Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-11-13 20:33:35

LOGOUT.hu

******** Huawei P10 Összefoglaló ********

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10151) gabikiraly2


gabikiraly2
aktív tag

Biztos gyermeteg vagyok. Csak annyit várok el a telefontól, hogy tudjam biztonsággal használni arra amire elvileg kitalálták. A kijelző az alapja az okostelefonnak, enélkül mit ér? Épp ezért veszek ennyi pénzért telefont, főleg huawei - t. Ár érték arányban szerintem verhetetlen, főleg ha vár egy kicsit az ember, amíg normalizálódnak az árak. Eddig mindegyik jól szuperált, csak ezzel van gondom.
Semmi többet nem várok el, csak tudjam használni. De úgy érzem cserben hagyott minket a gyártó egy olyan hibával, amit illene javítani, főleg úgy, hogy több hónapja fennálló problémáról beszélünk.
Engem egyáltalán nem sért, hogy másnak jól működik és elégedett. Ilyen méretben, ennyire összerakott telefont nem találni, főleg nem ilyen áron. Szeretem a készüléket, csak így nehéz együtt élni vele.

Csend a lelke mindennek!

(#10152) gabikiraly2 válasza Batistuta7 (#10150) üzenetére


gabikiraly2
aktív tag

Rendszerfirssítés menüpontban jobb felső sarok három pötty. Rányomsz és kiválasztod a legfrissebb teljes csomag letöltését, elkezdi keresni és eközben kölépsz, bezárod a rendszerfrissítést. De ki tudod kapcsolni az automatikus keresést a fejlesztői beállításokba.

Csend a lelke mindennek!

(#10153) dualcore


dualcore
őstag

Én nem vagyok a legaktívabb tagok közé való, viszont folyamatosan olvasom a topikot. Ha valaki rákeres az írtásaimra, kiderül belőle, hogy csakis a hang minőségét kifogásoltam eddíg. Többször hangoztattam, hogy ez a készülék igen is egy nagyon jó készülék.Nincs semmi más "problémám" vele. szeretem, jó és kész, Nekem szerencsére nem jelentkezett a sötétedés, igaz nem buherálom állandóan. A fényképei igen is vállalhatóak, mondom ezt úgy, hogy bármi komolyabb dolog miatt (kirándulás, családi dolgok) ott a tükrös gépem, és nem a telefontól várom el a csodát. A navigációt amikor használom, (ritkán) sosem hagyott cserben. Szóval nekm tökéletesen megfelel a készülék, Bármilyen más telós topikba beolvasok, ott is vannak problémák dögivel (főleg az almással is).
Műszaki beállítottságú vagyok, nem csak használom, de bele is mászok egy elektromos készülékbe ha kell.
Én azzal zárom írásom, hogy lehet kis idő még és javítva lesznek ezek a dolgok, és mindenki megnyugodhat. Nem szeretnék senkit megbántani, most is azt írom hogy egy fórumban a korrekt megbeszélés a cél.
Tisztelettel egy 41 éves tag, aki már nem a divat miatt vesz készüléket.

(#10154) sajo13 válasza gabikiraly2 (#10151) üzenetére


sajo13
senior tag

Én örülök, hogy ennyi vélemény érkezik a sötétedésről, ezért sem váltok még Nougatról Oreóra. Várom, hogy mikor lesz az az állapot (a 370-es még nem az), amikor jól fog működni. Ha nem lenne ez a topic, nagy lelkesedésemben már tuti Oreóra váltottam volna és most szívnám a fogam a bugok miatt. A BT is tökéletesen megy Nougaton.
Együtt érzek azokkal, akik Oreon szívnak, ez a telefon újonnan 180-200 ezerbe került, a kamerával reklámozták, akkor működjön már rendesen és ne sötétedjen el a kijelző.

(#10155) Kovaratis


Kovaratis
őstag

Újra megkérdezem azoktól akiknek problémája van a telefonnal: a szervíz mit mondott? Gondolom mindenki utánajárt a hibának.

(#10156) benfolds válasza dualcore (#10153) üzenetére


benfolds
őstag

van most itthon egy htc one, egy iphone 6 plus és a p10. mindegyiken rajta van ugyanaz a 12 giga flac, poweramp, ugyanaz a füles (nem nagy szám, xiaomi piston 2). ugye a htc és az iphone is arról híres, hogy audióban a legjobbak közé tartozik. több részletet meghallgattam ebből a számból, próbáltam úgy belőni a hangerőt, hogy ne legyen hangosabb a egyik sem a másiknál. lehet, hogy botfülű vagyok, de nem igazán hallok különbséget. hangerőben persze óriási a különbség az iphone és a htc javára, de kb pont annyi a max a p10-en, amilyen hangerőn hallgatni szoktam a másik két telefont. normál környezeti zajok mellett legalábbis...biciklin, forgalomban simán elképzelhető, hogy idegesen fogom nyomkodni a hangerő fel gombot, hiába...visszatérve a hangminőségre: talán a p10-ben alapbeállításon egy nagyon picit több a basszus, de ugye ez olyasmi, amin lehet állítani. talán az 50 másodpercnél belépő cin jobban sistereg p10-en, htc-n és iphone-on nem tűnik fel annyira. ha a hangerőtől eltekintünk, nem nagyon tudnám kiválasztani a legjobbat a három közül. iphone vagy htc, de lehet holnap mást mondanék. tényleg csak leheletnyi különbségek vannak.

sötétedés: azt hittem, hogy csak arról van szó, hogy elhalványul a kijelző. nekem az volt furcsa, hogy full napfényben viszonylag halvány, húzogattam a fényerő csúszkát, nem ment feljebb, de 1 másodperc alatt túllendültem rajta, hogy ez a max, mivel még bőven olvasható volt. a teljes sötétülés viszont tényleg durva hiba. :(

[ Szerkesztve ]

(#10157) wdx


wdx
őstag

Akinek baja van a hangerővel, dinamikával... Próbáltátok már a PowerAmp nevű alkalmazást? Itt kismillió beállítás mellett egy lendülettel lehet hangerőt állítani (pre-amp)... Néha túlzásokba is esve, de akár számonként is el lehet menteni egy-egy tökéletesre belőtt eq, pre-amp beállítását. Nekem anno 800 ft-omba került account-ként. Mindig működik, teszi a dolgát, sokkal szebben szól, mint bármelyik másik. Nekem!

Visszatérve a sötétedés témájára, és csak röviden... Valóban túltolja oreo alatt ezt a dolgot, de szerencsére mindenkinek ott a lehetőség, hogy amivel kiadták, és stabilan teszi a dolgát; nougat-ra visszaálljon, ahol szinte lehetetlen belekötni. Azóta már csak egy kis beállításra vár a telefonom, hogy újra 6-7 óra kijelzőidőt bírjon, mint régen, csak már nem emlékszem rá, és nem is érdekel. Mire hazaérek 50% van az akksiban még úgy, hogy kellemesen szétnyúztam. Nekem ennyi több, mint elég. Más telefonok ilyenkor már 2x kaptak enni. Nem sorolom fel mindet, de az összes gyártó prémium készülékeiről van szó... Volt pár. Inkább a telefont cserélem, mint a párom, mert az utóbbival meg tudom beszélni a bajom. :)

[ Szerkesztve ]

Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

(#10158) wdx


wdx
őstag

Lejárt az idő... Jelenleg 46%-on az akksi, 3 óra kijelzővel, amiben benne van az órával kommunikálás, telefonálás mindkettőn, rengeteg netezés, internetmegosztás, fényképezés, stb. Amolyan normál hétköznap egy átlagos embernek. Kijelző végig olvasható, néha akár ki is égetné a szemem. Volt itt olyan kifogás, hogy az üzemidő... Hát... Nem tudom. Facebook legújabb, messenger szintén, viber szintén, hangouts szintén... Megy, teszi a dolgát. Féltem, hogy majd az új óra miatt majd komoly telefon akksi zabálás lesz, de semmi! Huawei a Huawei-el nagyon jól teszi a dolgát.

Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

(#10159) Batistuta7 válasza gabikiraly2 (#10152) üzenetére


Batistuta7
tag

Nekem az a gomb inaktív . Ha bekapcsolom a frissítéseket akkor is.

(#10160) Vikooo válasza benfolds (#10156) üzenetére


Vikooo
addikt

Teljesen egyetértek az iPhone nekem brutál hangos és nem ad ezzel több pluszt. Megsuketulni nem szeretnék a DAC és a füles minősége alacsony hangeron is megmutatkozik, a hangerő nem segít egy rossz kombón.

(#10161) Vikooo válasza Batistuta7 (#10159) üzenetére


Vikooo
addikt

Frissits. Komolyan, akkor eltűnik a jelzés vagy a felugró ablak és a telefonod megkapja a legfrissebb biztonsági csomagot (a 370 build ennyit tartalmaz).

(#10162) wdx válasza Vikooo (#10160) üzenetére


wdx
őstag

Azért képzelj el halk felvételt, amiben ugyan talán lenne dinamika, de nulla felvételi amplitúdó. Ez egy halkabb készüléken egy normál fülnek gyengusz eredmény lenne. Ez jogos. Erre találták ki a jobb applikációkat, hogy lehessen alakítani magán a felvételen (egy hangszerkesztő progival), vagy a visszaadás turbójával. Egyébként két lehetőség van, vagy halk valami (sony is szerette a "vigyázni a fülekre" feelinget), vagy halláskárosodás lehet egy orbitális különbségű zenénél, mikor ugrik a következő számra. Ezt azért lehetett volna minden készüléknél egy loudness controllal megspékelni, ami jogos hátrány, akárhogy is nézzük.

Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

(#10163) benfolds válasza wdx (#10162) üzenetére


benfolds
őstag

egy akusztikusabb számot is kipróbáltam, megmutattam tesómnak is htc-vel és p10-zel is. elsőre azt mondta, hogy ugyanaz, másodjára, hogy inkább a htc. talán egy picit több tér van a hangzásában és jobban elkülöníthetők a hangszerek. nagyon minimális mértékben, többször meg kell hallgatni, hogy észrevegye az ember a különbséget. a hangerőre tesóm először azt mondta, hogy halkítsam le a p10-et, mert rohadt hangos. mondom ok, akkor próbáld ki a htc one-t. egyből kikapta a füléből. nyilván az ember ezt akkor hallgatja max-on, ha ac/dc koncerten fülessel telefonálni szeretne, egyébként nem. viszont nagy ritkán biciklin, menetszélben, forgalomban biztos, hogy hangosabban hallgattam zenét a one-on, mint amit a p10 max-on tud. a one min. 35%-kal hangosabb, és azért előfordult, hogy olyan 80%-on hallgattam.

a lényeg, hogy ha már a szemünkre vetették, hogy nem segít a topik abban, hogy objektív képet kapjanak a telefonról a potenciális vásárlók: érdemes leszögezni, hogy aki szeret nagyon hangosan zenét hallgatni telefonon, az mindenképpen próbálja ki p10-et vásárlás előtt.

[ Szerkesztve ]

(#10164) <Adamsky> válasza wdx (#10157) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

"Próbáltátok már a PowerAmp nevű alkalmazást?"
Gyakorlatilag az első Android telefonom óta használom, és első alkalmazás, amit megvettem. :) Szuper kis cucc. Sajnos a fejlesztője lassan halad a 3-as verzióval, de ha egyszer kész lesz, akkor minden bizonnyal megint helyre fogja tenni (értsd: zárójelbe teszi a többit) a kicsit kaotikus "MP3 lejátszós" alkalmazás kategóriát.
A pre-amp-al azért óvatosan! Könnyen túlvezérlés lehet a vége. ;)

(#10163) benfolds
Gondolom mindent a Piston 2-vel teszteltetek. Ami tényleg nem egy rossz ár/teljesítményű kis füles, de szerintem egy HTC One biztos, hogy nem tudja "kifutni" magát vele.
Nekem egyébként nagy szomorúságom, hogy a gyártók ennyire letojják a hangzást. Gyakorlatilag 10-ből 9 telefon úgy szól, ahogy sikerül. A minőségi összetevőkre (DAC, előerősítő) a legritkábban figyelnek oda. Bezzeg a kamerák! :(((
Érdemes kicsit mazsolázgatni a Phonearena mérései (Audio output) között: P10 vs. HTC One: 0.29 vs. 1.28 (Volts). Többek között ebben vártam volna előrelépést a P20 esetén, de ugyanolyan ergya lett: 0.21. :(

[ Szerkesztve ]

(#10165) benfolds válasza <Adamsky> (#10164) üzenetére


benfolds
őstag

...vs. P20 pro 0,20V vs. Honor 10 0,23V...jó tudni.

azért hangminőségben egyik telefon sem váltja meg a világot, ezért nem is nézegettem vásárlás előtt a telefonokat ilyen szempontból. de így utólag azért úgy látom, hogy érdemes.
a tesztekben a hangszóróval foglalkoznak csak, pedig ha valaki azon akar zenét hallgatni, már régen rossz. a htc ebben is sokkal jobb volt persze (sztereó front hangszórók), de ez a része egyáltalán nem érdekelt.

[ Szerkesztve ]

(#10166) dualcore válasza benfolds (#10156) üzenetére


dualcore
őstag

A hangerő nem egyenlő a hangminőséggel! Mint irtam nekem a dinamika nem felel meg, a hangerőt el tudom fogadni kompromisszummal. Nem gagyi fülessel hallgatom a zenét, és több készülékkel kipróbálva ua. a FLAC formátumot állítom amit írok. Az hogy Flac az sem minden esetben jelent minőséget, mert ugye MP3 formátumot is lehet konvertálni Flac -be, de ólomból nem lesz arany. :K
Na a lényeg, meg vagyok elégedve a készülékkel minden téren, csak a hang hagy kivánni valót számomra.

(#10167) Kovaratis


Kovaratis
őstag

ZTE Axon 7 ha a hangzás fontos! :)

(#10168) xcsabo válasza gabikiraly2 (#10135) üzenetére


xcsabo
senior tag

talán ez lesz a megoldás a sötétedésre:
[link]
bocs ha volt már.

(#10169) benfolds válasza dualcore (#10166) üzenetére


benfolds
őstag

a dts-t használod? kicsit olyan, mintha V-karakterrel turbózná fel a hangzást...

(#10170) #77081088 válasza xcsabo (#10168) üzenetére


#77081088
törölt tag

Nougát alatt nem jelentkezik a probléma.

(#10171) Vikooo válasza xcsabo (#10168) üzenetére


Vikooo
addikt

Ez viccnek is rossz, a sötétedés nem csak játék alatt vagy nagy GPU terhelés alatt jelentkezik. Ez tudatos védelem.

Nálam a mai napig nem jött elő.

Már többször le lett írva, mi okozza. Szerintem a téma zárható, ha valakit nagyon zavar keresse fel a Huawei ügyfélszolgálatát vagy rootoljon és tiltsa a kapcsolódó szolgáltatást.

[ Szerkesztve ]

(#10172) dualcore válasza benfolds (#10169) üzenetére


dualcore
őstag

Nem igazán szeretem a különböző hanghatások bekapcsolását ( DTS- Dolby- Loudnes, stb) telefonon, mert nem a valós hanképet kapom vissza. Ugyanez házimozin pl. DTS-HD-Master hangzásban viszont nagyon ott van.
Hozzám ez a zene áll közelebb.

(#10173) simico


simico
aktív tag

A számomra bosszantó pár hibája ellenére is végül a feleségemnek is P10-t vettünk a tönkrement telefonja helyett. Egyszerűen ennyi pénzért nem találtam olyan telefont ami megfelelt a kritériumainknak és nem volt gyengébb hardverrel szerelt. Kicsit irigykedem a kék színű telefonjára, sokkal jobban néz ki mint az én ezüstöm... :O

(#10174) sityupityu válasza simico (#10173) üzenetére


sityupityu
veterán

Az a kék az tényleg jól néz ki. :) Nekem még az ezüst is tetszene, ha nem lenne az előlap fehér.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#10175) benfolds válasza dualcore (#10172) üzenetére


benfolds
őstag

én sem szeretem egyébként... pár zenénél talán jó volt, de amúgy nem.
jó kis nóta. :)

(#10176) Caranita


Caranita
aktív tag

Tudnátok segíteni, hogy mennyiért lenne érdemes meghirdetnem a P10-em?

Kaptam céges telefont, ami két simes, így nincs már rá szükség.

A telefonon 2020.08.25-ig él a gari, és hivatalosan függetlenített. (C02-es maradt rajta a rom, nem mókoltam)

Sérülés nincs, csak a töltő port körül van enyhe kopás.

:R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#10177) benfolds válasza Caranita (#10176) üzenetére


benfolds
őstag

keresd RoSSo3 kolleginát. :D

ha esetleg valakinek nagyon bejön a notch: :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10178) sityupityu válasza benfolds (#10177) üzenetére


sityupityu
veterán

Te jó ég. :DDD

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#10179) benfolds válasza Caranita (#10176) üzenetére


benfolds
őstag

rákérdezhetek? váltás honor 10-re?

(#10180) Caranita válasza benfolds (#10179) üzenetére


Caranita
aktív tag

Nem, S9+ Dual.

Gondolkoztam a P20 Pro-n, de a Samuhoz járt DJI is :D

(#10181) wdx


wdx
őstag

No, apró észrevétel a zenei hangzás témában: nincs rá írva a készülékre, hogy JBL, AKG, DOLBY és társai. Úgyhogy egy sima Sony vagy Samsung "agybadugós" fülessel tökéletes meleg-telt hangzás jön vissza. Apám hangmérnök, és az Ő véleményére alapozva, amit ez tud, az untig elég.

Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

(#10182) benfolds válasza Caranita (#10180) üzenetére


benfolds
őstag

jó, hát az már kategóriaváltás...

(#10183) wdx válasza benfolds (#10182) üzenetére


wdx
őstag

Ha megmondod, hogy miben előrelépés, akkor talán elhiszem, és veszek egyet... (csak vicceltem, mert eszem ágában sincs, de én szoktam ilyen hírtelen váltani, ha jobb az új).

Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

(#10184) benfolds válasza wdx (#10183) üzenetére


benfolds
őstag

hát nem nagyon ismerem, de az ára alapján mindenképpen kategóriaváltás. :DDD

(#10185) wdx válasza benfolds (#10184) üzenetére


wdx
őstag

Értem. Azért az árkülönbözetből páran jól is laknának, meg még tán mulatnának is pár hónapig... Nem 2 kiló krumpli vagy kenyér a különbség. Úgyhogy van bőven benne...illetve kéne lennie.

Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

(#10186) Harcsai válasza wdx (#10185) üzenetére


Harcsai
senior tag

Nekem p10em van, paromnak p20proja.
Nem lehet osszehasonlitani semmiben.
Kijelzo kamera akku kb mindenben jobb a p20 pro.
Ami nekem nem tetszik:
Nekem mar nagy, es kilog a kamera, tudom h szubjektiv, nekem nem tetszik. A notch nekem speciel bejon. Raadasul le lehet sotetiteni a kepernyojenek a felso savjat, es akkor MINTHA nem is lenne.

[ Szerkesztve ]

iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb

(#10187) benfolds válasza wdx (#10185) üzenetére


benfolds
őstag

nem teljesen értem, hogy mit akarsz mondani... :U
-------
én a notch körüli mizériát egyrészt azért nem értem, mert el lehet tüntetni, másrészt szerintem nem is a notch a lényeg ezekben a telefonokban, hanem az, hogy sikerült tényleg nagyon picire csökkenteni a kávát alul és fölül is. ha piaci jóslatokba kéne bocsátkoznom, akkor azt mondanám, hogy jövőre már csak ilyen "notch-os" (alul és felül is pici kávájú) telefonok lesznek, a hagyományos design (pl. p10) pedig eltűnik, és az ilyen telefonokra már jövőre ferdén fog nézni az emberek többsége, szóval, ha valaki esetleg a korábban emlegetett "befektetésként" is tekint a telefonra, akkor most már ne ilyet vegyen. :U picit hosszabb távon szerintem ugyanez a sors vár a hátoldali ujjlenyomatolvasóra is, mert előre kerül, a kijelzőbe. *okoskodás vége*

[ Szerkesztve ]

(#10188) dualcore válasza wdx (#10185) üzenetére


dualcore
őstag

Mikor ismerjük egy készülék előállítási költségét (lásd a neten) és ahhoz képest a megvásárlási ár egy bődület. Úgyis meg van magyarázva, hogy fejlesztés, marketing, reklám, stb. többi maszlag. Igazad van, az árkülönbözet jelen esetben "is" sok ember akár több havi megélhetése. Sajnos ez van, gazdagok, kontra szegények.
Mikor a gyártók sorra eszement hülyeséggel, vagy felesleges ficsőrrel akar már kínjába beletenni valami eladhatalan sz@rt.
Lehetne simán egy strapabíró akksi, FHD kijelző (gorilla védelemmel) megfelelő hardver, 1-2 normális kamera, és IP67 védelem, és kész egy csúcs mobil számomra.
Ezt konkrétan nem neked szántam, csak kapcsolódik a te írásodhoz is.

(#10189) PACSA75 válasza dualcore (#10188) üzenetére


PACSA75
őstag

Itt a fórumon több emberke is azt írta, hogy 2-3 vagy akár több évente cseréli a telefonját (még ezekete a "szar" okat is). Képzeld már el mi lenne, ha tökéletes modellekkel állnának elő a gyártók... Ne álmodozzunk már, mit dolgoznánk akkor holnap...

Azzal persze egyet értek hogy drágák, ezen kellene inkább változtatni, hogy meg engedhessük magunknak hogy sűrűbben csere-béreljük telefonjainkat, ezzel támogatván sok kici kínai megélhetését😁.

[ Szerkesztve ]

(#10190) PACSA75


PACSA75
őstag

Legyünk kicsit "on" is :), valakinek megjött már a B371, valami változás, javulás?

(#10191) ricsike1995


ricsike1995
csendes tag

Nekem már fent van kb. 1hete, nem hivatalosan, egyenlőre semmi változás nem észleltem. 369óta nekem picit gyorsan merül az aksi. Remélem ezt a következő verziókban orvosolják. Igaz, van energiatakarékos üzemmód, de ha abban használom, akkor szemmel láthatóan, sokszor laggol a telefon.

[ Szerkesztve ]

(#10192) PACSA75 válasza ricsike1995 (#10191) üzenetére


PACSA75
őstag

Majd ha picit nyár is lesz idén, próbáld meg léci tesztelni ezt a sötétedés problémát (melegben és erős napfénynél), mert nagyon sokan erre a javításra várnak. Előre is köszi.

(#10193) sityupityu válasza dualcore (#10188) üzenetére


sityupityu
veterán

A hőkamerás mobil annyira nem elvetemült dolog (és nem is új). Sokan veszik a munkájuk miatt. Nem olyan mint egy profi hőkamera, de sok célra nagyon megfelel. Pl épületek vizsgálatára, hogy hol megy el a meleg stb.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#10194) sityupityu


sityupityu
veterán

Most olvasom, hogy P10 utolsóként fogja megkapni a GPU turbo módot.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#10195) PACSA75 válasza sityupityu (#10194) üzenetére


PACSA75
őstag

Novemberig nincs már sok😁.

Ezt a "pisztácia nem is volt" szlogent nem sikerül megfejteni😐 (megjegyezném hogy a telefonhoz kapcsolódó cikket nem olvastam, abból lehet hogy kiderül, na majd egyszer).

[ Szerkesztve ]

(#10196) eazypeezy válasza PACSA75 (#10195) üzenetére


eazypeezy
tag

"Mindenekelőtt azonban ejtenünk kell pár szót a színekről: a Huawei gyakran érzékelteti, hogy profikkal dolgozik együtt, ezúttal a színválasztás kapcsán is kiemelték, hogy a színmeghatározó skáláról ismert Pantone-nal közösen alkották meg a palettát. Korábban volt szó pisztácia zöld és lila kivitelekről, ezek eltűntek, van viszont helyettük több érdekesség."

reference: Youtube

[ Szerkesztve ]

(#10197) PACSA75 válasza eazypeezy (#10196) üzenetére


PACSA75
őstag

Köszönöm a magyarázatot, így már érthető, és elnézést hogy nem olvastam a cikket, de mikor még friss volt a P10, nem is mertem gondolni hogy valaha ilyen telóm lesz (az ára miatt), később (mikor elérhetővé vált számomra is) már nem volt friss a cikk.

(#10198) Darkcomet válasza dualcore (#10188) üzenetére


Darkcomet
tag

Na ácsi! A CAT telefonok nem az átlag felhasználóknak készültek. Ezek strapa mobilok, olyan plussz szenzorokkal vannak ellátva, amiket éles, melós környezetben lehet kihasználni, pl. egy építkezésen. Az S61 olyan cuccokkal van felvértezve, ami miatt nem kell négy-öt céleszközzel mozogni egy területen, elég, ha ez a mobil nálad van. Ráadásul egy kamion is átmehet rajta, vagy ténylegesen elázhat, leviheted a víz alá. Szóval nem játszik egy kategóriába a trendi hétköznapi mobilokkal, és nem is az azokat felhasználok a célközönsége.

[ Szerkesztve ]

(#10199) wdx válasza Darkcomet (#10198) üzenetére


wdx
őstag

Én láttam már ilyen cat telefont leharcolt állapotban egyébként. Öltönyös úriember kezében. Azt nem tudni mondjuk, hogy miket kaphatott szegény, de ránézésre túlélt egy 10 emeletes zuhanást :) vagy csak a kutya...

Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

(#10200) dualcore válasza Darkcomet (#10198) üzenetére


dualcore
őstag

Volt CAT telefonom, igaz S30, de megnyugtatlak, hogy fél év használat után a kijelző alá bemászott a porszem. Na ez hogy van akkor? Leszedtem a borítást, és láss csodát tele volt homokkal. Igaz működött addíg is.
És akkor emellett említeném az anyósom P8 Lite telefonját, ami beleesett a saját kerti tavába, 50-60 cm mély vízben töltött el kb 20 percet. És mi baja lett? Megállt a BT és a Wifi modem, de minden más frankó maradt, és még a kijelzőn sem látszik vizpötty maradvány. Ez fél éve történt azóta is működik a teló.
Szóval hajrá Huawei.

Aki még emlékszik a Siemens mobilokra, azok tudhatják hogy élen jártak a technikai újdonságokban. 18-20 éve meg tudták oldani, hogy vízmente és ütésálló legyen egy telefon, és a korát meghaladja.
Jaj de szerettem őket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.