Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
lány ismerősöm megkért, hogy andorid vonalon 100e Ft körül - szolgáltatótól - szeretne egy jó fényképező képességgel rendelkező telefont. Gyors böngészés után erre a telefonra esett a választásom. Kérdésem az lenne, hogy van valami gyári betegsége a telefonnak? Összefoglalóban nem találtam, viszont egy-két ismerősnek van p10 lite és az hajlamos nagyon melegedni a semmitől is.
Köszi
-
thomas92
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet letiltani az ujjlenyomat-olvasón,hogy ne indítsa el a Google Asszisztenst?
Csináltam egy gyári beállítást és frissült 371-re azóta nem találom ezt az opciót.Köszi előre is!🙂
-
wdx
őstag
válasz thomas92 #10606 üzenetére
Annyiban vagyok hátrányban, hogy nekem szándékosan B185 van a telefonon. Így teljesen más a két készülék, nehezen tudok neked ebben segíteni. Ráadásul nálam navigációs sáv van beállítva, így még véletlenül sem indul el a google alkalmazás.
Kiskami: igazad van, napfényben is működik a másik optika, amennyiben nagyobb dinamika látható a képen.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Peathee
aktív tag
Most cseréltem le kb 8 hónap után a gyárilag felragasztott kijelzővédőfóliát. Elslőre ami meglepett, hogy nagyon ragad, alig tudtam megkezdeni a sarkát. (a hangszóró kivágásnál feslett fel ezért lett kuka)
De a második meglepetés akkor ért amikor a második fóliát is leszedtem róla ugyan olyan erővel.
DualSimes telefonra Dual fólia jár? -
veterán
-
BlackLamb
tag
Új rekord! Egy este alatt a nagy büdös semmivel 24%-ot merült a telefon. Kizárólag a cella készenlétnek köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
bagyulus
tag
Szép napot ez a kérdés nem ide tartozik de szeretném megtudni hátha tud valaki felőle.Huawei p20 256GB esetleg lehetséges ilyen is.
-
adamos0606
tag
-
benfolds
őstag
válasz adamos0606 #10624 üzenetére
nézd meg a spigen liquid crystal vagy a rugged armour tokjait.
-
benfolds
őstag
válasz adamos0606 #10626 üzenetére
az üvegfóliával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy ezeknek a tokok elég magas és mély a pereme.
-
glehel
senior tag
válasz adamos0606 #10628 üzenetére
-
dualcore
őstag
A múlt héten odavoltam én is kicsit bringázni. Nem mentem cikk-cakk ban , viszont a teló órákig a bringa kormányán pihent a tartójában. Nagy meleg volt, nem használtam rajta semmilyen GPS, vagy hasonló dolgokat, viszont hegyi úton sűrű erdőben tettem meg a lefelé vezető utat, amit a telefonnal rögzítettem (video) A felvétel csat 12 percig tartott,természetesen rázkódások közepedte. Ami a lényeg, FHD video van beállítva, és mire leértem, nemcsak kikapcsolta az sd kártya elérését de meg is formázta azt. A telefon memóriába mentette az elkészült videót. Majd ezután random belépkedett a menübe, és még csinált néhány képernyő fotót is. Szóval túlmelegedett a kicsike. Miután normál hőmérsékletű lett, visszaállt a normális menetrend, a kártya visszamentése (pc-n) most zajlik, remélem sikerül.
Hozzáteszem a térerő szinte folyamatosan 0 volt, illetve más ország hálózata jött be néha.<Adamsky>
Én Ilyet és Ilyet használok, eddig még nem volt fájlrendszer, amit ne olvasott volna be.
Számtek boltban pár ezer volt a kettő, a link csak útmutató.[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
használ valaki igo-t a telefonon? annak a idején az igo-nak volt egy születésnapi, ingyenes ("szülinapp") változata, amit lementettem. jó ötlet volt, mert már nem elérhető a play store-ból. most simán fel is tudtam telepíteni a p10-re is, úgy tűnik, hogy a térképeket is letöltötte hozzá. lehet, hogy nemsokára kénytelen leszek a kocsiban telefont használni gps-nek, nem tudom mire számítsak (a telefont és az igo-t tekintve is). nagyon fontos lenne, hogy minden rendben legyen, mert időre megyek, egy fontos találkozóra (vidék - pest reláció).
szóval tapasztalatok? -
dualcore
őstag
válasz benfolds #10631 üzenetére
Igen én használom. Igaz csak ritkán. BP kisebb körzeteire volt panasz régebben, hogy nem jó a térkép pontossága, de elvileg javítva lett. Nekem pontosan teszi a dolgát, nem volt vele gond.
Igaz csak MO az ingyenesen elérhető térkép, viszont az folyamatosan frissül. A többi ország térképe megvásárolható.
Amúgy folyamatosan elérhető a Play Storban, mivel anno "megvetted" így az már jár neked.
Play Store- három kis vonal bal felül-saját alkalmazások és játékok-Könyvtár. -
PACSA75
őstag
-
kovlui
tag
válasz benfolds #10631 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Sygic navigációs programot. Most (2018.08.12-ig) akciósan (78-83% kedvezmény) kínálják.
https://eshop.sygic.com/en/?utm_source=web&utm_medium=interstitial&utm_campaign=summersale
Egyszer kell megvenni, öröklicenc jár vele. Rendszeresen frissítik a térképállományt, évente 3-4 alkalommal. Jól személyre szabható. A telefonnal rendszeresen használom, elégedett vagyok vele.
A jelenlegi akció keretében:
- teljes Európa térkép: 10,99 €
- teljes Európa térkép valós idejű forgalmi információkkal: 13,99 €
- világtérkép valós idejű forgalmi információkkal: 19,99 €A licenc nem a telefonodhoz, hanem a google fiókodhoz kapcsolódik, így telefonváltásnál szabadon viheted tovább.
Ízelítő a program tudásából a teljesség igénye nélkül:
- hangnavigáció bemondja az útszámot, ill. az utcanevet;
- szerpentinen bemondja a következő kanyar irányát, nehézségét és azt, hogy milyen sebességgel lehet biztonságosan bevenni;
- figyelmeztet fixen telepített sebességmérő kamerákra;
- figyelmeztet vasúti átkelőkre;
- figyelmeztet az aktuális sebességkorlátozásra (hanggal vagy csak a tábla képével);
- sávváltási segéd segít besorolni a megfelelő sávba;
- beállítható, hogy milyen érdekes pontokat jelenítsen meg az útvonal mellett (pl. parkoló, benzinkút, szerviz, bevásárló központ, iskola, kórház, stb.)
- igény szerint állítható az értesítésekhez rendelt hang;
- stb.A fejlesztő nem hagyja magára a programot, pl. gyorsan kijött rá anno az Oreo frissítés. Így, akciósan nagyon megéri.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kovlui #10641 üzenetére
TTS hangot tud, ill. kezeli pl. a Google TTS-t?
(#10631) benfolds
Egyébként anno piszok nagy iGO hívő voltam. Mindenen azt használtam (PNA, PDA aztán okos-telefon). Sajnos azonban mire legálisan is beszerezhetővé vált, rettenetesen legatyásodott a program. Kb. 2 éve nem is használtam (a SzülinApp -ot se). Optimalizálatlan, se a térképek, se a keretrendszer nem frissült (frissül?). A rettenetes testre-szabhatósága, skin-ezhetősége néha ma is hiányzik, de ma már tényleg vannak jobb - akár ingyenes (ld. előttem szólók) alternatívák. Én személy szerint a Maps.ME-vel egészíteném még ki a listát. Ingyenes, offline (ha ez fontos), és elég gyakran frissül (OpenStreetMap-on alapuló térkép).
Én napi szinten egyébként Waze-zok. Pesten, nagy városban, sűrű forgalomban "priceless".(#10630) dualcore
Kössz szépen! Már rendeltem egyet. Ha megjött, majd reflektálok ... -
Vadmeggy
aktív tag
A sygicet en is csak ajanlani tudom. Varosban csak a waze, de ha messzebb/ kulfoldre megyek akkor csak a sygic. A leghasznosabb feature a benzinkutak/pihenohelyek folyamatos mutatasa, illetve a savvalto asszisztens.
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
benfolds
őstag
köszi mindenkinek, igazából nem tervezek hosszútávon telefonnal navigálni, csak a kényszer visz rá most. remélhetőleg egyszeri alkalomról lesz szó, szóval az ingyenes megoldások jobban vonzanak.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz benfolds #10647 üzenetére
Pedig a telefonban, ill. a mobilos navigációban van egy olyan fícsör / "erő", ami miatt egyik hagyományos navigáció sem tudja vele felvenni a versenyt. Ez pedig a folyamatos online kapcsolat, és a közösség. Nem tudom mennyit jársz Pesten, nagyobb városokban, de egyszer érdemes lenne kipróbálnod, hogy mit tud mondjuk csúcsidőben a Waze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest