- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
7500 - 7401
9281 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
őstag
-
Lami66
addikt
A kitörölt poénom nagyjából ez volt: idézet tőled, "Minden fullra engedélyezett neki".... Mármint TE engedélyeztél neki mindent. És az Usa is engedélyezett mindent? .....(Eddig a pojén).
Amit megpróbálhatsz még: beállítások / alkalmazások / alkalmazások / gmail /
Ezen belül először a tárhely, és ott törölni az adatokat, gyorsítótárat.
Vagy kicsit drasztikusabb, ugyanitt jobb felül három pötty, frissítések törlése. -
melyon
csendes tag
-
xcsabo
őstag
-
melyon
csendes tag
Esetleg valami megoldás, tapasztalat, vagy most csak pihen aztán jön megint a szinkron?
Ez egy ilyen...... ?
Újraindítás, szinkron ki/be, stb. minden volt már. Újrahúzni nem szeretném, de lehet az lesz a vége. Vagy várjam esetleg a play-ról a gmail frissítést, talán megoldja.... -
Lami66
addikt
-
melyon
csendes tag
-
Lami66
addikt
-
artid
aktív tag
-
melyon
csendes tag
Sziasztok.
A P30 -nál mitől lehet, hogy gondol egyet és néha nem szinkronizál a gmail.
Amikor "belaktam" teljesen jól ment minden. Egy idő után gondolt egyet és nem szinkronizál de csak a gmail-el. A többi alkalmazás ... viber, mess-lite, signal, stb. szóval minden rendesen működik. Már mindent többször átnéztem de ezt nem tudom megfejteni. Aztán egy idő után egyszer csak magától megjavul és ok, jönnek a levelek. Három négy hét és kezdi megint.
( Samu-ról váltottam, de ott ilyen gondom sohasem volt. Kellemetlen.)
Nincs akkukímélő bekapcsolva, a szinkronizálás is bepipálva, az értesítések is mind bekapcsolva, nincs háttérbe szorítva... stb. Minden fullra engedélyezett neki.
Üdv.
-
laaceee98
tag
Semmi gond, nem vettem kötekedésnek.
Én úgy hallottam/olvastam, hogy néhány hetente, vagy havonta egyszer bizony nem árt a mobilnak, ha lemeríted, ergó kikapcsol, esetleg egy kis időt kikapcsolva tölt és újra indul. Lehet hogy nem pont az akksit kíméli, akkor pontatlanul fogalmaztam, de szerintem ártani nem árt. Viszont ami vitán felül áll, hogy amíg almáim voltak (volt 3 is), azoknál az első 1-2 hónap volt ilyen konstans, vagy konstans közeli, akksi-teljesítmény tekintetében, aztán indult a mélyrepülés... az első év végére, vagy legkésőbb másfél év utánra gyakorlatilag össze nem lehetett hasonlítani az üzemidőt a "gyári állapottal". Sok minden hiányzik az almás telókhoz képest, de az iTunes vs. HiSuite adatátvitel könnyebbsége Windows alapú gépen, és az üzemidő az nem tartozik ezekhez
-
Quqesz
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
törölt tag
-
Quqesz
nagyúr
-
laaceee98
tag
Kereken 1 éves készülék.
Adott napon feltöltöttem, napközben wifi, gps, mobilnet, elforgatás aktív, éjszaka nem töltöttem, csak lekapcsoltam a fentieket, majd másnap estére érte el ezt az állapotot. Insta, messenger, fb, email, fotó, zene, online-rádió, youtube használattal mindkét napon. Nem mondom, hogy egy év alatt nem romlott az akksi állapota, mert biztosan romlott, de amíg minden másnap kell töltenem, ilyen mutatók mellett, addig finoman fogalmazva is azt mondom: hogy alig észrevehetően romlott csak. Pedig kapott már hideget meleget szó szerint, nem iroda-telefon.
Az összes akksi-"kímélő" tevékenységem annyi, hogy 2-3 hetente egyszer csutkára merítem és kikapcsolt állapotban feltöltöm.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
feltettem én is az EMUI 11-et, s amikor nézegettem a Folyamatos kijelzés (AOD) beállításait, véletlenül átállítottam, s most nem találom a letöltött kijelzőképeket, valamint keresni, böngészni sem tudok.
Tudna valaki segíteni, hogy most merre találom ezt a lehetőséget?Köszönöm.
-
AtHoS
nagyúr
Most telepítettem az AccuBattery app-ot, elvileg ez mutat több napos infót is (Hozzáférés 1 napnál régebbi történeti folyamatokhoz), bár lehet csak a Pro verziója.
Nálam 2 naponta van átlagosan töltve a P30 (kivéve, ha meló úgy jön ki, mert akkor mindegy hogy áll az akku, otthonról indulás előttre maxra töltöm), de most éppen 3n 16ó után raktam töltőre (2,5 óra kijelző használat)
Jobban belegondolva igazából ennek csak akkor van/lenne jelentősége, ha valami szívja az akkut - mert amúgy ritkán szoktam nézegetni ezt a részt a beállításokban - de ez meg szerencsére nem igazán szokott előfordulni
Kicsit tesztelem ezt a progit, aztán valószínű nem lesz rá szükségem
Korábban GSam Battery Monitor volt használva, de nagyon eltért a gyárihoz képest az alkalmazások/hardver erőforrások fogyasztás kijelzése, hogy inkább leszedtem és maradtam a gyári kijelzésnél, de jobban belegondolva teló belakásakor volt talán ennek is jelentősége
-
Pityu89
senior tag
-
Lami66
addikt
Jobban belegondolva elég ez is... Ha 24 óra alatt lemerül a telefon úgy, hogy nem hozza még a 4 óra sot-ot sem, akkor minden lényeges benne lesz. De amíg két naponta kell tölteni 6+ óra sottal, addig igazából nem érdekel, hogy csak 24 órás időintervallumot mutat. De gondolom ezt eredetileg nem így tervezték, szóval csak jön rá egy javítás.
-
AtHoS
nagyúr
-
Lami66
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Ami eltünt viszont a 11-ből az a képernyő kicsinyítése(gesztusvezérlés/jobb v bal alsó sarokból felhúz)....
-
Lami66
addikt
-
AtHoS
nagyúr
Aki már felrakta az EMUI11-et bedobna egy képernyőmentést az Akku -> Energiafogyasztási részletek oldalról?
Pro topikban írták, hogy 1 napra csökkent a kijelzés. De ez csak a grafikont érinti vagy a komplett akkufogyasztás kijelzése 1 napra korlátozódott (grafikon fölötti szövegesen írt adatok)?
-
tom570
aktív tag
-
trebrona
nagyúr
-
Pityu89
senior tag
-
killertibi
tag
Egyelőre köszönöm mindkettőtöknek. Igazából árban 10-15-ig el is mennék, de manapság annyit nem hallgatok már telefonról zenét. Meg kell gondolnom.
-
Lami66
addikt
Hazai boltok árban nem tudnak versenyezni az Alival Viszont nem mindegy, hogy két nap vagy 42 mire megérkezik a megrendelt cucc, és itt még garanciája is lesz. Mellesleg a Meizu annyival nem olcsóbb alin, hogy a pár ezer ft miatt megérné egy hónapot várni rá, az amazonhoz képest.
-
0519
senior tag
Ne költs olyan sokat.
TempoTec Sonata HD jelentős előrelépés lenne az analóg kimenethez képest.
-
Lami66
addikt
Kérdés, mennyit szánsz rá. Nagyjából 10 ezertől indulnak amit már érdemes (= jobb mint a telefon dac-ja). Többféle megoldás van, sajnos az olcsóbbak pont nem olyanok, ami pici és egyszerű.
Sajna jó minőségű usbc dac, vagy fejhallgató erősítő (kb ugyanazt jelenti) 20 ezer alatt nincs. Az olcsóbb dac-ok nem usbc-sek hanem usba, ezért kell hozzá egy kis átalakító biszbasz. Én ezek alá nem adnám (persze nem csak ezek vannak):
Creative XG-1 [link]
Fiio K1 [link]
Külföldi nagy webáruházakban vannak 10-20 eurós usbc cuccok de azok általában nem kiemelkedőbbek a telefonok dac-jánál. Még talán ez a Meizu az Amazonról [link] -
killertibi
tag
-
Lami66
addikt
Említettem, hogy nem mindegyik audió lejátszó tudja direktben az usb- re küldeni a digitális jelet
Foobar
Hiby Music
Onkyo HF player
Az átalakítód valószínűleg azért nem működik mert kétféle átalakító van.
Az egyik azokhoz a telefonokhoz való, amelyik a C csatira adja ki az analóg hangot. Olyan telefonoknál van ez amiken nincs jack csatlakozó.
A másik fajta átalakítóban benne van a dac, ami a C csatira küldött digitális jelet alakítja át. Kinézetre nem sok különbség van, de a beépített dac-ot mindenképp jelölik. -
killertibi
tag
Minőségi zene és füles is van. DAC-cal nem akarok most foglalkozni, elég ahogy kijön a telefonból. Szerintem az is jobb már mint a jack. Az átalakító az előző sony telóból maradt, működött mikor eltettem, nem hiszem hogy elromlott volna. Beállítások közt nem találtam olyat, hogy jack helyett usb-re tegye a hangot. Ezek szerint ehhez kell külön program? Tudtok ajánlani valami jó lejátszót? (Fizetős sem feltétlen baj).
-
Lami66
addikt
Ennyire azért nem egyszerű a dolog, hogy beledugsz egy átalakítót a C csatiba, és lőn
világossághangminőség. Az előző telefonomon szórakoztam ilyennel.
Ha jobb hangminőséget akarsz, akkor annak valóban a C csati az útja. Csak éppen kell hozzá pár dolog
1, Megfelelő minőségű hanganyag/zene (tömörített zenékkel kár erőlködni)
2, Megfelelő minőségű lejátszó szoftver, amely a digitális jelet a C csatira tudja küldeni (ez nem is olyan magától értetődő, mint gondolnánk)
2, Megfelelő minőségű dac (átalakítókban levő dac többnyire rosszabb mint ami a telefonban van, legalábbis az olcsó átalakítókban)
3, Megfelelő minőségű hangkeltő lánc (erősítő + hangfal, vagy fejhallgató)
ahhoz, hogy a ténylegesen jobb hangminőséget a füleddel is érzékelhesd. -
0519
senior tag
Nem jó az átalakítód, a metódus működik.
Én így hallgatok zenét és nagyon jól szól. -
killertibi
tag
hali. bedugtam egy type-c - 3.5 jack átalakítót, de így nem jön ki rajta hang. rá lehet valahogy bírni? jobb lenne ezen keresztül a minőség?
-
0519
senior tag
-
Bumer725
csendes tag
Meg oldódott csak úgy magától. Amúgy Ali expressen lehet honor 6 olcsó is jo is 10 11 kb sztem felesleges jobbat vagyis bocsi drágát venni míg annyival tud többet h lehet telefonálni rajtuk max üzenetet nem tudnak fogadni legalább annyit raknanak bele h hang üzenetben lehessen válaszolni messenger whatsapp akármi üzenetre de egyelőre még 120 ezres óra sem tud sokkal többet mint egy 20 30 ezres
-
Zso83
tag
-
Bumer725
csendes tag
Sziasztok felment 11es emui de onnantól kezdve honor band 6 órám nem küld jelzéseket üzenet stb bluetooth működik látja huawei program egészség látja és be van kapcsolva értesítés is.. Vmi ötlet köszi..
-
melyon
csendes tag
" Meg kell barátkoznom vele, hogy a Huawei egy más állatfaj.
"
És vannak még más-más állatfajok is.....
Teljesen jó a meglátásod, nem rosszabb a Samutól... de szerintem nem is jobb.
Kinek mi jön be. Én is Samuról jöttem át, volt mit megszokni, mint minden úgymond számomra idegen dolognál. De elég gyorsan megbarátkoztam vele.
-
lovace
aktív tag
Köszönöm!
Az az igazság, hogy idén lejár a 2 éves (céges) előfizetés a telefonra és akár hozhatnék is ki másikat, de mivel nem találok alternatívát úgy gondoltam maradnék, amíg tudok, mivel bajom semmi nincs a készülékkel. Ezért is estem egy kicsit kétségbe ettől a harmonyOS-től bevallom. Talán annyi, hogy nekem már ez is nagy. Átfutottam a t-mobile kínálatát és megdöbbentő, hogy nem találok ebben az árkategóriában ennél kisebb vagy méretben ekkora androidos telefont. Van egy alsó kategóriás Samsung, amit nem hiszem, hogy szívesen használnék ezután, illetve az Iphone SE, amivel tulajdonképpen bajom nincs, de egyáltalán nem ismerem az iOS-t és ha lehet maradtam volna android vonalon. Viszont így elképzelhető, hogy ez nem fog összejönni, ha váltani kényszerülök a P30-ról. Minden esetre ez még a jövő zenéje, mert jelenleg bőven kielégíti minden igényemet szerencsére! -
Mcrazy
őstag
Igazából csak a fórumon olvasottak alapján nem telepítettem. Valamint a hangrögzítés miatt, de már olvastam, hogy van rá megoldás.
Egyébként megtaláltam a "Ludast".
Automatizálót használok és hát a kamera app videó indító/megállító gombja olyan ingert ad ki, mintha néma módba kapcsoltam volna a telefont és ez miatt mindig megállt, mert a Profilkezelő parancs lefutott.
6 különböző Samsungon használtam eddig ezt az automatizálót, nem volt gond. Meg kell barátkoznom vele, hogy a Huawei egy más állatfaj.
-
melyon
csendes tag
Valami gondod van esetleg a 10-essel ?
Nem mintha nem jó a 9, de egy kicsit továbbfejlesztett a 10-es és esetleg ezen a téren is.
( pld-ul van egy T2 10Pro LTE tablet, és eredetileg 5.5-ős droiddal, most már negyedik éve.
A HUAWEI azt válaszolta, hogy ez van és kész, nincs rá gyári újabb, pedig a nyolc magos prociban és RAM-ban bőven van annyi, hogy szépen menne akár a 10-es droiddal is. )
Üdv. -
Mcrazy
őstag
-
AtHoS
nagyúr
-
Mcrazy
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem tudok 1mp-nél hosszabb videót csinálni.
Elinditom a videót és 1-1,5mp múlva automatikusan leáll. Kamera appot már kigyomlaltam gyorsítótár és adatok ügyben, de semmi változás. Kell valami beállítás? 9-es droidon vagyok. -
Lami66
addikt
Ne kérj elnézést, nem csináltál semmi rosszat. 😀
Volt egy régi infód, ami a gyors változások miatt már nem aktuális. Természetes, hogy a nagy többség nem követi részletekbe menően a Huawei körüli történéseket. Te érezted, hogy itt valami nem kerek, és idejöttél érdeklődni. Ami a részedről egy nagyon jó döntés volt. A kapott infókból már tudtad, hogy mit fogsz tenni, hogy továbbra is elégedetten tudd használni a P30-at.
És a későbbiekben is szívesen tájékoztatunk, segítünk bárkit, aki itt próbál informálódni. Te is kérdezz nyugodtan, nem kell kellemetlenül érezni magad, mert valamivel nem vagy képben. -
lovace
aktív tag
Elnézést, még tavaly olvastam róla, hogy talán jön az android11 és ezek szerint ez maradt meg a fejemben. Hozzá teszem, nekem tökéletes a 10-es, szóval különösebben nem is foglalkoztat a frissítés. EMUI 11 pont ma reggel érkezett meg, egyelőre nem telepítettem. Leginkább ez a Harmony dolog aggasztott, mert van olyan - napi szinten használt - alkalmazásom, amit nem találtam meg az Appgallery-ben és semmiképp nem szeretnék róla lemondani, de így, ha valóban választható lesz a telepítése meg van oldva a dolog, maradok androidon.
Köszönöm a segítséged! -
Lami66
addikt
Nem tudom hol láttad ezt a droid11 dolgot. Az emui11 már itt van, többen is frissítettek rá (én is frissíthetnék, de még várok egy hetet, hátha előjön addig valami nagy baki). Viszont még sehol nem láttam, hogy emlegették volna hivatalos forrásban a droid11-et. A nemzetközi helyzet annyira fokozódott, hogy droid11-et már (szerintem) egyik Huawei sem fogja megkapni. Viszont HarmonyOS-t hivatalos forrásban is megigérték a P30-ra, sőt a bétáját már ki is adták Kínában [link]
Itt pedig felsorolják, melyik telefonok fogják megkapni, áprilistól kezdve [link]
Mejegyzem, hogy azt írják a HarmonyOS VÁLASZTHATÓ frissítés lesz, tehát aki akarja feltelepíti. Aki akarja, meghagyja a telefonon a droid10/emui11-et....viszont az ne számítson további frissítésekre, legfeljebb security update-re.
És úgy néz ki, hogy aki átáll Harmony-ra, annak már nem lesz viszakozás, hogy inkább visszatenné a droidot, mert úgy tűnik, hogy arra már nem lesz lehetőség. -
Destroyer91
tag
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem.
Barátnőmnek van egy ilyen telója (Telekomos), amit sikerült a földhözb***nia
A telefon maga működik, hang van, gombokra reagál, viszont a kijelző full fekete és nem reagál semmire. Egy másodpercre felvillant, full pixelhiba volt, mint egy törött tv kijelző.
Tokban/fóliázva van, kívülről semmi karc/repedés/törés nem látszik a telefonon amúgy, ami az esethez köthető.
Lehetséges, hogy ilyen esetben a kijelző alatt szakadt el/törött meg valami?
Illetve ezt valahogy garanciálisan javíttathatom?
Előre is köszi a választ!
-
GSPLR
senior tag
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól látom, lassan érkezik az android 11, utána gondolom az emui 11 és a harmonyOS.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha én a harmonyOS-t semmiképp nem szeretném telepíteni, akkor elég a frissítések menüpontban a wifin keresztüli automatikus letöltést kikapcsolni vagy máshol is le kell tiltani valamit ahhoz, hogy biztosan ne akarja telepíteni? Tudom, ez még a jövő zenéje, de mivel nagyon nem örülnék neki, ha a mostani alkalmazásaimat nem érném el többet, ezért gondoltam, hogy jó előre megkérdezem itt a nálam okosabbakat.
Köszönöm a választ előre is! -
Quqesz
nagyúr
-
donnie.d
aktív tag
-
snorbi82
senior tag
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Egy komplex kérdéssel fordulok hozzátok.
Van egy P30 telefonom, ami helyett vásároltam egy P40 Pro-t. A P30-at odaadtam az anyámnak. Előtte volt egy factory reset, és ugyanúgy be lett állítva a telefon, mint ha új lenne, s az anyám lépett be az email címével, és lett neki csinálva egy huawei azonosító is. Fel lett rögzítve az ujjlenyomat, és a képernyőzár pin kódja. A telefon működött, ma viszont nem fogadta el az ujjlenyomatot, majd a képernyőzár pinkódját sem.
Ugyebár nem egy városban lakunk, tehát a hazautazás most kiesőben. Leírva elvileg arról van szó, hogy az élettársa tudta a telefon pin kódját, és azt átírta valószínűleg. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet visszaállítani, ha nem tud belépni a telefonba se ujjlenyomattal, se pin kóddal?
Egyébként Phone Clone-nal lettek az alkalmazások átmásolva. -
Quqesz
nagyúr
Múltkor vki panaszkodott itt az usb type c csatijának lötyögésére. Vettem egy acme típusú usb kábelt az office depotban egy ezresért és baromi patentos a csatlakozója, 0 lötyögés és jól tölt vele a telefon(samu töltőfej 2A)
-
ttt1
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Nekem volt olyan, hogy egész éjszaka nem töltötte fel a tabot. Néztem is kb 8h után, hogy 78%.....

torok6
ez amolyan városi legenda. Van itthon LG G2, 2014-es és 2 hónap után is még 93%-on van az akku kikapcsolva. Pedig nálam este felrak, reggel levesz volt mindég. Még sose éreztem hátrányát....samsung tab 3 éves és kijelzőidő 8-10h, ugyan így töltve. -
0519
senior tag
-
torok6
aktív tag
-
kp78
veterán
Ha az intelligens töltés be van kapcsolva, attól még 100%-ra fogja tölteni, csak tart egy kis szünetet, ha már kellően ismeri a szokásodat, h mikor teszed hosszabb időre töltőre,
Én éjjel 22-23 körül felteszem 1A-as töltőre, reggel 6-kor 100%-on van, éjjel amikor 80-hoz ér, szünetet tart, nyilván ezt elég hamar "megtanulta", hogy nálam általában így van, mire kell, hogy kész legyen a töltéssel.
Viszont ha szombat délelőtt ugyanezen töltővel kezdem tölteni, akkor nem tart szünetet, tolja 100%-ig egyhuzamban. Hogy a gyári, kicsit "Paksot is munkára fogó" töltő is így csinálná-e azt nem tudom.
-
Quqesz
nagyúr
-
joker1220
őstag
-
torok6
aktív tag
-
snorbi82
senior tag
Nekem két napja 201 is jelzett, akkor nem kértem nem volt idő. Most nem is adja fel,de nem lényeges.
-
atike
nagyúr
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy emui11 telepítése után, ha ébresztő óránál állítom az időt, nem rezeg a telefon. Ez van emlékeztetőnél is.
-
trebrona
nagyúr
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Van valaki aki Telekomos és telepítette a EMUI 11-t? Kérdezném hogy megmaradt - e a VoLTE beállítás illetve kikapcsolási lehetőség. Előre is köszönöm. -
xcsabo
őstag
-
Mcrazy
őstag
Én még 9-s droidot használok és van Volte ikon és kapcsolható is, de miért jó kikapcsolni? Azt olvastam, hogy jó dolog.
-
Pompi
nagyúr
-
paxm
aktív tag
-
Rerrietllub
tag
-
paxm
aktív tag
-
trebrona
nagyúr
-
paxm
aktív tag
-
Lami66
addikt
Én, mint hasonló esetekben szinte mindíg, ismét a parkolópályát választottam. Két napig ott volt a piros pötty a beállítások fogaskerekén (mára eltűnt)... De nem sietem el a frissítést. Két héten nem múlik semmi, viszont ha komoly hibája van az emui11- nek, az addigra kiderül. Ha nincs nagy probléma vele, akkor mehet fel a telefonra.
-
Quqesz
nagyúr
Hehe, most én vagyok kispadon...nem jött még meg az emui11....támogatásban sem..
-
trebrona
nagyúr
-
Trolee
aktív tag
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy a VOLTE-t hol lehet ki/be kapcsolni? Nem találom sehol, pedig régebben már sikerült kikapcsolni. Mos frissült az én telefonom is. 11.......-re -
torok6
aktív tag
Nekem úgy tünt hogy a régi témánál más volt az animáció
-
atike
nagyúr
Nem kell változtatni...
Függetlenül a beállított témától jönnek az újítások.Pld a hangerő állítás, a taskok közötti váltás, az animációk....
-
Slapy
aktív tag
-
Rerrietllub
tag
-
torok6
aktív tag
-
Energie X
őstag
-
torok6
aktív tag
-
Energie X
őstag
-
torok6
aktív tag
Aki frissítette a telefonját emui 11re változtassa meg a témát emui 11re és lesz változás
-
trebrona
nagyúr
-
tom570
aktív tag
-
trebrona
nagyúr
-
tom570
aktív tag
Sziasztok,
friss P30 tulajként szeretném kérni a tanácsotokat, segítségeteket.
Egy tesztvideóban láttam, hogy képes a készülék olyan videó készítésére amikor a háttér fekete-fehér, de az alany színes marad.
Valóban van ilyen videófelvétel lehetőség a készüléken, és ha igen, akkor azt hol állítom, kapcsolom be?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7500 - 7401
9281 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt tényleg jól leegyszerűsítették
A telefon maga működik, hang van, gombokra reagál, viszont a kijelző full fekete és nem reagál semmire. Egy másodpercre felvillant, full pixelhiba volt, mint egy törött tv kijelző.