- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
senior tag
válasz
pixelblondie #8497 üzenetére
Igaz, nekem 9.1 van fent, de ahogy AtHoS írta, bele kell mászni a leírt helyen a fiókba, és ott van az alsó sorban a kuka.
Régebben volt még olyan tréfa, hogy először le kellett állítani az összes szinkronizálást, ami az adott fiókhoz tartozott, és csak utána engedte törölni a fiókot.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pixelblondie #8497 üzenetére
Beállítások -> Felhasználók és fiókok -> Google és itt felül a jobb oldali ELTÁVOLÍT gomb.
Bár nálam csak 1 google fiók van a telefonon, de több esetén bele kell mászni abba amit el szeretnél távolítani (oda, ahol lehet állítani külön-külön a szinkronizálásokat az adott fiókra) -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok
Biztos a szőkenőség, de hogy tudok eltávolítani google accountot a telefonról. Van rajta több is, nem az utolsóhoz ragaszkodik.
Egyszerüen nincs sehol a "remove" opció.
Send help pls.EMUI 12.0.0
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Akku csere költségről tudunk valamit?
6441Ft-ot mutat az alkalmazásban, de biztosan van még szervizköltség is. És állítólag csak a központi szervizben csinálják, kb. 1hét mire visszakerül a teló. -
A teljes fényerőn naphosszat égetés amolednél egyenlő a garantált beégéssel, még manapság is. Jellemzően a navigációra használt telefonoknál szokott beégni a kijelző.
Azt igazából nem is értem, hogy miért kellett esténként full fényerő? Pláne egy chat alkalmazáshoz, ami amúgy is elég kontrasztos. Túl világos volt a környezet? Nekem az automatikus fényerő eddig még mindenre is jó volt. -
D4v3
őstag
Sikerült beégetni kicsit a kijelzőmet, ti ne tegyétek.
Azt csináltam mostanában esténként, hogy full fényerőn nyitva hagytam az instagram app chat részét, közben meg csináltam mást, félpercenként meg ránéztem a telóra is. Elég világos kép kell legyen rajta, de főleg a kijelző tetején látszanak az appból a szövegek. Úgyhogy óvatosan csak a teljes fényerővel! -
Cranium
tag
válasz
killertibi #8486 üzenetére
Koszi a valaszt, viszont hiaba van beallitva hogy "Mutatas" ugyanugy azt jelzi hogy "1 ertesites" erkezett
-
Cranium
tag
Sziasztok be lehet valahogy allitani, hogy a telefon zarkepernyojen a Messenger/Gmail/sms ertesites mutasson uzenet elonezetet? Mert jelenleg azt irja ki, hogy "1 ertesites". Beallitasok kozt nem talaltam ilyen opciot
-
-
válasz
laaceee98 #8480 üzenetére
Gyári kábel is lehet szar. Nekem is ez volt Honor 8-on, idegbeteg voltam miatta, 1 hónapom elment ezzel. Aztán vettem egy új gyári adatkábelt Huawei-be a József krt-on és megoldódott a probléma. A régivel simán jól ment a szuper töltés is nem gyanakodtam arra, h kábelhiba lenne...
-
laaceee98
tag
Persze, így igaz. De gyengébb géppel, a gyári program kihagyásával ne csodálkozzunk, ha lassú/bugos/sz@r lesz az átvitel.
Én a hetekben csináltam biztonsági mentést, illetve másoltam a P30-ra cirka 80 zenei albumot, albumborítóval, felcímkézve, különösebb gebasz nélkül ment minden. Még csak a sebességre sem lehetett panaszom. Apple készülékkel iTunes-on ezt sosem tudtam megcsinálni, mert valami mindig félrement. Persze ez lehet az én tudatlanságom is, de a HiSuite-al valahogy mégsincs semmi problémám, pedig már harmadik éve rendszeresen teszek-veszek vele oda-vissza a PC és a mobil között. És nem 1-2 fájlt, hanem tizen-huszon GB-okat. -
tom570
aktív tag
válasz
Franky74 #8474 üzenetére
Én az [AirDroid] alkalmazást használom. Kábel nélküli, pc-n és telón is elindítva szinkronizálja a képeket a számítógépre. Egynek jó!
-
laaceee98
tag
válasz
winhate #8466 üzenetére
40 GB-os biztonsági mentést (2000kép, 2000+ zene, jegyzetek, videók, alkalmazás beállítások stb.) 20 perc alatt lenyomta HiSuite-n keresztül nekem. Mondjuk ez szerintem a PC hardveres teljesítményétől is függ, ne várjunk patika írási/olvasási sebességet egy 15 éves irodai laptoptól.
Gondolom nem véletlenül találták ki egyébként a HiSuite-t gyári programnak erre a célra... érdemes megpróbálni használni. Nem törik le a keze senkinek attól a 10 mp-es csatlakoztatási metódustól. -
Franky74
aktív tag
Hisuit-ot használok, jobb híján. Csatlakoztatni, engedélyezni, kódot beírni stb. nekem lassú(a másolás gyorsan megvan).
Ha vki tud egyszerűbb megoldást, megköszönném!! Régebben próbáltam wifi-s appot, egy idő után az sem ment. -
AtHoS
nagyúr
válasz
winhate #8466 üzenetére
Teló restarton /esetleg FR/ kívül nincs ötletem, de valamikor régesrég usb-n keresztül is teljesen rendben volt a másolás. Viszont 1,5-2 éve csak wifin másolgatok (2-3 havonta) és ott sem tapasztaltam sebesség problémát a telóval. 2.4GHz és 5GHz használatával sem.
Korábban Airdroid+PCn böngésző kombót használtam, de egy ideje már SS Explorer-ben FTP szervert indítok a telón, majd ehhez csatlakozok PC-ről TotalCommander FTP részével és úgy másolgatok telóra/telóról
Esetleg WiFi hálózatra ránézhetsz, hogy a teljes sávszélesség legyen engedélyezve illetve 2.4GHz-nél 10 alatti csatorna, 5GHz-nél pedig 100 alatti csatorna legyen beállítva
-
winhate
őstag
Hali
Iszonyat xar bughalmaz a telo usb-vel torteno masolasa winfosra.
Perceket porgeti mire vegre kidobja a dcim dir tartalmat. (sima directory olvasas nem thumbnail legeneralas)
Egyszeruen semmivel nem tudom megoldani hogy ne orakat masolja a kepeket.Wifin meg otvar lassu 1-2 mb /sec. (ftp , lan(smbfs) tok mindegy)
A regi 1 magos xperia mini prom korberohogte ezt a sebesseget.Pls help ha valakinek van 5lete.
köszi -
AtHoS
nagyúr
válasz
janeszgol #8462 üzenetére
"A cikk helyes"
Legfeljebb olyan esetben, ha sűrűn nyitogatod vissza az adott alkalmazást. De ezt ép ésszel ki lehet következtetni a cikk mondanivalójából. Ha naponta kétszer-háromszor ránézel egy alkalmazásra, akkor semmi jelentősége, hogy bezárod avagy sem, annyira kicsi lenne a az esetleges fogyasztás megtakarítás, ha egyáltalán lenne
No meg picit tudományosabb is lehetett volna a
cikkírás, ha nem csak általánosan írja, hogy a bezárás-megnyitás a memóriában folyamatosan ott lévő alkalmazáshoz képest több energiát igényel, hanem mellé is tesz vizsgálati eredményekből származó értékeket.
Mert így mondott is valamit, meg nem is. A cikkből nem derül ki mennyivel is több az energiaigény bezárogatás-megnyitogatás esetében. Lehet csak pár mAh, ami igazából semmi, de lehet, hogy több száz mAh...mondjuk ezen azért erősen meglepődnék, ha egy bezárás-elindítás ilyen sok fogyasztással járna, mert elindítanék 50x egy alkalmazást aztán le is merülne a teló -
Ez az üzemidő csökkenés para is a régi droid időkből van. Régen (droid 2 időkben) az elindított egyszem appot zárogattuk be, hogy a telefon este 6 óra helyett kibírja este 10-ig. Mert hiába volt kikapcsolva a képernyő, az app ette az erőforrásokat. Emlékszem, hányszor megtörtént: a jó ideje a zsebemben levő telefon egyszercsak elkezdett nagyon melegedni. Akkor telefon előkap, program bezár, telefon lehiggad. Aztán megjelent a multitask, akkor ugyebár már futott(ak) programok a háttérben is. Persze kezdetben a multitask se volt tökéletes, és akkor még tényleg használt az üzemidőnek, ha nem futott a háttérben semmi. Azokban az időkben kicsi volt az akksi, kevés volt a ram, tehát az energiagazdáljodási hibák durván érezhetőek voltak. De ezek 8-10 éve voltak problémák. A 4 giga ram elterjedése óta már csak szarul megírt programok, összeakadások, optimalizálatlan vackok, újabb droid verziók és (manapság) kiskazán processzorok borítják fel a jó üzemidőt.
A P30 kiválóan optimalizált szoftvere és energiatakarékos procija mellett nincs érezhető hatása az üzemidőre, ha mindent bezárogatsz. Az utóbbi pár évben már csak a facse az a program, ami hazvágja az üzemidőt, szokták is ajánlani a light verzióját, mert az nem zabálja az áramot. -
janeszgol
félisten
válasz
laaceee98 #8459 üzenetére
A cikk helyes: tapasztalatom szerint is sokkal jobban merül tőle a telefon. Semmiféle ramtisztítót nem használok. Bezárogatni én is kényszeresen zárogatok, de csak olyanokat, amiket nem használok mindennap. Ilyen a galéria, kamera. Amit mindennap használok (levelezés, böngésző), azt nem zárom be.
-
válasz
laaceee98 #8459 üzenetére
Ez egyrészt függ attól, hogy ki mennyi és milyen appot használ.
Az én véleményem az (a saját felhasználási szokásaim esetén), hogy ennek a bezárogatósdinak az 1 giga ram alatt volt értelme. Már a 2 giga ram-os Sony Z1C-nél is alig éreztem pozitív hatást ha mindent bezártam, azt a kevés pluszt is akkor amikor már 2 éves volt a teló, és már a 4 giga volt épp elterjedőben. 6 giga ramnál (Zuk Edge, P30) kb egyszer egy hónapban nyomok rá az alkalmazások bezárása ikonra. Okom persze nincs rá, csak olyan nyugtatóplacebó, hogy fellélegezzen kicsit a telefon. -
laaceee98
tag
[link] Erről kinek mi a véleménye?
Én alapos (mániákus) bezárogató vagyok. Mindig törlöm a futó alkalmazásokat, ha leteszem a kezemből a telefont +naponta optimalizálok. -
Franky74
aktív tag
Új betűtípust is kaptunk. Nekem jobban bejön.
-
Látványos változás csak egy van: a lehúzható panelt kettéosztották. Bal oldalon lehúzhatod az értesítéseket, jobb oldalon a vezérlőpult ikonjait tudod lehúzni. Ezt kicsit szokni kell. Néhány mellényúlás után már megszoktam, melyik oldalt kell huzigálni
A 12-vel ugyebár kaptunk egy majdnem aktuális biztonsági frissítést is. Szóval aki csak akkor alszik nyugodtan, ha van friss biztonságija, az mindenképp tegye fel. -
xcds
őstag
Végül mi a konkluzio? Megéri felrakni a 12-t?
-
-
Cranium
tag
Sziasztok.
Következõ a gondom:
Hívásbeállításoknál, a hívószámkijelzésénél "Hálózati alapértélmezésre" van beállítva.
A Telekom appon be van kapcsolva a "Beérkezõ hívószám kijelzése", azonban így is Magántelefonszámot jelez ki, akit hívok.
Van Telekom appon belül más beállítás erre vonatkozóan? Mert nem látok mást. Múltkor beállítottam telón belül, hogy kijelezze a számom, de valamiért resetelõdött -
AtHoS
nagyúr
válasz
Bozso68 #8446 üzenetére
Nálam is az volt a tünet, hogy az utolsó százalékokat nagyon gyorsan elveszítette. Előzőleg még majd fél napot is elvolt magának "tétlenül" 10...15%-kal és ez csökkent le 1-2-3 órára.
Akkucserét követően nagyságrendileg a használati szokásaimból adódó korábbi üzemidőt kaptamszerk.
Tavaly szeptemberben cserélték az akkut, tehát még bőven az új szoftver előtt -
Bozso68
őstag
Korábban ugyanezzel a használattal jóval tovább bírta. Mostanában csökkent le az idő érezhetően. Volt, hogy éjjel egy óra alatt merülte le az utolsó 10%-ot, pedig semmi nem volt aktív. Mondjuk ez betudható az akkunak is. Próbáltam átnézni, hátha valami nem hagyja aludni, eddig semmit se találtam.
-
válasz
Bozso68 #8444 üzenetére
Nem intéznek semmi gonoszságot. Néha nekem is alig bírja a nap végéig, nade olyan napon összejön a 7 óra SOT. Lásd 7 hozzászólással korábban berakott statot.
Meg kell nézni, hogy neked milyen felhasználás mellett mennyi képernyőidő jön ki. Egy csomó dolog befolyásolja, fényerő, térerő, simek száma, problémás alkalmazások, játékok, navigáció, fotó/videó stb. Szóval az, hogy a nap végéig alig bírja ki, nagyjából semmit nem mond önmagában. -
Bozso68
őstag
Akik cseréltettek akkut, mennyi most az üzemidő a legújabb szoftverrel?
A telefont 2019 nyár végén vettem, a nap végéig alig bírja, ezért gondolkodom én is az akkucserén.
Félek, hogy az új telefon vásárlására buzdítandó, szoftveresen intézik a nagyobb akkuhasználatot. -
-
Exian
addikt
Ez évek óta működik így, nem gondolnám, hogy nem tudnak róla. Millió szakmai weboldalon is fent van (én is valamelyiken találtam régen). Az is lehet, hogy valami oknál fogva nem tudták kiküszöbölni, bár igaz a rendszer (Android) is az övék, nyilván rendszerszinten lehetne tenni ellene valamit. Mondjuk az is igaz, hogy a fizetős verzió ugye új, lehet, hogy most majd kiiktatják ezt az opciót.
-
válasz
Peathee #8432 üzenetére
Nekem augusztusban lesz 3 éves, de a 7 órát még ki lehet facsarni belőle, automata fényerőn, javarészt böngészéssel, fél órányi video hívással, sok üzenettel, webrádió hallgatással (bt tws-el) és némi fotózással. No wifi, csak mobilnet.
Exian #8435
Ezt a chrome-os böngészős youtube "trükköt" nem ismertem. Bár szerintem ez inkább egy nyitva maradt kiskapu amit a gugli még nem javított. A saját bevételét csorbítja ezzel a lehetőséggel. Főleg ha nagyon elterjed a használata. -
laaceee98
tag
Nekem tökéletesen megfelel a sima, proletár YT alkalmazás. Mindenesetre köszönöm a tippet a lezárt képernyős módhoz vanced/premium nélkül!
Bochkorék reggeli műsorát szoktam hallgatni, amihez kép is van YouTube-on, néha rápillantok. Bírom őket, ennyi az oka, amiért "YT kell".
Egyébként nem "kell", én is ismerek nagyon fasza FM rádió appot, nemzetközi állomásokkal, lezárt képernyővel, de ilyenkor nem azt használom. Ne ragadjunk le a részleteknél uraim. Bármennyire is furcsa, nem azért YouTubeozok, mert hülye vagyok, hanem mert a Youtube-nak olyan funkcióit használom, amik a lezárt képernyő, vagy egy rádió-app esetén nem adottak -
AtHoS
nagyúr
Aztán milyen rádiót is hallgattok amihez YT kell?
Én innen [link] leszedem a rádió stream fájlt és hozzáadom egy zenelejátszóhoz (esetemben PowerAMP). Innentől kezdve csak a zenelejátszót kell indítani és kiválasztani melyik stream-et akarom hallgatni, majd lehet lekapcsolni a kijelzőt.
-
Exian
addikt
Nem, egyiket sem használom. Én simán Chrome böngészőből használom ilyenkor, amikor hosszabb ideig, ugyanazt a dolgot hallgatom. Nem kell hozzá semmi extra dolog, persze azt megértem, hogy valakinek esetleg kényelmetlen így a használata, de egy hosszú, akár több órás rádiózás esetén, amikor ugyanazt hallgatod sokáig, igazán nem nagy gond szerintem elindítani a böngészőből. Vagy akkor is jó, ha lejátszási listáról megy a lejátszás. Keresgélni nyilván kicsit macerásabb így, mint a gyári YT appból, bár én elvagyok vele.
Ha esetleg valaki nem ismeri és jól jönne neki ez az opció, leírom a menetét:
Chrome böngésző megnyit, YouTube megnyit, átváltani asztali módra, videó megnyitása, böngésző lecsukása háttérbe (erre persze meg fog állni), értesítési sávot lehúzni, ott a YouTube-nál a play gombot megnyomni, lejátszás folytatódik, kijelző kikapcsolható, lejátszás megy tovább kikapcsolt kijelzővel.
-
Úgy csinálsz mintha nem tudnád/sejtenéd az okát:
1, nincs youtube prémium előfizetése, ezért ha kikapcsolja a képernyőt, elhallgat a youtube.
2, nem vancedet vagy new pipe-t stb használ amik tudnak háttérben is lejátszani youtuberól.
Ebből következik, hogy ha te lekapcsolt képernyővel hallgatod a youtube-ot, akkor a fennti kettő megoldás közül használod valamelyiket. -
laaceee98
tag
válasz
Cranium #8428 üzenetére
Előttem szóló #8429 és #8430 tökéletesen összefoglalta. Nagyon relatív ez a képernyőidő dolog. Ha wifiről hallgatom a rádiót Youtubeon, amikoris ugye aktív végig a képernyő, akkor órák alatt is alig merül 10-20%-ot, a mai napig kijön 6-7 óra SOT. Ha megy a BT-navi-mobilnetről, közben esetleg telefonálok a kihangosítón, akkor azért szaladnak a százalékok, 4, 4 és fél óra alatt 20 százalék körülre lemegy. Az enyém egy bő 2 éves készülék, eredeti akksi van még benne, azóta ugye az UI is új főverziót kapott többször és még mindig kijön az 1 napos használat. Olyan még nem volt, hogy reggel leveszem feltöltve és délután-este izgulnom kell, vagy a power-bankot magamnál tartani, hogy vajon odaérek-e a célállomásra, vagy vajon hazafelé munkából is tudok-e még zenét hallgatni a buszon, vagy lemerül idő közben. És ez a lényeg. Mellette ugye nem is egy batár nehéz tepsiről beszélünk. Más márkák egy ilyen idős készüléknél a kettő-hárommal újabb UI főverzió alatt már igen-igen nyögnek. Ha nem, akkor ott viszont egy másfélszer ekkora telep dolgozik, aminek a mérete meg a súlya is annyival több.
-
válasz
Cranium #8428 üzenetére
Szerintem az számít jónak, ha wifi+mobilnet+gps+bt be van kapcsolva, max fényerő + sok telefonálás és kevés 4g-n facebbook és tik-tok,illetve 1-2 fotó lövése mellett reggel 6:00 (100%) tól kibírja 18:00 ig (30%). Képernyőidő relatív. Ha pl sokat játszol akkor lehet hogy egész napra 4 óra képernyőidőd van, ezt az adatot én nem venném semmilyen viszonyítási alapnak.
Én a leírtak szerint használom a telót, nem kapcsolgatok semmit (elvégre használni vettem), nekem így teljesen jó.Szerintem egy telefon üzemideje akkor jó, ha az ember jasználati szokásainak megfelelöen kibír 1 munkanapot.
-
Cranium
tag
Sziasztok, 3 ora 51 perc kepernyoidovel, van hatra meg 54% a telefonomon. Ez jonak szamit korulbelul? Mobilinternet megy, illetve messenger, reddit, youtube vancedet hasznalom surun, meg spotifyt, illetve chrome.
-
eastonhun2
csendes tag
Sziasztok
Nincs valakinek NM kartyája eladó??Vagy tapasztalat hogy az olcsóbb lexar is működik??Ez az egy igazán nagy hatránya ennek a telónak nálam ,hogy nem microsd vel megy.
-
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #8423 üzenetére
Szerintem nem. Lásd a linket, amit az előző hozzászólásomban írtam. Persze valószínűleg ezesetben fizetni kell a futárt.
-
Diamond500
senior tag
Háztól házig csak garanciás készülékre érvényes?
-
Exian
addikt
válasz
Pityu89 #8418 üzenetére
Jelzem, hogy nem csak telefonon lehet intézni. Hanem itt is lehadható a háztól-házig igény.
Igazából nekem a telefonos ügyfélszolgálaton javasolta a hölgyike
Mivel nem tudtam telefonon megrendelni ilyen-olyan adatok hiányában, így ő mondta, hogy nyugodtan adjam le online az igényt. Nekem az kényelmesebb is. Hátha másnak is jól jön.
-
Pityu89
senior tag
válasz
Diamond500 #8420 üzenetére
Igen és 1 hónap garim van még. Jeleztem a munkalap felvevő kislánynak, hogy akku cserét is szeretnék, aki ráírta a munkalapra a gyors merülést.
-
Pityu89
senior tag
Telefonon egyeztettem velük, 2 napra rá jött a futár érte. Gondosan becsomagoltam ám meglepetésemre egy párnázott műanyag dobozzal érkezett a szállító, amit le is plombált. 200 000Ft csomagbiztosítás van rajta.
Most az 5 éves Honor 8at használom. Meglepő mennyire jó még most is.
-
-
Pityu89
senior tag
Egyik napról a másikra meghalt a mikrofon. Senki se hall engem, próbáltam kifújni sűrített levegővel, nulla hatás.
Myhuawei belül van garanciális hozom viszem szolgáltatás. Próbálta ezt valaki, működik?
-
lovace
aktív tag
válasz
2thletme2day #8412 üzenetére
Nálam is anomália volt a csengőhang körül. Konkrétan megváltoztatta azt, amit én évek óta használok és nem engedte módosítani. Napokban jött rá egy kisebb 6MB körüli frissítés, az nálam megoldotta ezt a problémat.
-
2thletme2day
őstag
Üdv. Tapasztalt valaki olyat az emui 12-es frissítés után, hogy a telefonnak megváltozott a hangja? A csengőhang, az értesítési hangok. Megváltozott mindnek a hangja. Olyan mintha dobozból szólna, visszhangos és szerintem halkabb is lett. Szörnyen idegesít. Egyedül annyi változott, hogy éjjel frissített, reggelre meg már ilyen szörnyű hangja volt. Hagbeállításoknál nem találtam semmit ami segített volna a dolgon. Tipp esetleg?
-
Cranium
tag
Lefrissult nekem is (bar ugy emlekeztem, hogy ejszakai frissitest kikapcsoltam). A vezerlo pult egy rakas szar, feleslegesen bonyolitottak rajta. Ezelott eleg volt egyszer lehuzni az ertesitesi savot, es ott allitgatni a dolgokat, most swipeolni kell hogy elerjem a gyorsgombokat.
-
Érdekes dolgot vettem észre akku töltés kapcsán .
Ez a képernyőfotó május 11-i. A zöld rész a grafikonon egész éjszakás töltést mutat. De érdekes módon úgy tölt, hogy éjfél előtt elér kb 80 %-ot, aztán stagnál hajnali háromig. Utána feltölt 100 %-ra.
Ez a másik képernyőkép egy héttel korábbi május 4. Akkor (még) úgy töltött, hogy hamar elérte a 100 %-ot és azt tartotta reggelig
-
trebrona
nagyúr
válasz
eastonhun2 #8401 üzenetére
Kirin-re nincs.
-
eastonhun2
csendes tag
Sziasztok
Működő gcam rol nincs valakinek linkje?Eddig akárhányat probáltam csak fekete képet mutatott de ha videoztam azt felvette és kevés fénynèl jobb videót készített de igy használhatatlan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Egyedi ékszerdobozka
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest