Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
A következő napokban tervezek ilyen telefont venni, ha jól vettem ki a fórumból, a single simes kicsit jobb választás, mert több frissítés érkezik rá. Van bármi más előnye-hátránya a két változatnak? A single simest a Telekomnál venném, a dualt a Media Marktban.
Köszi!
-
Moleman
addikt
L29C432B151-m van, unlockoltam, most tettem fel a TWRP-t, viszont backupolás helyett azt mondja, hogy Can not create '/data/media/0/TWRP' folder (Permission denied). Failed to make backup folder.
Pedig már manuálisan is létrehoztam a mappát. A TWRP fáljkezelőjében random betűsorok vannak a valós mappanevek helyett, nem nagyon látja a belső tárhelyet. Meg lehet ezt szerelni valahogy, vagy próbáljam külső SD-vel?
Ennek most nagyon nem örülök, azért vettem nagy belső táras telefont, hogy ne legyen gond a TWRP backupokkal.
A backup után tervben van egy B180 HWOTA SD-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz Moleman #4532 üzenetére
Na utánaolvastam, a boot encryption miatt van ez a hókuszpók... Van már valami módszer arra, hogy kikapcsoljuk? Egy ilyet találtam, de ehhez nem vagyok elég kocka, nem merek belekezdeni.
Külső sd kártyával sikerült backupolni részben, a data partíciót a titkosítás miatt szintén nem lehetett, így nem teljeskörű. Az upgrade és root előtt pedig jólesett volna egy komplett működő recovery backup.
A régi class4-es 8 gigás SD-t nem látta a TWRP, csak az újabbakat kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Köszi! Akkor inkább kivárom, hogy updateljék a TWRP-t (bár valahol olvastam, hogy szeptember óta nem volt reakció a fejlesztők részéről).
A B151 helyett érdemes feltolni a B180-at TWRP-ből, mielőtt rootolom és elkezdeném használni, vagy maradjak a gyárinál és várjam meg, míg lesz jó recovery?
-
Moleman
addikt
Van másik TWRP? Én csak ezt az egy fajtát találtam, több verzióban, 3.0.2, kétféle 3.1.0 és 3.1.1, minddel egyforma, nem látja a fájlokat.
-
Moleman
addikt
A ff-es frissítés nem futott le, azt mondta instabil hálózat, le se töltött semmit (kikapcsoltam a proxy-t és visszaállítottam rendesen a wifit).
Megpróbáltam a bat-os HWOTA-t, odáig jutott, hogy copy recovery file, 39+1 records in és out kétszer is, és itt megállt. A képernyőn egy életvidám TWRP, látszólag működik, de a batch nem megy tovább. Ilyenkor mi a teendő?[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz Moleman #4550 üzenetére
Na végül ff felment a 179, viszont véletlenül kitöröltem a billentyűzetet (látszólag backupolt a Titanium, de nem mentette el a cuccokat). Ezért nyomtam egy TWRP resetet az elmentett partíciókra (boot, cust, oeminfo, product, system, vendor), és félhülye lett tőle a telefon. Bebootol, de Huawei helyett generic android splashscreennel, és a legtöbb funkció (pl beállítások) nem működik. Az eRecovery nem talált megfelelő javítást, gondolom a 179 miatt, a TWRP még működik, de azzal ugye nem mentek a ZIP updatek. Hogyan tovább?
Közben felraktam a stock recovery-t, és a tárcsázóból (*#*#2846579#*#*) indítottam egy factory resetet, failed, de valamit csinált, azóta a bemutatkozáson se jut túl a telefon, így nincs usb/adb, csak bootloader mód.
Van valami háromgombos fájl, ami sd kártyáról visszahozza az élők sorába? Vagy valami működő img gyűjtemény, amit bootloader módban fel tudok flashelgetni?
Köszi!
Ezért akartam működő TWRP-t.
-
Moleman
addikt
válasz Moleman #4551 üzenetére
Visszaraktam a TWRP-t, utolsó reményként restore-oltam a 151-es backupomat, de csak azt értem el vele, hogy a bemutatkozásig se jut, reboot helyett a stock recovery-t hozza be, ami meg getting package info failed. Tehát továbbra is marad a bootloader mód vagy a 3 gombos. Mivel nem jutok be a telefonba, nem tudok TWRP-be sem bootolni.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
válasz Moleman #4553 üzenetére
Újra kinyitottam, felflasheltem a 179 bootját és recoveryjét, viszont a system nem ment fel, mert túl nagy, viszont -s 400M kapcsolóval is elakadt, waiting for device. Viszont visszazárni nem hagyja a bootloadert.
Ez még tök jól hangzott, de a custom recovery már nem letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
A felvett videó hangja másnál is csúszik?
Most vettük észre, a barátnőm érintetlen 151-esén és az én rootolt 179-emen is, 1080p30, H.264. Nem is fix idővel csúszik, hanem egyre jobban, 10 perc után már 1 mp az eltérés.
Van valami megoldás? -
Moleman
addikt
Láttam, hogy van új TWRP a telóhoz, ami már a titkosított partíciókkal is elbánik.
Ez kompatibilis lehet a régebbi rendszerekkel is, hogy tudjak backupolni? Rootolt L29C432B179 van fent. Vagy ha nem, van már jól működő TWRP EMUI5 alá?Amúgy tökéletesen működik a telefon, csak most fedeztem fel, hogy az Android Auto nem megy, erre keresek orvosságot. A barátnőm gyári telefonja most lefrissült 151-ről 375-re, de nála sem látszik a Play Áruházban az AA. Az övére még nem próbáltam külön apk-ból felrakni, de az enyémen úgy sem megy (Something went wrong - Úgy tűnik, hogy a(z) Google Play-szolgáltatások most nem működik.).
Szerk.: Neki elindul, de frissíteni akar, és azt mondja, hogy nem elérhető az országodban.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz xcsabo #10960 üzenetére
Igen, nem feltétlen androidos, de olyan kell, ami támogatja ezt a típusú megjelenítést. Egyelőre még élesben kipróbálni nem tudom, csak azért akartam működésre bírni, hogy a jövőben ne feleslegesen adjak ki 200+ ezret fejegységre, ha a telefon nem is támogatja.
De megoldódott, letöltöttem a legfrissebbet, meg megadtam minden alkalmazásengedélyt a google-nek (ami eddig el volt véve), így működik.
Így viszont lehet a frissítéssel se szórakozok, nem érzek hiányt semmilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz <Adamsky> #10964 üzenetére
Köszi!
Újkorában megijesztett a telefon, fél éjszakán át volt egy téglám (a hiányos recovery miatt), nehezen sikerült megmenteni az életét, azóta nem szívesen piszkálom.(#10963) xcsabo
Ilyen téren nem bízom Kínában, több autómban is Kenwood fejek voltak, most is azt szeretnék (plusz reménykedek, hogy a jövő évi sorozatban már több modell is megkapja a 720p és 1080p kijelzőket, ha már százezrek röpködnek, ne 480p-t bámuljak). -
Moleman
addikt
válasz sityupityu #11139 üzenetére
Én nagyon szeretem ezt a csúszásgátlós Nillkin tokot, nem szeretek telefont fogni nélküle. Már 5 éve minden telefonomon ilyen van, még azon is, amit csak évente kétszer veszek elő, hogy fel legyen töltve.
-
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Még mindig ő a telefonom, de most már gyűlnek a felhők, egy kis iránymutatást szeretnék kérni.
Újkora óta egy rootolt L29C432B179 van rajta (EMUI5), továbbra is hibátlanul működik, imádom. Viszont a Revolut egy ideje már apk-ból telepítve sem hajlandó működni, ezért kénytelen lennék vagy lecserélni, vagy legalább frissíteni. Az asszonynak a legújabb 9-es van fent, kinézetre nagyon nem az én világom, gyorsabban is merül, de talán még mindig kevésbé fájdalmas, mint valami drága - és baromi nagy - új telefont venni.
Azt tudom, hogy Android 8.0-n már megy a Revolut, melyik romot lenne érdemes feltelepítenem kipróbálásra? Melyik a legstabilabb/legjobb akkuidő/legjobb kamerakezelés?
Nagyon sok mindenre nem használom, csak napi pár óra böngészés, Messenger, navigáció, néha fényképezés. Gpay-t nem használok, csak a Revolut app kéne.Elérhető valami utólagos sötét rendszertéma az EMUI8-9-hez? Amiket találtam, mind csak az amoledes készülékekre vonatkoztak. Nekem ez a régi EMUI5 téma az etalon:
Mennyire kockázatos egy ilyen öreg telefont unrootolni, relockolni, recovery-t újraflashelni, frissíteni, majd kezdeni elölről az egészet? Nem csináltam ilyet közel 4 éve, kicsit félek tőle.
Előre is köszi!
-
Moleman
addikt
Sajnos az xda-s linkek a hicloudra mutatnak, az se működik már. Egy 375-ös 8.0-t találtam lementve egy külső vinyón, azon kívül nincs más. Vagy van valami főzött rom, amivel lehetne újabbra upgradelni a Nougatot? A TWRP 3.1.0 már fent van.
Ez az offline verzió update nagyon szimpatikus lenne, de ehhez is kéne egy VTR-L29C432B360-as rom, amit így már sehonnan nem tudok megszerezni. Most már bánom, hogy kitöröltem pár éve rengeteg romot, hogy ne foglaljon helyet a sok felesleges verzió, ami le volt töltve.
-
Moleman
addikt
Lol. Mi köze az akkunak a roothoz, és mi köze egy garancián kívüli javításnak bármihez?
A barátnőm felrakta az új frissítést, egy csomó felesleges huaweies alkalmazást kapott, böngésző, "Petal Search", mindenféle szemét, amivel valószínűleg hosszú távon le akarják váltani a Google-t.
-
Moleman
addikt
válasz RoSSo3 #15118 üzenetére
Ha nem költöztél új helyre, ahol rossz a térerő, akkor valószínű az akksi haldoklik.
Ha szereted a telefont és elégedett vagy vele, szerintem érdemes egy akksival meghosszabbítani az életét.A miként-hogyannal nincs tapasztalatom, azt a kérdést meghagyom másnak, aki már túlesett rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest