjön. Hangsúlyozom NEKEM. Más ebből észre sem vesz semmit....
Ezen kívűl semmivel sem volt gondom. Ugyan ez a gond volt a B360 alatt is. Ezért is tértem vissza B182-re.
És a B378-at azért tettem fel hátha javították, de sajna nem....Szóval nem passzióból tér vissza az emberek többsége...
-
Cunaja
Topikgazda
-
hemaka
nagyúr
-
kimi02
őstag
válasz
Sungoo #10537 üzenetére
Szerintem nem az a lényeg , hogy mennyi nap alatt tettem bele az 5óra kijelzőidőt hanem , hogy 5óra kijelzőidővel is bírta 8 napig.
Volt egy Lg G2 telefonom bár még meg is van. Azzal ugyan ilyen használat mellett 3-4 napot bírt.
Sőt még a kijelzőidő is elmaradt a P9-től , kb 4órát produkált. -
MK VII
veterán
válasz
Sungoo #10531 üzenetére
Hehe.. Épp tegnap telepítettem valamit és nekem is kérte...
Valami tök felesleges dolog amivel jogot adhatsz a google-nek, hogy tudja, mikor vered ki a ..szodat.
Már az isten tudja mivel hozakodnak elő, hogy még többet megtudjanak rólad..Különben azt hiszem valami játékot telepítettem amihez kérte.. Addig nem is engedett játszani...
Rohadjanak meg ott ahol vannak... Lassan már tényleg semmit nem lehet telepíteni a play-ből, mert mindenhez olyan engedélyeket kell adni amire rohadtul semmi szüksége a játéknak, csak a készítőinek..
Az ilyeneket eleve törlöm is..
Nem tudom, hova fajul még ez a dolog...
Azt hiszem menni kell vissza a 3310-es korszakba.. Úgyis kiadják újra. Veszek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)