- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Vannak ezek a "video háttérképek", egy csomó van fent belőlük a téma központban, az lenne a kérdésem, hogy ilyen háttérkép videókat hogyan lehet készíteni?
Lenne pár ötletem, de sehogy sem ajánlja fel a beállításukat, csak azt amit letöltötem a témaközpontból.
-
ak76
senior tag
válasz
F e Z o #9585 üzenetére
Nekem is.
De még mindig jobb mintha beengedné a hátlaphoz.
Ez a por az összes telefonon ott lenne, csak a többi tok nem illeszkedik ennyire, ezért a por hátra kerül.
Amúgy az UAG-ról csak annyit, hogy tegnap az asszony telefonja kb 3 méter magasról repült betonra (A8 2018) a sarkán ért földet, (már láttam a kijelző, meg a hátlap cserét a jövő heti programomban ) , ehhez képest összetört a fólia sarka, ezen kívül egy karc nélkül megúszta.
Ez a MIL STD minősítés ezek szerint nem kamu.. -
ak76
senior tag
válasz
alansmithee #9572 üzenetére
Toknak UAG plasma széria , ujjlenyomat nem látszik, atom stabil, prémium cucc.
A portré mosás nekem pont megfelelő, S10e után hatvanyozott minőségű, a "lehalkíthatatlan" értesítés engem is idegesít, az üzemidejét tekintve semmiféle készülék nem ér a poros lába nyomába sem, egyedül az iPhone 11 Pro Max, kétszer annyiért.
Ez az üzemidő, bakker.... 😎
[kép]
[kép] -
ak76
senior tag
válasz
<Lacy85> #9537 üzenetére
Ha másban nem is, akkumulátor teljesítményben elveri a jelenlegi (vagy a tavalyi) csúcs mezőnyt (mínusz iPhone 11 pro max) a kamera valóban kiváló (a videós rész nem annyira) minden másban kb az összes ugyanazt tudja, egy-két másodperces különbségek sebességben az alkalmazások indítása, vagy a netes tartalmak betöltése között, azt annyi.
Semmi nem indokolja az idei csúcsvasak elmebeteg árazását, a profit maximalizálásán kívül.
-
ak76
senior tag
válasz
Zsoleszhun #9530 üzenetére
A harmadik szerintem is veri' déndzsörousz'..
-
-
ak76
senior tag
válasz
Motion_Blur #9390 üzenetére
Én egész éjszaka rajta hagyom, egy sima 10 wattos Samsungot használok az UAG tok pedig rajta van, "engedi tölteni", az hogy a gyári gumitokkal engedi e, a fene tudja, nem érdemes sokat költeni wireless töltőre, 5-8K közt tengernyi a választék, itthon is lehet ennyiért rendelni, kínából meg fele ennyiért.
-
ak76
senior tag
válasz
Motion_Blur #9387 üzenetére
Korrekt!
Én mondjuk nem engedem 6-8 százalék alá, azt mondják nem tesz jó az akksinak, ma is 9 százalékon töltőre tettem 11 óra 38 perc SoT-al, egy óra 10 perc beszélgetési idővel.Nyilvánvaló hogy mobilneten nem fog ennyit elmenni, de ezek még mindig bődületesen jó értékek.
-
ak76
senior tag
Ezen netezek, messenger, face, plusz opera böngésző.
Egy gmail, egy face, egy messenger fiók szinkronja, egy óra telefonos beszélgetés, kb 20 mail, kb 10 fénykép készült vele, ez a mai nap termése.
Most vagyok 10 százalékon 11 óra 36 perc kijelzőidővel, azt hiszen ez parádés, teljesen elégedett vagyok vele.Más.
Megjött az UAG Plasma védőtok, egyszer használtam már ilyet Galaxy S8-ason ott is kiváló volt és ahogy elnézem most itt is tökéletes lesz.
-
ak76
senior tag
Én S10e-ről váltottam nagyon szerettem azt is de ez jobb készülék a kamerája mindenképpen sokkal jobb az üzemideje pedig teljesen más dimenzió
Ettől függetlenül az is nagyon jó telefon.Én most hogy látom hogy ez mit tud inkább ezt venném mint a Samsungot de az is jó választás.
-
ak76
senior tag
válasz
Motion_Blur #9368 üzenetére
Reggeltől estig döglök, felszereltem a szunyoghálót, bevásároltam, játszottam a gyerekekkel és azon kívül semmi más. 😁
Ráérek ezzel bohóckodni egyelőre.
A pc-t be se kapcsoltam, kényelmesen elférek ezen a kijelzőn
A mobil térerő annak ellenére hogy nem folyamatos szignált ad, kifogástalan, mindenkivel tudtam beszélni, senki nem panaszkodott hogy nem tudott egyből elérni.
Több mint egy óra beszélgetés is benne van a mai napban.
Egy perc játék sincs benne, nem szeretek telefonon játszani. -
ak76
senior tag
Note 10+ kijelzője talán egy kicsit szebb, de annyira minimális a különbség hogy szemmel csak akkor észrevehető ha egymás mellé teszed a két készüléket, a cimbora ilyet használ és egészen mostanáig elégedett is volt vele, csak aztán múlt héten megvettem ezt a P30P-t, és azóta nem tudja mi legyen, váltson e, vagy maradjon Samsungon.
A Samsung úgyanis nem tud ilyet:
Ez a mai produkciója, ezzel így még este hétig el lesz, aztán töltőre rakom.
Na ilyet a Samsung nem tud.
Egyik sem.
Videóban jobb a Samsung illetve ott az S Pen ez az előnye vitathatatlan, egyéb nem nagyon. -
ak76
senior tag
Megy a nyafogás az OnePlus fórumban, mert az új flagsipkiller' annyiba kerül mint egy P40Pro, egy iPhone, vagy egy S20+, egyre inkább úgy érzem, érdemes volt tavalyi csúcsvasat vásárolni, ezekhez mérten bagóért.
-
ak76
senior tag
Egyelőre a gyári fólia van fent a telefonon, van olyan üvegfólia ami a csapott kijelzőszél miatt nem jön le róla, és árban is vállalható?
Mate20P-ról az összes fólia leesett egy idő után, attól tartok ez se lesz különb.
-
ak76
senior tag
válasz
Aryon87 #9309 üzenetére
Majdnem S20 lett, pár ezerrel drágább lett volna, de nem is az zavart, hanem hogy köpködik az üzemidejét a saját topicjában, egy két vélemény nem számítana, de többen elégedetlenek mint elégedettek, ez pedig nem jelent jót.
El kéne már engedni az Exynost a Samsungnak, az SD-kkel semmi baj nincs, előbbi meg egy hulladék az SD-hez képest.Az S20 éjszakai képei pedig finoman szólva sem győztek meg, a P30P sokkal jobb ezen a téren.
-
ak76
senior tag
válasz
Aryon87 #9307 üzenetére
A 17 órás mobilnettel 7-8 órás SOT időkért megint csak ölnének az S, vagy a Note10+ topicokban, vagy egyszerűen megvádolnának hogy painttel okosítottad a screen shot-ot.. 😁😎
Én ezt a friss produkciót most mutattam egy havernak, az mondta lecseréli a Samsungját egy P30P-ra, úgyis most jár le a hűség ideje.
-
ak76
senior tag
Azt néztem én is, elég szar a Telekom mobiljel erőssége, pedig mindenki el tudott érni, fene tudja, az S10e jelerőssége sem volt jobb, cserébe egy napot bírt hat óra SOT mellett....
Aryon87
Mobilneten szerintem sem fog ennyit bírni, de ha csak a fele időt tudja, már az se lesz rossz.
Amúgy még mindig 14 százalékon van, meglesz az a 11 óra SOT.. 😁
-
ak76
senior tag
-
ak76
senior tag
Már tavaly sem vettem meg a 300K feletti csúcs telefonokat, hűségidő hosszabbítással hoztam ki egy M20P-t, ami Magenta1-el emészthető árat mutatott, előtte mindig független készülékeket vettem KP-ra, de most, hogy majd minden csúcs vas inkább a félmillióhoz mint a 300K-hoz van közelebb, inkább a tavalyi top ligából választok, egyrészt nincs számottevő különbség a készülékek közt szinte semmilyen téren, másrészt még ha meg is tehetném , egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni egy olyan eszközért, amit legfeljebb egy évig, vagy addig sem használok.
-
ak76
senior tag
Én S10 szériáról jövök, teljesen objektíven fel tudom sorolni miben jobb a P30P és miben gyengébb.
Amiben szerintem jobb:
-Fényképezés (főleg az esti produkció)
-Üzemidő (ez hatványozottan sokkal jobb)
-Ujjlenyomat szenzor működése (kivéve S10e, az gyorsabb)
-Az egész rendszer gyorsasága.
-Töltési sebesség.Amiben gyengébb:
-Videó képstabilizálása, általános minősége.
-Iszonyatos méretek, súly (főleg S10e után)
-Maga az EMUI, bosszantó marhaságai, hiányosságai, ehhez képest az UI.2.1 sokkal komplexebb rendszer.Az update-ek gyakoriságáról, intenzitásáról nincs Huawei-es tapasztalatom, Samsungnál nagyon gyors, és folyamatos mind a biztonsági csomagok frissítése, mind a nagyobb update-ek.
Összességében eddig nem bántam meg a cserét, a P30P rohadt gyors, iszonyat sokáig megy egy töltéssel, és a kamera is tetszik, de hosszabb távon majd meglátjuk. -
ak76
senior tag
Sziasztok, most vettem át a P30Pro-t, és azt szeretném megoldani, hogy ha középről lehúzom az értesítési sávot, ne a Javaslatok jöjjön le, hanem egyből az értesítési sáv, ezt Mate 20P-nál meg lehetett oldani, itt is van rá lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !