- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
kimi02 #22058 üzenetére
Szerintem ezzel nem csak te vagy így.
Sokan szeretnék a pillanatot gyorsan elkapni és gyorsan beállítani a telefont, hogy tökéletes képek készüljenek.
Tudom vannak speciális topikok, amik a mobil fényképezéssel foglalkoznak, de nem kimondottan a P9-el.
Ezért lenne jó egy profi P9 tulaj. -
MK VII
veterán
válasz
kimi02 #14925 üzenetére
Legegyszerűbb, ha bemész egy szerszámboltba és megmutatod a telefont, hogy ekkora kell.
Nekem sok szerszámom van ilyen pici (órás vagyok) így nem kellett vennem. Én sima lapos csavarhúzóval csináltam. Pont befeszült két kis csillagvégbe...Ha sikerül szétszedned akkor majd ne egy ponton nyomd. Egy domború alju fával nyomogasd egy puhafa deszkán, tegyél rá egy puha rongyot.
Bár a hálapot meglátod belülről, hogy milyen aztán eldöntöd, hogy, hogy csinálod. Lehet, hogy, ha finoman ujjbeggyel megnyomod, elég neki. -
Septum15
aktív tag
válasz
kimi02 #14920 üzenetére
Itt van a komplett szét szedés.
Én nem igazán vállalnám be, de te tudod, ha megvan az osszes szerszámod hozzá, de akkor se ajánlanám. -
MK VII
veterán
válasz
kimi02 #11370 üzenetére
Ha nem haragszol ignorálom az ilyen hozzászólásaidat...
Az ahogy Te használod a telefont az nem telefonhasználat... Az telefon nemhasználat...
Kész katasztrófa...Más...
Nos senkinek nincs Telekomos TWRP mentése?
C900B130-on tanyázok. Nem akarok megint feleslegesen romolni...
Ha valakinek van akkor kérem szépen tegye fel valahova és ossza meg velem... -
-
p2pp
őstag
válasz
kimi02 #10535 üzenetére
2 napig szekrényben 2G-re állítva vagy repülő módban.
Wifi és Mobilnet nélkül sem tudnék ennyit összehozni.
Mert arra van, h használják egész nap.Ez vezetékes telefon?
10.000-es akksival?
Erre elég lenne após Pansonic kagylója 1000-es aksival.
Ja, neki is minden nap töltőn van.
Minden nap töltő és nem vagyok hardcore.
Csak átlagos felhasználó.Nincs kifestőzés!
[ Módosította: philoxenia ]
-
MK VII
veterán
válasz
kimi02 #10542 üzenetére
Arra válaszolj még kérlek szépen, hogy ez egy teszt volt vagy tényleg 7 napig hozzá sem nyúlsz a telefonodhoz és utána 5 óra alatt lemeríted?
Mert a grafikonon az látszik, hogy kb egy polcon hever napokat aztán felkapod, belerakod az 5 órát és kész..
Na ezért kérdeztem pl én is, hogy, ha ezt tényleg így nyomod akkor minek neked ilyen telefon?(#10543) Quqesz
Nem! -
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!