Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vityax82
tag
Az emui 12 frissítésem meg volt, a kérdésem az lenne a zárképernyőről hogy lehet leszedni a lépésszámlálót?
-
vityax82
tag
válasz bontabela73 #20332 üzenetére
Nem működik, ugyan úgy ott van!
-
vityax82
tag
Honnan tudok ingyér letölteni animált AOD-ket?
Illetve hova kell a telóra felmásolni hogy működjön is?
Kösziszépen -
vityax82
tag
Egy hete váltottam p20próról, de ez az újlenyomat olvasó elég gáz nekem!
Picit poros az újjam már nem is enged be!
Szerintem attól ilyen hogy nem enged egy újjat akar háromszor is beolvasni, így részletesebb képet kap a teló az újjamról. Jól gondolom? -
vityax82
tag
Hol tudom beállítani hogy a hívásoknál automatikusan rögzítse a hívásokat, mert jelenleg mindig nekem kell elindítani a felvételt?
-
vityax82
tag
válasz Ferenczi Áko #20407 üzenetére
1000 köszönet érte!
-
vityax82
tag
A zárképernyő háttérképeit elvileg a Magazinfeloldás menüben lehet téma szerint kiválasztani. Én hiába választom ki pl a közlekedést, nekem továbbra is hegyi, sütis és tájképek jelennek meg. Miért van ez?
-
vityax82
tag
Sziasztok!
Nálatok is előfordul, hogy pl facebookozás közben megál, mintha lefagyna, feldobja hogy az ablakot hogy bezárjam, várakozzak, aztán ha várakozok akkor kis szöszmötölés után elindú. Van amikor a böngésző, van amikor a galériában böngészve fagyogat.
Mi lehet a baj?
A legújjabb szoftver van rajta.
Ja és a play áruházban is amikor frissíteni szeretném az alkalmazásokat, elég sokat szokott várakozni mire betölti a frissítendő alkalmazás listát.
A teló egy P30 pro New Edition, szóval elvileg úgymond második generációs!
Emui verzió: 12.0.0.149 Napra kész! -
vityax82
tag
A Gmail alkalmazásban csináltam több email fiókot. Mivel mostanában makacskodik a telefon, sokat várakozik, fagyogat, ézért vissza akarom állítani gyárira.
A kérdésem csupán csak annyi lenne hogy tudom lementeni az összes email fiókomat, hogy ne kelljen majd később eggyesével beirogatni.
Hálás köszönet érte! -
vityax82
tag
válasz Sztyepadzso #22032 üzenetére
Szomorú vagyok ☹️
-
vityax82
tag
Visszaállítottam a telót a gyári állapotra, de azóta eltünt a rendszerből a hívásrögzítő funkció.
A verzíószám nem változott és korábban volt és működött is.
Hogy tudom elővarázsolni a gyári halivásrögzítőt?
A beállítások/alkalmazások/telefonszolgáltatások nál kellene elvileg lenni de nincs ott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs