Hirdetés

2019. szeptember 17., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Hogyan nem adtam el az autómat a nyáron

  Prológus: A történet már nem friss, júliusi, de mégis nagyon nehéz higgadtnak maradnom, miközben felidézem. Többek között emiatt is csúszott a bejegyzés publikálása. No meg amiatt a babonás meggyőződésem miatt, hogy az eladás előtt nem kürtölöm világgá, de mivel erre egyre kisebb esélyt látok, így „közkincsé” teszem egy kis PH aktuál humorral kiegészítve.

  Előzmény: az eseménysor előtt 1,5 hónapja hirdettem az első, szeretett autómat, amit nem azért akartam eladni, mert kellett a pénz, mert nem kenyérre kell, pusztán a családi igények változása miatt kellett egy nagyobb. Az autó közel 10 éves, 300ezer km fölötti futásteljesítménnyel, kis kategóriás dízel, autópályás ingás használatból, a mai napig vezetett szervizkönyvvel, szervizszámlákkal, teljesen ismert előélettel, a kilométer futás és a meglévő néhány apróbb hibája miatt áron alul hirdetve. Semmi elhallgatás, minden korrektül leírva, elmondva. Nem zsákbamacska, viszont nem is prémium termék.

  Folytatás...

  Ceree 10 hónapja 35

 • Huawei P10 topic összefoglaló

  Mobilaréna teszt: Huawei P10 - pisztácia nem is volt

  A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

  Utolsó frissítés: 2018.04.10.

  Érvek és ellenérvek a telefon mellett:
  Pro:
  - stabil, témázható EMUI rendszer
  - független készülékek kaphatóak a szolgáltatóknál (kivéve vodafone?)
  - 4 GB RAM
  - elől elhelyezett gyors és pontos ujjlenyomat olvasó, mellyel a virtuális képernyőgombok kiválthatóak gesztusvezérléssel
  - OIS (optikai képstabilizátor)
  - Hybrid Zoom (2x)
  - dual sim (bár csak dual standby)
  - fém hátlap
  - 3,5 mm-es jack csatlakozó
  - nagyon stabil térerő
  - hivatalos Android Oreo.

  Folytatás...

  Ceree 1 éve 49

 • Mennyire szennyezett az egerem?

  Régóta hallható, olvasható a médiában, hogy a beviteli eszközeink (egér és billentyűzet) mennyivel több baktériumot tartalmaznak, mint a WC ülőke. Szerencsére volt lehetőségem ennek egy picit utána nézni: munkahelyemen egy projekt kapcsán szükségünk volt higiénia mérések végzésére. A feladatunk végeztével a mintavevő pálcákból maradt néhány darab, amit máshol már nem lehetett volna felhasználni (a pálcákat a felhasználásig folyamatosan hűteni kell). Úgy gondoltuk, hogy kár lenne kidobni őket, így gyorsan végeztünk 1-2 mérést az irodán belül is.

  Hogyan működik a higiéniai gyorsteszt?
  „Az adenozin-trifoszfát (ATP - általános energiamolekula), megtalálható minden állati, növényi, bakteriális, élesztő és penész sejtben.. Amikor az ATP-t érintkezésbe hozzuk a folyadék-stabil luciferin/luciferáz reagenssel a higiéniai mintavételi eszközben, akkor a kibocsátott fény mennyisége egyenes arányban van a jelenlévő ATP mennyiségével. A műszer méri a kibocsátott fény mennyiségét és másodperceken belül tájékoztatást ad a szennyeződés fokáról.” (forrás: http://bentleyhungary.hu)

  Folytatás...

  Ceree 2 éve 27

 • One For All - Egy, mindenki helyett

  One For All Essence 4 URC 7140 univerzális távirányító: lehet élet a Logitech Harmony-n kívül is!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 4 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.