- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
7600 - 7501
9281 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
-
Quqesz
nagyúr
-
Lami66
addikt
-
xcsabo
őstag
-
xcsabo
őstag
Na majd reggel meglesem az asszonyét
azt kapott szülinapra tavaly. {mi9se}. -
Pompi
nagyúr
Én nem tudom milyen a Mi9SE kijelzője, nem ismerem annyira, hogy véleményt tudjak mondani, csak azt tudom, hogy egy kollegámnak van és amikor bármikor mutatok neki valamit az én telefonom, akkor megjegyzi, hogy milyen jó képe van a P30-nak.
De ezek szerint a te kezdedben van mind a kettő, te tudod neked melyik tetszik jobban. Amúgy a beállítsok, kijelző és fényerő alatt a színmód és színhőmérséket menüben lehet játszogatani kicsit. -
buvez
tag
Sziasztok! Van 1 mi 9 se telom is. Jól látom, hogy annak világosabb, kontrasztosabb a kijelzoje napfény alatt, mint a p30-é? Vagy csak valami beállítás kérdése? Köszönöm, ha megosztja akinek van tapasztalata.
-
Energie X
őstag
-
mouzrr
őstag
-
Pompi
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
xcds
őstag
-
Energie X
őstag
-
snorbi82
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
-
snorbi82
senior tag
Update. Főnököm telefonján meg a 181es verzió van. Szeretne újabb verzióra menni, de nem talál a telefon, Hisuite se frissítést. Felhivta a Huaweit, válasz. Frissitesek keshetnek akár egy évet is, attól hogy a rendszerben engedélyezet a telefonja nem biztos, hogy megkapja. Ha nem jó így, vigye szervizbe.
Ma megerkezett helyette IPhone 12 pro. -
dave0825
őstag
-
törölt tag
-
Tomi0703
addikt
-
dave0825
őstag
A navigációs sávval működik nekem is mindenhol, Nován is, de a gesztusvezérléses navigációval nem. Csináltam videót (a Prohardveres Nova alatt megy, a másik gyárin), azon látszik, hogy tudom, hogy kéne mennie, de nem megy.
Megnéztem barátnőm P30-án, Nova van neki is, neki se megy, sehol, se főképernyőn, se alkalmazásban... Érdekes, hogy a gyári Launcherben viszont megy neki alkalmazásban is, nekem nem.
Na, milyen csodát hozott össze a Huawei.
-
AtHoS
nagyúr
Nálam NOVA van, soha nem használtam ezt a funkciót, de most kipróbáltam.
5-ből 5-ször működött alapképernyőn is illetve alkalmazásban is, tehát NOVA kilőve a képletből
Mikor felemelem az ujjam elhúzás után picit várva (bal szélről középre húztam és vártam 1-2 másodpercet) váltott egykezes módraszerk. mondjuk nálam alapból nem gesztusvezérlés van, hanem a hagyományos virtuális gombok vannak aktiválva
-
dave0825
őstag
De eléggé csodálkozok, mert 2 éve Novát használok P30-on és mindig működött minden gesztus, az egykezes mód is, most EMUI 11-en nem. Nem a Nova hibája, elb*****k a frissítésben, legalábbis nekem.
Tomi0703: te is Novát használsz? Nekem a gyári launcherre átváltva is csakis a főképernyőn ment, sehol máshol.

-
Lami66
addikt
-
törölt tag
-
Tomi0703
addikt
-
dave0825
őstag
-
dave0825
őstag
Valakinek sikerült az egykezes módot elővarázsolni ezen a @&*+ EMUI 11-en gesztusvezérlés mellett?
Eddig normálisan működött, valamelyik sarokból egy pöccintéssel átlósan fölhúzva elsőre bejött. Most valami olyat kell, hogy oldalra húzni a képernyő legalján, de olyan 30-ból egyetlen 1x sem sikerül.
Az oktatóanyagot 3x megcsináltam, minden egyes elhúzásnál működik, de azon kívül sehol, soha!
Se alkalmazásban, se főképernyőn (Nova Launcher), sehol... -
laaceee98
tag
-
trebrona
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Én most másként használom a telefont, mivel a fennálló rendelet következménye miatt 90%-ban itthon vagyok, ezért jóval kevesebbet nyomogatom.
Utolsó töltőről levételt követően települt az EMUI11 .138-as verzióval és lemerülésig kb. 92 óra (3 nap és 20 óra) telt el, ami alatt 4 óra kijelző használat volt AccuBattery alapján.Szerintem nem lett rosszabb az üzemidő, bár most tényleg nem úgy használtam a telefont, mint korábban
-
Blac1
aktív tag
Köszönöm! Megértettem hogy nem lehet megoldani hogy ne így legyen.
-
Quqesz
nagyúr
-
snorbi82
senior tag
-
Blac1
aktív tag
-
Energie X
őstag
Ahogy nézem ez mindig minden fórumon extra nagy kérdéskör. Én 2 kártyával, 4g-n netezéssel és kva sok telefonálással eddig is 1 napig voltam el vele. Chrome meríti és melegszik na bumm. Divatos nézni a SOT-ot csak nem tudom minek, kb mindegyik telefon pár százalék eltéréssel ugyanazt tudja. Én minden reggel 100%-ra töltöm és mire hazaérek kb este 6-7 körül csak 30% marad az akksiban. Ameddig az előző verzió volt fent addig lehet 33% maradt az akksiban vagy kevesebbet telefonáltam ki tudja
Vagy belefér a 10% mérési hibahatárba. Igazából az akksiidő és SOT sztem annak fontos aki nem tölti minden nap a telefonját mert nem veszi annyira igénybe a 2G/4G-t. De azt nézni, hogy úristen ennyi a SOT meg az akksiüzemidő ezért 30 perccel kevesebb készenléti módban tud lenni a telefon, vagy 15 perccel kevesebbet tudok játszani sztem balga dolog...
Én vigyázok a telefonomra, de ez egy használati tárgy. Azért vettem, hogy telefonáljak, netezzek, fényképezzek néha ennyi.
Egyébként meg ha megifgyelitek az egyik SW verzióval kicsit kevesebb az üzemidő, a következővel meg javul. Régóta olvasom a P30 topikot mindíg ezeket írják le... Használjatok iPhone-t meglátjátok ahhoz képest milyen király ez a " jajj 3%-al rosszabb az előző verzióhoz képest üzemidő"
Ui.: Nem megbántani akarok bárkit is, de néha tényleg túl van lihegve az üzemidő és SOT téma... -
killertibi
tag
-
0519
senior tag
-
xcds
őstag
-
tom570
aktív tag
Bocs, ne vedd okoskodásnak, nem annak szánom. Nekem is ilyen kamerám van. Az elsődleges beállítások után igazábol én csak akkor kapcsolom be rajta a wifit, ha valami érdekeset szeretnék azonnal a telefonra menteni, de ez sem túl gyors, ezért általában kártyaolvasóval mentem pc-re a fontosnak, vagy érdekesnek tűnő videókat. Szóval el lehet lenni vele anélkül, hogy folyton kapcsolódjon a telefonhoz, sőt ki is lehet kapcsolni a wifit.
-
Blac1
aktív tag
Egyébként semmi bajom a EMUI 11-el. Ami gondom van vele az ugyan úgy gond volt nekem a EMUI 10, meg a 9-ben is.
-
Blac1
aktív tag
-
Pompi
nagyúr
Jól látod, a probléma az, hogy egyszerre akarod használni az ad-hoc wifi kapcsolatot a telefon és a kamera között és az, hogy a telefon wifi hotspot legyen.
Én nem tudom, hogy erre van-e szoftveres megoldás.Azt sem tudom, hogy az EMUI 11-et miért keverted bele, ez előtte sem hiszem, hogy ment volna, de így megint rá van húzva szerencsétlen EMUI11-re a dolog, ami tovább bizonytalanítja xcds kollegát.
De tényleg @xcds melyik hozzászólások bizonytalanítottak el? Konkrétan a VoLTE kapcsolgathatóságán kívül mi derült ki az EMUI11-ről?
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék két kérdésben segítséget kérni. Valószínűleg a kettő összefügg.
Van a kocsimban már régóta egy androidos fejegység ami a telefonom hotspotjáról kapja az internetet. Ez egy Tasker nevű appal van automatizálva.Ha a telefon érzékeli a fejegységet akkor bekapcsol a hotspot. Körülbelül egy hete telepítettem fel az EMUI 11-et. Majd tegnap vettem egy Xiaomi YI DASH autós menetrögzítő kamerát. Ez a kamera WIFI-n kommunikál a telefonomon lévő appal. Mikor csatlakoztatni szeretném a telefont kamerához nem tudom és kapok egy ilyen üzenetet: Toggle Wifi API 29, és add két választási lehetőséget: CHECK ISSUE és TARGET API? Első kérdésem hogy mi ez pontosan. Körülbelül sejtem hogy azzal kapcsolatos hogy egyszerre akarom a hotspotot használni és a wifit is. Mert ha kikapcsolom a hotspotot simán csatlakozik a telefon a kamerához a wifin keresztül. Tehát a másik kérdésem az lenne hogy van-e rá mód hogy a wifi és a hotspot egyszerre legyen bekapcsolva.
Elnézést a hosszú szövegért csak érthető szerettem volna lenni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
xcds
őstag
Hát az utóbbi hozzaszolasok alapján nem biztos hogy telepíteni akarom a 11-et. Csak néha zaklat, hogy telepitsem..
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek, frissítettem az ASW-t azóta semmi nem dobál ki!
-
xcsabo
őstag
-
AtHoS
nagyúr
-
Energie X
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Random bezáródnak bizonyos programok, kezd nagyon idegesítő lenni. Pl. telvira, viber. Megnyitom és 1-2 mp bezáródik, valaki járt már így? Valami ötlet a megoldásra? Wipe cache már volt. Köszi!Update: Úgy néz ki az adatok törlése segít, de csak az. Egyenlőre működnek a ptogik, de hogy mi lehet ez?
-
mouzrr
őstag
A rezgés fajtáját lehet állítani, de a legrövidebb egyszeri rezgés kb 2x hosszabb mint az előző verzión az alap rezgés, ami pl Messenger üzenetnél jött. Most nem lehet az értesítéseket megkülönböztetni mert minden ugyan akkorát rezeg.
-
dave0825
őstag
-
arnicode
tag
#7546: Nos akkor megnyugodtam,hogy nálatok is. Nekem is később tűnt fel, de mostmár amilyen az elme, egyre jobban és egyre hosszabbnak látom
Nem szabad rá figyelni..
#7545: úgy néz ki de, sötét módhoz lehet köze. Viberen kikapcsoltam próbaképp, és akkor nem csinálja ezt az "átmenetet". -
Franky74
aktív tag
-
dave0825
őstag
Így van. Végre, nem csak nekem tűnt föl. A Messenger eddig 1 rövidet rezgett, az SMS 2 hosszút, a Gmail, és általában más alkalmazás 2 rövidet. Most minden 2 hosszút, a Messenger is, minden egyes üzenetnél... Nem találtam rá megoldást.

A hangerő csúszka változott, nekem tetszik az új; ébresztés állítása közben nem rezeg, ez is tetszik; az AoD változott, nem rossz, bár eddig se a gyárikat használtam; előugró appokban változott több dolog, ez is jó, bár ezt se sokat használtam (le lehet tenni, mint a Windows-ban, "tálcára", vagyis inkább kis Messenger-szerű chat-fejekbe).
#7544 Lami66, #7543 mouzrr: nálam a Messenger csinálja, másnál nem tűnt föl.
-
xcsabo
őstag
Nem lehet köze a sötét módhoz?
-
Lami66
addikt
-
mouzrr
őstag
Nagyon gagyi az összes rezgésmód az emui 11ben, a legrövidebb egyszeri rezgés is hosszabb mint az előző verzión volt.. Kár hogy az erősség sem állítható, eddig semmi jót nem véltem felfedezni a frissítés óta ..
-
arnicode
tag
Sziasztok!
Nem rég óta használom a P30-ast. Most figyeltem fel egy olyan jelenségre,hogy néhány alkalmazás megnyílása előtt kis pillanatra egész képernyős erős fehér villanást produkál.
pl a gyári sms app, és pl a viber előtt.
Normális ez, tapasztalta más is? EMUI 10.1.0 -
trebrona
nagyúr
-
xcsabo
őstag
-
Pompi
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
-
xcsabo
őstag
-
AtHoS
nagyúr
Plusz ami ezen felül negatív, hogy a külön telepített akkustat alkalmazások a telefon újraindításától mutatják a statisztikát - már, ha volt újraindítás -, míg a beépített gyári megoldás korábban a töltőről levételtől - függetlenül attól, hogy hányszor volt bármi okból újraindítva/kikapcsolva a telefon.
-
xcsabo
őstag
Azokban így van? Szomorú.
-
7Heads Drago
veterán
-
Lami66
addikt
Nem kérdés, hogy erre a problémára van 76,8 db. app a playen, és még x darab ami nincs a playen, hanem alternativ appstoreból elérhető. Csak ugye ez eddig gyárilag benne volt a telefonban jól, nem kellett keresni rá megoldást.
Engem csak az bosszant a dologban, hogy nincs rá épkézlább magyarázat, hogy minek lett lekorlátozva 24 órára. -
Lami66
addikt
Igen, korábban már írtam, hogy ennek a 24 órás korlátnak akkor van értelme ha 24 órán belül lemerül, érezhetően indokolatlanul. De olyat már nem lehet mérni vele, hogy két nap alatt mennyi volt a sot. Mert amíg 6+ óra összejön, az oké, de ha úgy érzed ez alig 3,5? Az már nem oké, de nem tudod megmérni, hogy konkrétan mennyi ha tegnapelőtt vetted le a töltőről.
-
melyon
csendes tag
-
0519
senior tag
-
Lami66
addikt
-
xcds
őstag
A 11-el hozza ugyanazt a kijelzo időt a telefon?
-
tom570
aktív tag
Természetesen. Viszont az üvegtől is. P20-on volt egyfajta üveg amit emelt a tok, majd került rá másik üveg azt nem emelte el. Igazából nem reklámozni akarom a boltot, semmi közöm hozzá, csak a saját tapasztalatomat írtam a kérdezőnek. (amúgy 2 féle tokot rendeltem és egyik sem emeli el)
-
7Heads Drago
veterán
-
tom570
aktív tag
-
Ellia
addikt
-
laaceee98
tag
Nem is lenne fontos, de esetenként biztonsági mentést készítek meg névjegyeket teszek-veszek, és mellé jön a zene-kép másolgatás, ezeket meg a HiSuite kitűnően és gyorsan kezeli
-
laaceee98
tag
-
Energie X
őstag
Milyen olcsó de jó üvegfóliát tudtok ajánlani a telefonra? Nekem az a nagy bajom, hogy használom a készüléket 2 simmel és utazás közben megy YT. Legutóbb Spiegen üveget raktam rá, ez is elkezdett levegősödni a felső 1/3 részen a fólia két szélétől befele 1 mm-re, tehát nem tapadási gond van. Egyszóval lecserélném az üvegfóliát mert így elég ergya, de nem akarok minden alkalommal 4-5k-t költeni rá.
-
killertibi
tag
Nekem is ennyi szokott kijönni 2 aktív SIM kártyával, mindennel is bekapcsolva. Szóval ezzel nincs semmi gond. Nagyon használat l, és használt/futó alkalmazás függő. Pl a fentebb említett youtube közel sem fogyaszt annyit, mintha aktívan babrálnád a kijelzőt. De pl folyamatos waze nevigacioval bármilyen meglepő, elmegy akár 8 órát is, ha nem többet. Sokan sokféleképpen használjuk a telefont, simán benne van hogy 2-3 óra képernyőidő difik jönnek ki.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Nekem anno javították hasonló esetben. Kivül egy karc se volt rajta de a kép szétesett. Kíváncsi leszek neked javítják e...
-
Madoc
veterán
-
laaceee98
tag
Én nekem még a sötét mód sem volt rátéve már hónapok óta. Egyébként nekem hiába megy a wifi, hely, mobilnet, elforgatás és társai párhuzamosan, úgy veszem észre, hogy a YouTube nem eszi a százalékokat. Ebben a 8 órában biztos van legalább 2 óra YouTube zenehallgatás. De ilyen hosszú, 1-2 órás meditációs zenékre kell gondolni, ergo nyomkodás nélkül megy aktív képernyővel a mobil. Viszont hangot játszik le, folyamatosan aktív net kapcsolat és helymeghatározás mellett, tehát annyira azért mégsem lehet 0 fogyasztása a dolognak. Meg hát persze ez akkor is csak 2, max 3 óra, a többi az tényleg nyomkodás. Talán annyi, hogy egész nap itthon voltam, tehát GPS használat nem volt, mobilnet is csak a wifi mögött ment. Neked vaslzeg a mobilnetes böngészés+dualsim kombó zabálja le.

-
ignisz
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Tomi0703
addikt
Ez komoly. En uj koraban sem tudtam, 5 fole vinni. Nekem is folyamatos mobilnet, wifi. Annyi, hogy 2 simet hasznalok. Mindenhol sotet modot hasznalok ahol lehet (meg a hatterkepem is full fekete
) 5-6 ora sot itthon van meg csak wifirol. 4-5 ora pedig a mindennapokba reggeltol estig, ami foleg bongeszes. Akksit mar csereltettem novemberben, amikor szervizben volt a telo, de nem valtozott semmit az uzemido. Szoval ez ennyit tud nalam.
Erdekes, hogy nalad dupla annyit megy. -
melyon
csendes tag
A fene se tudja.
Legtöbbet a Comodo Icedragont használom. Ez is Firefox motoros, megszoktam.
Gyors és tetszik is. Bár tudom, hogy nem igazán frissítik, de még nem vettem észre problémát. Szóval ki mit szokott meg.... Egy kis Mallwarebytes anti-exp. , egy kis Emsisoft, Defender, kis odafigyelés és talán nagy gond nem lehet.
A P30 tudása, a méretei, összeszerelés és a kijelző minősége is rendben vannak. Sebességben nincs semmi gondom vele.
Ez a maszek memória-kártya típus piszkál még egy kicsit, de úgy vagyok vele elég ez a tárhely ami van benne. Kell bizt. mentéseket csinálni PC-re vagy laptopra.
Azért van, hogy használjuk. Viszont Google cuccok nélkül nekem nem jönne be egyik sem. Megszoktam. Ennyi.
Üdv. -
Lami66
addikt
-
melyon
csendes tag
-
eclipse19
senior tag
-
Lami66
addikt
Örülök, hogy megoldódott. Bár, tartok tőle, hogy csak átmeneti siker lesz. A gugli cuccaival akadnak problémák. Egyik ez a szinkronizálósdi. Aztán a Chrome (de az Opera is) böngésző is akadozik rendesen, néha úgy megáll, hogy csak a képernyő ki-be kapcsolása után hajlandó megmozdulni.
-
Quqesz
nagyúr
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Nemrég lettem "rendszergazdája" egy P30-nak.
Anyukám kapta a mobilt, de mivel ő már 70+-os nincs sok affinitása, hogy ő fejtse meg a működés mikéntjét, így praktikusan rám hárul, hogy mindet beállítsak, telepítsek, stb.
Egyébként én már 10 éve használok Androidot, szóval nem vagyok már kezdő a témában, de a Huawei és az EMUI az új nekem.Most azzal küzdök, hogy hiába vannak engedélyezve a záróképernyő értesítések globálisan, továbbá a konkrét alkalmazások konkrét értesítés típusainál is, a záróképernyőn mégsem jelenik meg értesítés szinte semmilyen alkalmazásnál.
Vagy lehet, hogy csak egyszer jelennek meg ezek?
Láttam olyat, hogy olvasatlan SMS-ről szóló értesítés megjelent, de csak akkor amikor úgymond "új" volt. Ezalatt azt értem, hogy csak az érkezés utáni első manuális kijelző felébresztésnél látszott. Utána feloldottam a kijelzőt (sima elhúzás, zár még nincs beállítva) akkor is ott volt, ha lehúztam az értesítéseket. A konkrét értesítéssel semmit nem csináltam, nem töröltem ki, nem nyomtam rá, tehát ott maradt, ahol volt (az SMS alkalmazást sem nyitottam meg), majd ezután újra lezárva a képernyőt majd felébresztve a mobilt az értesítés már nem látszott a záróképernyőn.
Ezután feloldva a képernyőt továbbra is megvolt a konkrét értesítés.
Ez rendben van így vagy valamit rosszul csinálok?
Köszönöm. -
L4mie
veterán
VOLTE kikapcsolás miatt írtam a támogatás alatt a liveChatben.
Elkezdi ha ki akarom kapcsolni a Volte funkciót akkor kapcsoljam vissza 3G-be a telefont
Vissza kellett volna írnom, hogy az nem lehetséges, mert 4G nélkül nem tudnak kommunikálni a kormány ügynékségével a szputnyik 5 nanobotjai, és ha 15 percig nincs kommunikáció önmegsemmisít...ezt ugye a huwaei se szeretné....
aztán inkább megkérdeztem, hogy ugye nem mondja komolyan....szolgáltatónál lehet kikapcsoltatni.de javaslom mindenkinek írjon pár sort nekik, hogy legyen kis visszajelzés, hogy elég gáz, ha frissítés után funkciót veszít a telefon.
-
melyon
csendes tag
-
melyon
csendes tag
-
melyon
csendes tag
Köszi. Szóval ezeken már túl vagyok.
Poén:
A P30 "egyenlőre" ugye nem GMS mentes, tehát USA itt nem játszik "még".
Ha így lenne nem ez lenne a telefonom.
Viszont ebben a formában tökéletes kivéve a jelenlegi gmail játékot, aminek a megoldása ha sikerü,l közzé fogom tenni. Akkor is ha magától javul meg.
Gyanús, hogy valamilyen telepített app lesz a ludas, csak még gyomlálom, hogy melyik lehet az ami belepofázik a szinkronba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 - 7501
9281 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt kapott szülinapra tavaly. {mi9se}.
S8+-al így jártam, Sot 6h - - >2h az android 9-el...
de én vagyok a hülye(meg az a sok felhasználó, aki így járt)
De más telefonnal tapasztaltam és az S10 topikban is olvastam, mielőtt ezt megvettem, hogy verzió frissítés után drasztikusan romlott az üzemidő, nem 3%-ot...
Mikor felemelem az ujjam elhúzás után picit várva (bal szélről középre húztam és vártam 1-2 másodpercet) váltott egykezes módra
Nem szabad rá figyelni..