- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
válasz
C. Vieri #23087 üzenetére
Ha nem muszáj akkor nem cserèlek ominfot egyeblőre, maradok ennèl a veziónál. Nincs ezzel semmi baj csak az android bizt. h.javító csomagja marha règi. Ez lenne a frissítès lènyege ès a biztos siker. Mert a páromè a mobil ès nincs cserekèszülèk ha napokra eltolom. Neki meg teljesen mind1, hogy milyen rendszer van fent csak működjön. Van valami különbsèg a c431 meg a c636 között azon kívül, hogy más règiót takar?
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
C. Vieri #22841 üzenetére
Pedig ez de, EMUI bug lesz. Sony Xperia XZ-n, Xperia X-en, Galaxy S7 Edge-en és HTC U11-en(azóta már oreon van) sem volt tapasztalható ez a hülyeség.
Ha a Google keresés-ből indítod a böngészést, akkor jó. Vagy ha a fényerő maximum körül van. De próbáld meg a YouTube-ot is például. Ha oldalra fordítod, ugyan ez van: leveszi a fényerőt. -
Pubi78
csendes tag
válasz
C. Vieri #22164 üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi lehet a gond. Egyszerűen nem csinál rá semmit.
De most szűkítettem a kört! Az a jelenség,hogy ha másolok akkor átmásolja. Viszont van egy olyan alkalmazásom,hogy Gearbest és ha oda akarok másolni akkor nem másolja és ha utána probálom ugyanazt másolni akkor már sehova sem engedi másolni.Na ez mi? -
hurrikan
addikt
válasz
C. Vieri #22013 üzenetére
IMEI nélkül mindig minden frissítés approved az FF-en. Mivel IME alapján (is) szűrnek.
IMEI-vel meg amikor approved lesz, addigra hivatalos OTA-n is megkapod ha rákeresel a frissítésre.Így hát igazából semmi értelme az FF-nek, mivel amíg IMEI alapján not approved, addig úgysem fog felmenni azzal sem, letöltés után hitelesítésnél kinyírja a frissítő. (akár milyen módszerrel próbálkozol proxys, DNS, vagy bármelyik)
Ennek következtében én az FF-et le is töröltem. 6.xx-es Androidon volt értelme (mert akkor nem bukott le hitelesítésnél), Android 7 óta nincsen, mert levédte a Huawei. (illetve lenne, ha Full-OTA-MF-PV kerülne ki, de PV-s ROM-okat lassan fél éve nem látja az FF szintén azért mert le vannak védve)
-
jeni
félisten
válasz
C. Vieri #21330 üzenetére
Köszi
a Huwaei P9 esetében sem jár gari vesztéssel a Tmobil szoftver lecserélése egy gyári magyar verziós függetlenre?
itt melyikkel jelzik a Tmobilt (TMH?) és a Független (XEH?) esetleg a Vodafone (VDH?) ,itt Samsung jelöléssel adtam meg. a Huwaei esetében nem ismerem ezek jelőléseit. -
C. Vieri
tag
válasz
C. Vieri #20637 üzenetére
Na, megvan a nyűgje, FR se kellett. Elkezdtem gondolkozni, miket telepítettem elmúlt napokban, azokat egyenként törölni kezdtem. Bosch-nak van ilyen mérős programja, az akasztotta össze...
Legalább van biztonsági mentésem a telefon tartalmáról, amit megcsináltam reset előtt.
-
weinmaker
őstag
válasz
C. Vieri #20407 üzenetére
Igen! Ne már. A lányom gagyi Samsungjának semmi baja nem volt, de a barátaim Iphone-jai is simán fotóztak, meg még jó páran a Bazilikánál.
De azért az rohadt durva, hogy be sem lehet utána kapcsolni. Mi van ha a hidegben baleset ér pl. ? Nem tudsz segítséget hívni? Azért ez nálam durva kategória. -
plau85
tag
válasz
C. Vieri #20259 üzenetére
Akkor teszek egy próbát. Jelenleg L09C432B182őn áll a telefon. Mikor rákeresek a frissítésre nem talál semmit. Tudnátok linkelni egy leírást hogy akkor manuálisan most mit is kell tennem hogy kapjam az Ota frissítéseket?
Ja még egy gyors kérdés, 7essel nem fog lassulni a telefon illetve akadozni? -
-
Shyciii
veterán
válasz
C. Vieri #18632 üzenetére
Értem. Tehát jelenleg nincsen rá szerinted azt jelenti, hogy akkor a jövőben elkezdik csinálni.
Mégegyszer jelenleg nincsen rá, tehát se alfa, se béta, se semmilyen verziót nem pedzegetett meg. Szerinted az Oreo megjelenése után kezdik el fejleszteni az EMUI 5.1-et ami Nougat rendszerű egy tavalyi modellre? Főleg úgy, hogy eddig mondtak kb időpontot, most meg nem?
Tudod lehet hogy én nem szó szerint fordítok, mint Te, és nem a mondat felét fordítom le nem figyelve a többire, pláne nem az utána következőkre (ami egyébként többszörösen igen nagy hiba angol esetén, dehát ugye én csak böffentek), viszont az eddigi információ alapján a fordítás alapján én nem úgy látom. -
littlemole
őstag
válasz
C. Vieri #16942 üzenetére
16941 Gretzky77
Megnéztem pár you tube videót és valóban a sok közül amit egy srác felrakott egyik sem ér el a széléig, A legszélesebb a Nillkin volt.
16942 C.Vieri
Van egy ilyen amit találtam. Talán erre gondolsz.[link]
Nekem asszem ez lesz a nyerő. A többinél nagyon sok ami a szélén megmarad. Normálisan nem is lehet gépelni mert kilóg a szélénél. Legalábbis ami most van fenn az kb ilyen.
-
k-adi
nagyúr
válasz
C. Vieri #16850 üzenetére
Köszönöm szépen, ezzel most már a 3pöttyös menüből engedi a lehetőséget a full pakkra.
A kérdés: most B383-on vagyok (L09). Akkor most a 2,32GB-os B386 FULL pakkot tegyem fel és akkor minden OK lesz ugye? A full pakk nem öli meg a sim-em? (melóhoz kell a simem, arra kapom a kódot, így kritikus hogy ne haljon meg napközbe a teló!)
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
C. Vieri #13699 üzenetére
B383-nál már sokkal jobb a GPS igen. De B378 alatt én konkrétan Budapesten nem tudtam használni a telefonom navigálásra.. Állandó jelkeresés volt.. Ott volt egy pont amikor úgy voltam vele, hogy kibaszom a kocsiból a telefont...
Akadozást meg csak akkor vettem észre mikor felraktam Cunaja romját.. Előtte sosem.. -
plau85
tag
válasz
C. Vieri #13044 üzenetére
Köszi szépen. Közben megtaláltam a leírásban is a romokat. Bocs hogy ennyit kérdezgetek de nem szoktam romolni 2014 től csak lumiáim voltak. Viszont visszatérve a romoláshoz. Manuálisan felraktam a b182őt. Simán felment, fura volt hogy az összes beállításom, appom a helyén maradt utána. Viszont megint azt írja hogy naprakész. Nem ajánlja fel a b378at. Most valamit elcsesztem vagy csak ennyire peches vagyok?
-
plau85
tag
válasz
C. Vieri #13009 üzenetére
Na letoltam mindent a leírás alapján. Fel is települt szépen a b136 ahogy kell. Eltünt a vodafone logó is. Kaptam is üzenetet hogy van elérhető frissítés b166. Felment szépen az is. Most viszont ismét megállt a történet mivel azt írja hogy naprakész. Én rontottam el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest