Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Vikooo #10950 üzenetére
My fault!
Erre gondolsz? Lehet láttam már, de nálam csak a bt. scanning volt bekapcsolva (most azt is kilőttem), mégsem láttam soha ilyen üzenetet (375-ös Oreo-n vagyok) -
leeka
tag
Hi.
Egy éve megvan már a készülék, viszont csináltam egy gyári visszaállítást, mert kezdett hülyeségeket csinálni, mint pl minden ujraindulás után rejtve volt a számom, na most is ezt csinálja, tapasztalt valaki ilyet?
Elég bosszantó tud lenni.Fear the future !
-
Moleman
addikt
Láttam, hogy van új TWRP a telóhoz, ami már a titkosított partíciókkal is elbánik.
Ez kompatibilis lehet a régebbi rendszerekkel is, hogy tudjak backupolni? Rootolt L29C432B179 van fent. Vagy ha nem, van már jól működő TWRP EMUI5 alá?Amúgy tökéletesen működik a telefon, csak most fedeztem fel, hogy az Android Auto nem megy, erre keresek orvosságot. A barátnőm gyári telefonja most lefrissült 151-ről 375-re, de nála sem látszik a Play Áruházban az AA. Az övére még nem próbáltam külön apk-ból felrakni, de az enyémen úgy sem megy (Something went wrong - Úgy tűnik, hogy a(z) Google Play-szolgáltatások most nem működik.).
Szerk.: Neki elindul, de frissíteni akar, és azt mondja, hogy nem elérhető az országodban.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz xcsabo #10960 üzenetére
Igen, nem feltétlen androidos, de olyan kell, ami támogatja ezt a típusú megjelenítést. Egyelőre még élesben kipróbálni nem tudom, csak azért akartam működésre bírni, hogy a jövőben ne feleslegesen adjak ki 200+ ezret fejegységre, ha a telefon nem is támogatja.
De megoldódott, letöltöttem a legfrissebbet, meg megadtam minden alkalmazásengedélyt a google-nek (ami eddig el volt véve), így működik.
Így viszont lehet a frissítéssel se szórakozok, nem érzek hiányt semmilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Moleman #10956 üzenetére
A telefont mélyebben (értsd, pl. ROM-ot cserélgető) bütykölgető fórumtársak ritkán járnak erre :-)
Én csak félreteszem az ilyen leírásokat, recovery-ket, stb. arra az esetre, ha lesz végre jó 3rd party ROM és/vagy megszűnik a gyári támogatás.
Szóval az előbbiekből fakadóan én biztos nem tudom megmondani, hogy ez a TWRP jó-e (keresd esetleg glehelt, tojaajit). Ez az Android Autos-s téma egyébként engem is érdekelne. Ugyan - egyelőre - nem érint a dolog, de kíváncsi vagyok...(#10959) Themes
A szoftveres fogyasztásról nyomnál egy screen-t kérlek? A Googlle Play Services és esetleg a Store érdekelne ... -
Moleman
addikt
válasz <Adamsky> #10964 üzenetére
Köszi!
Újkorában megijesztett a telefon, fél éjszakán át volt egy téglám (a hiányos recovery miatt), nehezen sikerült megmenteni az életét, azóta nem szívesen piszkálom.(#10963) xcsabo
Ilyen téren nem bízom Kínában, több autómban is Kenwood fejek voltak, most is azt szeretnék (plusz reménykedek, hogy a jövő évi sorozatban már több modell is megkapja a 720p és 1080p kijelzőket, ha már százezrek röpködnek, ne 480p-t bámuljak). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #10966 üzenetére
Na, ha már így "bejöttél a csőbe" , akkor megkérdezném, hogy Neked mi van most fenn? Mi a helyzet a főzött ROM-ok terén? LineageOS vagy bármi ami stabil és/vagy mondhatni rendszeresen frissül?
Én egyébként kicsit csalódtam a Project Treble-ben. Lehet (sőt minden bizonnyal biztos) hogy nekem voltam túlzott elvárásaim, de én azt hittem, hogy a PT.-vel sokkal több és stabilabb 3rd party rendszer jelenik majd meg a P10-re. De, nem csak, hogy ilyen nem nagyon van, de még official TWRP se.[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
valakinek sikerült már esetleg életet lehetne a G Pay-be? valamiért nem működik a telefonon. lehet, hogy a kínai készülékek nem támogatják, annak ellenére, hogy európai piacra készült (telekomos)?
-
tojaaji
aktív tag
válasz <Adamsky> #10967 üzenetére
Mindig itt vagyok, csak csöndben
Az összes OpenKirin rom stabil, 3-4 hetente frissülnek és megkapják a legfrissebb havi biztonsági frissítéseket.
rr-t használok én is és szerintem most glehel is.
Elég nehéz fejleszteni kirin processzorokra a nem publikus forráskód miatt, ha megnézed xda-n van több project treble rom, de csak snapdragon-okra. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #10970 üzenetére
"... rr-t használok ... " - nézd el kérlek a tudatlanságom, de mi az "rr"? OpenKirin más néven? Ha, nem akkor miért nem azt használod, ha az stabil? Egyébként tényleg minden fillefranc működik (NFC-s fizetés, wireless display, stb.)? Root Magisk-el? És, ha igen, működik az official verzió vagy vm. speckó Magsik kell?
-
<Adamsky>
nagyúr
-
xcsabo
senior tag
válasz tojaaji #10972 üzenetére
mobilfizetésre melyik app működik? van bankfüggetlen is? unicredites vagyok, de sajna a saját app nem jó erre.
a simple meg csak otp-vel passzol - vagy előre töltött virtuális simple kártyával, aminek meg költsége van.
felraktam egy cards nevű appot a playből, de miután beregisztráltam a kártyámat vettem észre, hogy
a már reggelt kártyákat nem lehet törölni - és ez több mint gyanús lett. le is kaptam gyorsan. remélem nem kártyaadat gyűjtő app volt. bár talán ha az lenne már nem lenne a play-ben. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #10974 üzenetére
... de az RR-ben nem működik az NFC (Vagy mégis, és félreértettem, amit írtál?).
Mert, ha jól értem, akkor van:
- OpenKirin: stabil, gyakori frissítések, de az NFC nem működik
- OmniRom: van NFC, de ... ?
- Resurrection Remix: itt sem működik az NFC, de ő az üzemidő bajnok(#10975) xcsabo
Én is Simple-t használok (nagy megelégedéssel).
Egyébként, ha jól látom, akkor a Simple kártya igénylése se lenne nagy összeg (307 Ft / hó), amit a bank 2019 február végéig el is enged.
Inkább a 65e Ft / hó limit lehet - adott esetben - kicsit kevés.[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
A google pay engem is érdekel, mert hiába van az órán ilyen feature, ebben az országban még nem üzemel. Állítólag. Még nem próbáltam
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
benfolds
őstag
válasz sebestyen93 #10943 üzenetére
tegnap akartam mondani, hogy hálisten nekem ezt még sosem csinálta, viszont ma muszáj voltam feltenni a messengert, erre rá két percre feldobta az üzenetet. szóval valszeg ez az alkalmazás használja a wifit akkor is, ha az ki van kapcsolva. amúgy hogy az istenbe' lehet kijelentkezni a messengerből?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz benfolds #10985 üzenetére
Fenn van a Messenger (szoktam is használni), de az említett üzenetet sose láttam. "Logout" lehetőség szerintem nincs a Messenger-ben. Érdekes, hogy egy rövid Google keresés után mindenhol azt a nem túl finom megoldást ajánlják, hogy "clear app. data". Véleményem szerint elég kellene, hogy legyen egy "force stop" is.
-
benfolds
őstag
jött emui system update.
-
válasz sebestyen93 #10952 üzenetére
Nekem is, a 375-ös update óta. K!@#&a idegesítő... De ezek szerint nincs megoldása senkinek rá.
Szerk: beírom szöveggel, hogy kereshető legyen utólag is: "A Wi-Fi-alapú keresés bekapcsolásával az alkalmazások..."
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
<Adamsky>
nagyúr
Elég nehéz a magyar üzenet alapján keresni a neten (ezért is hanyagolom a magyar nyelv használatát a számítástechnikában, mert sokszor "nem érteni", hogy mit akar a gép), de végül azt hiszem találtam valamit.
Átfutva:
- Volt, akinek a Wifi+ kikapcsolása segített
- Volt, aki "GPS only"-ra állította a helymeghatározást
- ...és volt aki írt a Huawei-nek (ők pedig adtak egy leírást, hogy mit lehet / érdemes csinálni).Nagyon úgy tűnik, hogy az Emui megint (?) "összeveszett" a Google Play services-el. Az, hogy nekem miért nem jött eddig elő azt nem tudom, de hálát adok az égnek.
-
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #10994 üzenetére
kiléptem a messengerből, nálam azóta abbahagyta.
engem most az idegesít rohadtul, hogy két nap alatt a második videónál fordul elő, hogy csak akkor veszem észre, hogy álló orientációban készült el a felvétel, miután pár óra alatt feltöltöttem azt a youtube-ra. nem lenne gáz, ha nem szedték volna ki az elforgatás lehetőségét yt-n (én legalábbis nem találom, pár hónapja még volt ilyen).
közben szerencsére rájöttem, hogy hogy látom, hogy állóban vagy fekvőben rögzít éppen...
nyilván ha álló helyzetben fogtam volna a telefont felvétel közben, akkor nem lepődnék meg az eredményen, de fekve tartottam "fejjel lefelé". -
_CICAFIU_
aktív tag
-
cseryz
tag
válasz anonymus89 #10996 üzenetére
Nekem a wifi+ kikapcs megoldotta.
-
sebestyen93
tag
válasz anonymus89 #10996 üzenetére
Nekem csak FR oldotta meg
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
benfolds
őstag
nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy megtaláltam az ellenszerét annak, hogy visszaállítsa magát a google swipe up-ra, azután, hogy az alkalmazások / alapértelmezett alkalmazások / segítség és hangbevitel / segédalkalmazásnál letiltottam.
alkalmazások / google / rendszerbeállítások írása - NEM
két napja állítottam át, azóta nem írta felül a segédalkalmazás letiltását a google
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest