- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donnie.d #7195 üzenetére
Ha nem akarja telerakni sok alkalmazással? Megkérdezhetem mi nem fér bele a 6/128 gigába?
Ebben a méretben (max 150 mm.) ez a telefon még most is best buy az android oldalon.
Alternatíva alig van. Samsung S9/S10 van még hasonló méretben....Exynossal....majdnem fele ekkora üzemidővel. És a Xiaomi Mi9 SE szintén üzemidő gondokkal, gyengébb procival, meg még pár szoftveres nyüggel.
A P30 legnagyobb "hiányossága", hogy az újabb technikák nincsenek benne (mert amikor megjelent még nem is volt): 5G és Wifi6.
Droid 11-et túlzó optimizmus lenne várni. Szerintem a Harmony fog jönni, nem az új droid. De aki megelégszik a 10-es droiddal, azzal még el lehet lenni 1-2 évig. Főleg ha azt nézem, hogy a Samsung Note3-asunk ma is probléma mentesen müködik 5.1-es droiddal. Mikor is volt az? 2015. Végülis csak 6 éve. -
donnie.d
aktív tag
-
xcsabo
senior tag
Sziasztok! P10-em van, és szeretném lecserélni, főleg a nagy látószögű kamera hiánya miatt. Lassan 3 éves lesz. Szerintetek érdemes P30-ra? Ez talán az egyetlen olyan alternatíva ami még nem péklapát. Bár ódzkodom az üveg szendvicstől. Nyújt annyival többet mint amennyivel drágább? Sok használt készülék van a piacon, különböző korúak. Egy másfél éves lehet még jó 1-2 évig? Köszi
-
törölt tag
válasz
Rerrietllub #7191 üzenetére
Akkor nincs több ötletem, gyári launchered van, gyári hívaskezelővel? Próbálj meg egy FR-t, tudom, hogy fáj de néha csak az segít. Esetleg egy cache törlés recovery alól előtte, hátha...
-
törölt tag
válasz
Rerrietllub #7189 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rerrietllub #7185 üzenetére
Nálam is jelzi, kivéve ha manuális óra aod téma van berakva, de akkor semmit sem jelez.
-
sztikac
őstag
válasz
Rerrietllub #7185 üzenetére
Nálam rendben jelzi (szoftver ugyanez).
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok
10.1.0.181 szoftver van jelenleg a P30-on ami az enyém.
A kérdésem az lenne, hogy másnak se jelzi az always on display a nemfogadott hívásokat? Más ikon megjelenik, sms, messenger, viber, de a hívások nem.
A párom P30 pro-ján ugyanaz a OAD téma mutatja. -
snorbi82
senior tag
válasz
Nikkelbóha #7181 üzenetére
Hálózati beállítások vissza állítása? (telefonon)
-
Nikkelbóha
csendes tag
-
Trolee
aktív tag
válasz
Nikkelbóha #7177 üzenetére
Szia!
Szerintem tuti valamilyen szoftveres hiba, nekem ugyanez van.
De pl. ha csinálok egy Wi-Fi Hotspot-ot egy másik telóval, simán rácsatlakozik, és működik.
A megoldásra még én sem jöttem rá sajnos. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Nikkelbóha #7177 üzenetére
Wifi csatornát tedd fixre 10 alatti beállítással pl. 6
Ha egyéb probléma nincs, akkor ez megoldhatja a wifi-t, de BT-re nincs ötletem, esetleg antenna hiba a P30-ban -
Nikkelbóha
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud megoldást. Adott egy kis P30, ami nem akar csatlakozni wifi-re meg a bluetooth se működik. A wifi látja a hálózatokat, de amikor csatlakozni akarok, akkor azt írja ki pár próbálkozás után, hogy "Hozzáférés a hálózathoz megtagadva". De nem csak egyre, bármelyikre próbálok csatlakozni, mindig ez van. Bluetooth meg nem is lát semmit. Mobilnet megy tökéletesen. Plusz, hogy egyszerűbb legyen, néha egy idő után felmászik a wifire (nem tudom mennyi idő után, mert mindig csak azt látom egyszer csak, hogy csatlakozva van a wifi-re, akár egy nap után). Ilyenkor működik rendesen, tölt teljes sebességgel, nem dobja le ha elmászkálok a lakásban, addig, amíg újra nem indítom a telót, vagy csak ki-be kapcsolom a wifi-t. Mert akkor megint csak nem tud csatlakozni.
Szerintetek mi lehet a probléma? Hogyan lehetne meggyógyítani a telót?
-
Nabukin
tag
válasz
kszabolcs82 #7173 üzenetére
Én annyit csináltam, hogy kitettem egy parancsikont a kezdőképernyőre a "Kétkártyás beállítások"-hoz. Csak rányomok és rögtön odavisz a sim beállításokhoz, ott meg simán átváltok a két sim között. Kb másfél másdoperc.
-
artid
aktív tag
válasz
Localmatador #7174 üzenetére
Köszi az infót, igen, sajna a Magic Tag csak 5W-ot tud, ami lassú töltés.
A Tag Plus tud 10W-ot, de az meg a mérete alapján tabletekre lett kitalálva.
A gyári tokkal szemezek, mert ugye azt nem kell levenni/kihúzni, ha mégis kábellel töltenéd! Ez mondjuk pozitívum.
Akkor majd várom a fejleményeket, köszi. -
Localmatador
tag
Wireless töltés témában én is futottam már pár kört.
Nillkin magic tag ótvar lassú ~3-400 mA-rel tölt. Összehasonlításként egy Huawei gyorstöltő 3000 mA, a gyárilag hozzáadott super charge pedig 4200 mA. Van egy ebay-es hasonló USB C tag-es, de noname, ugyanez a helyzet. Nillkin super frosted tokot használok, még ráadásul jól ki is nyomják középen ezek a kis chip-ek, bénán néz ki és zavar is a telót kézben tartva.Úton van az általad linkelt gyári wireless tok hozzám az ebay-ről, elvileg 1-2 hét és megjön. Majd beszámolok a tapasztalatokról. Attól nem tartok, hogy nem fog megfelelően működni, és szerintem az ígért 10W-ot is hozza majd. Csak vastag bumszli lesz tőle a teló, elnézve a marketing fotókat. Főleg az USB C aljzat áll el idétlenül.
-
törölt tag
válasz
Dave920117 #200 üzenetére
-
kszabolcs82
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni hogy tudom az adatforgalmat két sim között gyorsan váltani? Mármint hogy ne kelljen belépni a beállításokba mindig.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
használ valaki vezeték nélküli töltési megoldást a telefonhoz?
10W-os töltéshez keresek megoldást, telefonhoz megbízható Qi kiegészítőt (mint pl. Nillkin Magic Tag Plus).
Vagy csak a gyári tok létezik?
[Gyári tok]Köszi.
-
g@norbert
tag
Huhhh.. Nem kispályás milyen klónt árulnak már, egy páran biztos bele fognak szaladni, hogy mekkora vétel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
[link] -
atike
nagyúr
válasz
7Heads Drago #7157 üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
Ez volt már? Update rövidesen: link
-
válasz
snorbi82 #7145 üzenetére
Valószínűleg az LG tv tervezőinek ifonyéja van és nem droidos telefonja (pedig gyártanak droios telefont ugyebár) Ezért müködik rendesen az ikapcsolat mert azt ismerik, azt használják, arra fordítottak figyelmet. A droidos konnektekről meg fingjuk sincs, kigugliztak róla valamit, aztán jóleszazúgy.
-
snorbi82
senior tag
Um7100pla tv van. Megprobaltam mindent és semmi. Bezzeg az Airplay simán megy. Kár volt nekik bele tenni.
-
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7143 üzenetére
hidd el nagyon sok idő , energia és ideg ment rá
a yt-t privátban megírom majd.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Batistuta7 #7142 üzenetére
Hát bszarok rajtad, megcsináltam és megy, köszönöm szépen!
Yt problémádhoz nem tudok érdemben hozzászólni, ha akarod, hogy valamit megnézzek, írj privátot -
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7141 üzenetére
ugyanez a tv-m van
figyelj nagyon kíváncsi vagyok nálad is működik e, de én túl voltam mindazon amin te és csak 1 hajszál választott el hogy szétverjem a tv-t. Egyszerűen a menüben kikapcsolod a wifi-t majd vissza. nekem ez már kétszer is működött és utána tökéletesen működik.
De ha már ugyanolyan tv-nk van nekem is van egy gondom ami kb 2 hónapja jött elő. A youtube 1080p-be nem játszik le 60fps tartalmat. Így van olyan csatorna amit csak 720p ben tudok nézni mert a fullhd tartalmait 60fps-ben rakja fel. -
Diamond500
senior tag
válasz
Batistuta7 #7140 üzenetére
Igen persze, év eleje óta kb..mármint 2020.. LF652V 3D Tv egyébként. A vicces az, hogy van egy évvel régebbi is a hálóba, azon megy gond nélkül
-
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7136 üzenetére
Fent áll még a probléma?
Csak mert nekem pont ugyanez volt a problémám. Gyakorlatilag idegbeteg lettem tőle.Nekem is LG tv-m van. -
sztikac
őstag
Lokáció alapút használom (illetve próbálnám használni). Amikor nem működik és belépek a Smart lock beállításaiba a helyek hozzáadásánál a térképen valamiért 5-600 méterrel arrébb mutatja a pozíciómat mint ahol valójában vagyok. Érdekes, hogy gmaps-et megnyitja méter pontosan mutatja a helyzetemet, tehát nem GPS gond lesz szerintem.
Ujjlenyomatos feloldás nálam is hibátlanul működik (mondhatni 10/10, ami itt a fórumban olvasott tapasztalatok alapján nem is létezhetne), de most megvan az oka, hogy miért lenne szükségem a smart lock-ra...
-
Pompi
nagyúr
válasz
sztikac #7133 üzenetére
Mire gondolsz pontosan, melyik Smart Lock funkciót használod?
Szerintem a viselkedés és lokáció alapú sose lesz megbízható logikus okokból.
A párosított eszközzel történő feloldás más tészta, az azért működik.Én amúgy nem használom, nagyon jól működik nálam az ujjlenyomatos és arc felismeréses feloldás, okafogyottá tették a smart lock funkciót.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Diamond500 #7134 üzenetére
Szerintem várd meg, hogy legyen egy tv update.
-
sztikac
őstag
Valaki használja a Smart lock funkciót?
Nálam eléggé megbízhatatlanul működik... -
kp78
addikt
válasz
Diamond500 #7114 üzenetére
LG tv-vel megy P30, P30 Pro és P20 pro is gond nélkül.
-
snorbi82
senior tag
Nekem sem megy. De ha vezeték nélküli kivetitest választom, akkor kiteszi asztali módban az működik.
Úgy emlékszem, hogy tv mióta frissített 5.x-re azóta nem tudom Share funkciót megcsinalni.
P30al nem megy, P20 Pro nem megy. -
Doki42
őstag
válasz
Diamond500 #7125 üzenetére
Reseteld, áramtalanítod, 3-4mp.elég neki úgy gondoltam. A router menüjében látod, hogy automata sáv van e kiválasztva azt átlehet állítani fix csatornára. Most hosszú lenne részletezni...
-
Doki42
őstag
válasz
Diamond500 #7118 üzenetére
Szia! Routert tedd alaphelyzetbe ill. utána fix sávot adjál neki.. 😎 Remélem segítettem
-
adrig
csendes tag
válasz
Ha a TV-n belelépsz a Screen Share-be akkor sem indul be? Próbálj egy restartot nyomni a routernek, nekem már megesett, hogy az segített rajta
-
Toxic
tag
üdv... tegnap frissitettem novemberire a biztonsági javításokat,erre ma észrevettem,hogy eltünt a számológép... létezhet,vagy elbaltáztam vmit ? thx
-
Diamond500
senior tag
Igen a vezetéknélküli nem megy..Mar resiztem a TV-et, szoftvert frissítettem rajta, legyáriztam. A telefonon töröltem minden ehhez tartozó gyorsítótárat, megse megy. YouTube az megy, azzal nincs gond.
-
Slapy
aktív tag
válasz
Nekem az van és működik rendesen, nincs vele semmi gond
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Sony tv esetében sem....
-
GSPLR
senior tag
válasz
Mire gondolsz pontosan (vezeték nélküli kivetítés)? Nekünk az említett kombó van.
-
Diamond500
senior tag
Van itt valakinek LG TV+P30 kombó? Képernyőtükrözés nem megy egy ideje
-
Üdv. Tegnap este jött egy biztonsági frissítés, amit telepítettem (10.1.0.181). Itthon voltunk, így nem tudom mikortól, hiszen wifi-n van a telefon, de elment a mobiladat róla. 2 kártya van benne, egyiken sem megy. Valakinek van tippje, merre induljak?
-
bokorugró
tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a banki nfc-s fizetős alkamazás automatikusan elindítsa az nfc-t vagy ezt mindenképpen manuálisan kell megtenni?
-
válasz
szemesi69 #7091 üzenetére
A képen én azt látom, hogy a mobil jel folyamatos, bizonyára azért mert két simet használ. Ráadásul ahol pirosnak mutatja a mobil jelet (vagyis gyenge volt a térerő) akkor pont nem merült olyan nagyon. Gondolom ugyanazokat a programokat használja most is mint amikor nem merült. Említi is, hogy nem mutat kiugró fogyasztást a telefon egyik appnál sem. Alig használja a kijelzőt, mégis 70 %-ról merül a telefon mint a Titanic. Ha egy újraindítás nem oldja meg, akkor ezek az akku végét jelzik. Sony Z1C-m ugyanezeket művelte amikor kifeküdt az akksija.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Ranger^41 #7088 üzenetére
Nézd át a futó appokat(face, messenger, stb), hogy háttérben mennyi ideig van ébren. Samsung tabon most ilyenbe futottam, hogy alvás helyett leszopja az akkut. Ha ilyen gond van az automatikus indításnál rakd automata kezelésbe.
g@norbert
Sony tv-vel (android 9!) se a p30, sem a huawei tabom nem tud kivetíteni(vagy mindent újraindítva talán, régebben ment de akkor is olyan hibával, amit írsz). Vmi nemszeretem dolog lesz ez, mert a samsung tab 3 másodperc alatt kint van és hibátlanul fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged