- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #15362 üzenetére
csekkolom a xiaomi 15-öt, nem vagyok képben.
csungkingos videókat nézz. zseniálisan megtervezett város, eszement hightech, tökéletes az infrastruktúra, tiszta, élhető (kivéve a klímát), nincsenek hajléktalanok, kenterbe ver mindent, ami nyugaton van. az utca embere sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, mint bárhol nyugaton, főleg amerikában. kínában mindenki számára hozzáférhető a jó egészségügyi ellátás, az emberek 93%-a saját tulajdonú ingatlanban lakik. létezik olyan, hogy közjó. míg ugye amerikában kizárólag a profit dönti el, hogy mi a jó és mi nem. és akkor mi akarjuk ezeknek megmondani, hogy mit hogy kellene csinálniuk? jézusom...
néztem oroszországos videókat is, legutóbb omszkit. kb. 1984, szovjetunió. nem vágyom oda.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
kínában legalábbis van nekik minden, még háromfelé hajtható kijelzőjű telefonjuk is.
mostanában nagyon sok kína témájú videót nézek. brutális módon el vagyunk tájolva kínával kapcsolatban. mind azzal kapcsolatban, hogy hol tartanak (ebben a pillanatban kb. 20 évvel a nyugat előtt), milyen ott az élet, hogy tekintenek magukra és a világ többi részére.
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #15356 üzenetére
uh, azt hittem, hogy te már régen váltottál.
ja, egyelőre azért elvagyok én is az ügyfélkapu+-szal, de asszem év végétől már csak dáp lesz. igazából nem tudom, hogy mit vennék a p10 után, lehet, hogy valami xiaomi-t, annak hasonló kezelőfelülete. te kinéztél már valamit?[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
fel lehet tenni valahogy a telefonra az android 10-et? a dáp (digitális állampolgárság app) 10-es androidnál régebbi verziókon sajnos nem fut, nekem meg nem sok kedvem van emiatt új telefont venni. mindjárt 7 éves lesz, de még mindig tök jó, pedig akksit sem cseréltem benne, bírja az egy napot simán.
-
benfolds
őstag
látom, azért nem én vagyok az utolsó mohikán, aki még ezt a telefont használja. az enyém 5 éves volt februárban, egyelőre még az akksiját sem kellett kicserélni. bár 1-2 hónapja már érezhetően kevesebbet bír, de még így is megvan az 1 nap, átlagos használat mellett. eddig mindig sokkal előbb tönkrementek az akksiim, de ennél a telefonnál már igyekeztem 40-80% között tartani a töltöttséget, úgy tűnik, hogy érdemes volt.
-
benfolds
őstag
válasz Sztyepadzso #15320 üzenetére
vettem egyet, de valamivel vékonyabb még a gyárinál is, illetve nincs pereme. a gyári egy nagyon pici védelmet még a kijelző oldalon is adott, egy árnyalatnyival kiemelkedett a annak a síkjából. (ejtettem már pont a kijelző felére és nem lett semmi baja, pedig nincs rajta extra védelem). holnap megnézem egy másik boltban is.
-
benfolds
őstag
kapaszkodjatok meg, kéne egy tok erre a telefonra. semmi extra, nem akarok már rá sokat költeni, már nem emlékszem, de szerintem eddig is gyári tokot használtam, de az sajnos mostanra lebomlott. párszor leejtettem, de szerencsére ez a vékony akármi is megvédte a komolyabb sérüléstől. persze kellett hozzá, hogy mindig viszonylag szerencsésen landolt. az előző telefonomat pl. elég volt egyszer leejtenem...
a lényeg, hogy valami vékony, átlátszó tokra lenne szükségem. ötlet, hogy mit, hol érdemes? köszi. -
benfolds
őstag
nem volt a P10-zel az elmúlt több mint három évben semmilyen problémám azon kívül, hogy nem lehet véglegesen kiirtani belőle, hogy függőleges gesztusvezérlésnél feljöjjön az a szájba cseszett google. most viszont adódott egy újabb. egyre többször előfordul, hogy nem akar tölteni. próbáltam több kábellel és több adapterrel, de több kombinációban is random előjött.
elég idegesítő amikor felteszem töltőre a telefont, egy óra múlva ránézek és azt látom, hogy nem töltődött semmit. ötlet, hogy mi lehet a gond? -
benfolds
őstag
véletlenül elállítódott valami a telefonon a zsebemben. amikor lapozom a főképernyőt, akkor ilyen idegesítő animációval csinálja, "összenyomódnak" az ikonok. hogy lehet ezt visszaállítani?
-
benfolds
őstag
válasz tobias88888 #13826 üzenetére
biztos vagy benne, hogy kell neked a 9-es?
-
benfolds
őstag
válasz vrgrgwd #13678 üzenetére
mondtam unokahúgomnak, hogy "nagyon jó" ütemérzékkel vett 2019 júniusában p30-at, de ezek után lehet, hogy én is kitartanék, és nekem is az lenne a következő telefonom, mert elképesztően jó cucc. amúgy nem tervezem még lecserélni a p10-et, tökéletesen elégedett vagyok vele (csak ezt a rohadt üzengetést, hogy frissítsek 9.0-ra nem tudom letiltani, pedig már mindent megpróbáltam. minden este feldobja...egyszer véletlenül rá fogok kattintani)
-
benfolds
őstag
válasz Peathee #13536 üzenetére
köszi, ezt néztem, de fogalmam sem volt, hogy azt hogy értsem, hogy a "riasztások csengnek és rezegnek, míg egyéb hívások és üzenetek nem", mi a riasztás, és mi az egyéb hívás...? de most egy kicsit jobban elmélyedtem benne és megtaláltam, hogy be lehet állítani a csak hívást. köszi.
-
benfolds
őstag
azt hogy lehet megoldani hogy éjszaka ne jöjjön semmilyen hangértesítés, kivéve telefonhívás? apponként kell letiltani az értesítéseket?
-
benfolds
őstag
ha oreo-n akarok maradni, akkor a biztonsági frissítéseket hogyan kaphatom meg? ha kapok egyáltalán. (most függetlenül attól, hogy mi lesz a sorsa az androidnak huawei-n.)
-
benfolds
őstag
miért van itt mindenki ráfüggve a hívásrögzítésre? minek akarjátok felvenni a telefonbeszélgetéseket?
-
benfolds
őstag
válasz pető bá' #13075 üzenetére
"Az Apple nem egy kész operációs rendszer kezelőfelületét "okosítja" fel egy saját egyedi felülettel - azt csinálnak, amit akarnak, és a végfelhasználó pontosan úgy fogja megkapni, ahogy elképzelték. Android oldalon egy gyártó szoftver szinten ennyit ad hozzá a rendszerhez, hogy a saját kezelőfelületét, alkalmazásait, szolgáltatásait adja."
ez így van, de ez nem jelenti azt, hogy egy androidos gyártó - még ha egyébként nehezebb dolga is van a fentiek miatt, mint az apple-nek - ne fejleszthetné a saját kezelőfelületét úgy, hogy azt egy természetes fejlődésnek érzékelje a felhasználó.
de lehet azért is vagyok kiakadva egy ilyen apróságnak tűnő világos témára való váltás miatt, mert a sports tracker appal is hasonló történt pár napja. kezdő oldal fehér lett (ami amúgy a nyitóképhez sem megy szerintem), beállítások maradt fekete, a fontok egységessége is megszűnt...egy nagy össze-visszaság lett az egységesen fekete felületből. és ezt akarják "design update"-nek eladni. miközben afelé megyünk, hogy egy csomó appnál vezetik be a fekete témát, mint opciót, mert igény van rá a felhasználók részéről. -
benfolds
őstag
válasz pető bá' #13059 üzenetére
de ha a felhasználók nagy részét idegesítik az efféle elsőre és másodikra is feleslegesnek tűnő változtatások, akkor mi értelme van változtatni? "meg lehet szokni", de nem megszokni akarom a változtatásokat, hanem elsőre úgy érezni, hogy na, ez szuper dolog. de ilyen még nem igazán merült fel a pie-jal kapcsolatban, amennyire követem a topikot. borítékolható, hogy a következő főverzióváltásnál megint átkutyulnak jól megszokott dolgokat. itt látszik, hogy az apple sokkal jobban ismeri a felhasználóit, mert következetesebben és kisebb lépésekkel változtatnak működő dolgokon.
-
benfolds
őstag
válasz BlackLamb #13042 üzenetére
nekem már megjött. nem akarok frissíteni, letiltottam, amit le lehet, de pofázik. délután a fejlesztői lehetőségekben is találtam még pár ide vágó opciót, talán most már abbahagyja. amúgy ha maradok oreón, akkor a biztonsági frissítéseket sem kapom meg ezentúl?
mondjuk meggyőzhető vagyok, de amiket írtatok eddig, az nem hozta meg a kedvemet. eleve már attól a hideg ráz, hogy fehér lett a gyorsgombok háttere (nem akarok azon szenvedni, hogy visszacsináljam sötétre). valakinek a sports tracker nem akar rendesen működni pie óta...(én is sokat használom) stb. -
-
benfolds
őstag
ha a mobilarénáról nyitom meg a topikot, akkor az új designban hol van a részletes kereső? ugye nem mondjátok, hogy annyira sikerült felfejleszteni a dolgot, hogy már normális fórum kereső sincs?
-
benfolds
őstag
a menüben rendszerfrissítés / beállítások frissítés alatt a "az automatikus letöltés wifin" résznél, ha kiszedem a pipát az azt jelenti, hogy nem csak wifin tölti le a frissítést, vagy azt, hogy egyáltalán nem tölti le?
továbbra is szeretném elkerülni a pitét egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
na jó, visszaolvasva én már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet megakadályozni a frissítést, úgy hogy ne ajánlgassa később sem. az eddigi beszámolók alapján 100%, hogy nem akarok frissíteni.
nekem tök jó ez a telefon most úgy, ahogy van, kivéve, hogy a sports-trackerrel sokkal pontatlanabb, mint az előző telefonjaim. -
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #12690 üzenetére
pont most cseszett szét az ideg, hogy nem tudom törölni a teljes 2 km-es szöveget "minde kijelöl - törléssel" egy email továbbítsa előtt (hogy csak a melléklet maradjon), mert kijelöléskor nem látszik semmi, csak egy nagy fehérség. először azt hittem letiltotta a küldő a módosítást, de nem, gépen tudtam törölni.
-
benfolds
őstag
válasz Garfield85 #12505 üzenetére
minden frissítés után azzal kezdem. és általában használ.
-
benfolds
őstag
válasz pető bá' #12454 üzenetére
igen, ez megvan, bár én az osztott képernyőre gondoltam, használom is azt a funkciót alkalomadtán (yt "háttérben"), mondjuk elég nehezemre esik akkorát koppintani a kijelzőre, amekkora az előcsalogatásához szükségeltetik. (véletlenül meg még sosem sikerült)
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz gerenda110 #12048 üzenetére
nem mertem mondani, mert nem tudom számokkal alátámasztani, de én is határozottan úgy érzem, hogy jobban merül az update óta. újraindítottam már párszor, de nem lett jobb. de a hidegre is gondoltam, kb. az update-tel egy időben jött be, és azért 1-2 órát el szoktam tölteni kint.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Wallenberg #11990 üzenetére
az én L29-em most frissült 380-ra. a gpu turbo már az előző frissítésben benne volt. ha rendszerfrissítés alatt rákattintasz az aktuális verzióra, akkor kiírja, hogy mit frissített.
-
benfolds
őstag
40%-on vagyok 1 nap 20 óra után. Igaz, a kijelzőidőm csak 2óra 29p. Lehet a gpu turbo?
-
benfolds
őstag
válasz adamos0606 #11885 üzenetére
asszem én a három közül egyet ki sem pipáltam (talán az automatikus indítást), és úgy sem lövi már ki a sports trackert, szóval mind a három kipipálva elméletileg megoldást kellene nyújtson.
megértem, hogy bosszant a dolog, én is ideges voltam már egy alkalom után is. -
benfolds
őstag
válasz adamos0606 #11878 üzenetére
És a kézin belül mire állítottad?
-
benfolds
őstag
válasz sityupityu #11868 üzenetére
számomra az a rejtély, hogy ugyanannál a rendszernél, ugyanannál az appnál miért jelentkezik a hiba egyik felhasználónál, a másiknál pedig nem. nálam pl. az appkilövés csak a sports trackernél fordult elő, de miután beállítottam, amit kell, minden ok.
engem megy ugye a swipe up-ra felugró google kerget az őrületbe, ami sokaknál nem is jelentkezik (mármint a swipe up-os baromság, nem az őrület ) -
benfolds
őstag
válasz johnsmithnex #11806 üzenetére
régen én is hiányoltam volna a memóriabővítés lehetőségét, de 64 giga mellett már nem hiányzik egyáltalán.
hugo barra (egykor a xiaomi vezetője) itt elmagyarázza, hogy mi a gond az sd-kártyával.a sony-val kapcsolatban ugyanazt érzem, mint az előttem szólók, sőt, sajnos a htc is ugyanazt az utat járta be, pedig a one m7 volt a csúcs számomra évekig. (sony, htc, iphone, huawei - így követték egymást a márkák nálam)
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #11792 üzenetére
nem a bonyolultságot hiányoltam belőle (sőt, szerintem az android beállítási lehetőségeinek száma már túlzó - egyébként ebből vissza fognak venni, ahogy olvastam nemrég), hanem nem tetszett, hogy minden le van butítva, nem testre szabható, teljesen zárt rendszer. ha pátoszosan akarnék fogalmazni, akkor nekem az andoroid a nyitottság és a szabadság, az ios pedig a bezártság és az unalom. és a köré épített vallásos áhítat sem tetszik, annak ellenére, hogy elismerem, hogy steve jobsnak köszönhetünk mindent.
-
benfolds
őstag
válasz sityupityu #11790 üzenetére
nekem a p10 előtt 6 plus-om volt pár hétig, de nem tudtam megszeretni. megvannak a pozitívumai, stabil rendszer, jó kamera, szép kijelző, jó audió, tökéletes anyaghasználat és összeszerelés. de egy faék egyszerűségű dolog (persze érthetően sokak számára ez inkább előny), számomra unalmas volt. gyorsnak mondjuk nem volt gyors, de a 6 plus már vagy 4 éves volt idén, ha jól számolom. itt bejön az iphone másik előnye, mert nem sok androidos telefon használható még 4 év után is. abszolút megértem, hogy megvan a piaca, kivéve ha az új árát nézzük. sok apple-fan számára is túl messzire mentek már, egyre többen váltanak androidra.
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #11541 üzenetére
nálam is "mindig"-re van állítva. én nem frissítem az appjaimat automatikusan, néha, amikor kézzel egyszerre többet frissítek, és közben leteszem a telefont az asztalra pár percre, akkor megáll a frissítés, de ezen nem szoktam fennakadni. max az ellenkezője tudna idegesíteni, ha magától frissítene állandóan.
-
benfolds
őstag
válasz johnsmithnex #11539 üzenetére
igen, ha kikapcsol a kijelző, akkor az appok letöltése szünetel, ezt már én is észrevettem. ha bekapcsolod, folytatja. nem túl jó megoldás.
-
benfolds
őstag
válasz johnsmithnex #11512 üzenetére
Lehet, h olyan appot használsz, ami lassítja a rendszert? Fr utáni laggolásnak nem tudom milyen okai lehetnének még. A memoriakártya tud még bekeverni bizonyos esetekben...
Nálam amúgy teljesen sima a rendszer. -
benfolds
őstag
válasz Ernesst #11508 üzenetére
nálam nem csak akkor. ha megnyitom párszor a hírfolyamot, akkor megint "elkezdi". rohadt idegesítő. az egyetlen dolog, amit utálok "a telefonban", a másik, hogy nagyon buta dolognak találom, hogy képernyőmentés után nem teszi ki állapotsorra az ikont, amire rákattintva meg tudnád nyitni a képet. apróság, de ez egy nagyon béna dolog szvsz. ja, a harmadik a gps cikk-cakk, igazából ez az egyetlen komoly probléma, a többin túl tudom tenni magamat. az appkilövés szerencsére kiküszöbölhető nálam a kézi beállítással. na jó ez nem egy, hanem három dolog volt.
-
benfolds
őstag
ha már a kálváriákról van szó, én továbbra azzal szenvedek, hogy letiltsam a google-t swipe up-ra. random (vagy általam nem ismert okból) visszaállítja magát, hiába tiltom le. a hírfolyamra rá szoktam nézni kb. minden másnap, ezért nem akarom letiltani a teljes alkalmazást. de ha így megy tovább, az lesz a vége.
-
benfolds
őstag
Új rekord, egy éjszaka alatt 30%-ot merült az akksi.
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #11443 üzenetére
true dat. a honor 10 nagyon jó vétel. ezt a subbrand dolgot én sem teljesen értem, mert ránézésre nincs sok különbség a kettő között, de ha azt mondod, hogy minőségre jobb a huawei, akkor ok. abban lenne logika, hogy a huaweit feljebb pozicionálják, tolják alá a marketinget ezerrel és rátesznek egy durva árcédulát, mint ahogy a p10-nél tették. ez annyira mondjuk nem jött be nekik sztem a p10-nél, ahhoz egy icipicit többet kellett volna felmutatni, a p20-szal viszont kaszálnak.
-
benfolds
őstag
válasz xcsabo #11348 üzenetére
nem importáltam még útvonalat, de nekem is csak úgy működött, hogy megadtam a teljes elérési útvonalat. kicsit fapados, de ha ES expolorerben rákattintasz a gpx-re, majd tulajdonságok/teljes útvonal másolása után beilleszted a megadott helyre, akkor azért gyorsan megy.
én azért szeretem és használom, mert maga a térkép egy teljes értékű magyar túratérkép. amúgy az app fapad, ja. de nem tudom, hogy van-e jobb hazai túratérkép androidra. -
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #11341 üzenetére
visszatértem a múltkor egy próba erejéig az endomondóra, annál nem volt cikk-cakkos az útvonal, de szerintem sokkal bénább az app, mint a sports tracker. tudom importálni a túráidat endomondóról. locust még az első telefonomon volt, de nem nagyon használtam. arra emlékszem, hogy rengeteg mindent tud.
-
benfolds
őstag
megjött a telefonomra a 376. úgy néz ki, hogy csak biztonsági frissítés (392 MB)
-
benfolds
őstag
nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy megtaláltam az ellenszerét annak, hogy visszaállítsa magát a google swipe up-ra, azután, hogy az alkalmazások / alapértelmezett alkalmazások / segítség és hangbevitel / segédalkalmazásnál letiltottam.
alkalmazások / google / rendszerbeállítások írása - NEM
két napja állítottam át, azóta nem írta felül a segédalkalmazás letiltását a google -
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #10994 üzenetére
kiléptem a messengerből, nálam azóta abbahagyta.
engem most az idegesít rohadtul, hogy két nap alatt a második videónál fordul elő, hogy csak akkor veszem észre, hogy álló orientációban készült el a felvétel, miután pár óra alatt feltöltöttem azt a youtube-ra. nem lenne gáz, ha nem szedték volna ki az elforgatás lehetőségét yt-n (én legalábbis nem találom, pár hónapja még volt ilyen).
közben szerencsére rájöttem, hogy hogy látom, hogy állóban vagy fekvőben rögzít éppen...
nyilván ha álló helyzetben fogtam volna a telefont felvétel közben, akkor nem lepődnék meg az eredményen, de fekve tartottam "fejjel lefelé". -
benfolds
őstag
jött emui system update.
-
benfolds
őstag
válasz sebestyen93 #10943 üzenetére
tegnap akartam mondani, hogy hálisten nekem ezt még sosem csinálta, viszont ma muszáj voltam feltenni a messengert, erre rá két percre feldobta az üzenetet. szóval valszeg ez az alkalmazás használja a wifit akkor is, ha az ki van kapcsolva. amúgy hogy az istenbe' lehet kijelentkezni a messengerből?
-
benfolds
őstag
válasz sityupityu #10937 üzenetére
A hely mondjuk nekem mindig ki van kapcsolva, csak akkor kapcsolom be, ha olyan appot használok, ami igényli. A 4 órában viszont volt másfél youtube, jut eszembe.
-
benfolds
őstag
válasz Freeeak #10867 üzenetére
szerintem karcvédelem szempontjából nem sok jelentősége van, mert a gorilla glass elég nehezen karcolódik. komolyabb behatás esetén talán megfogja a nagyját, de lehet, hogy annak a komolyabb behatásnak akkorának kell lennie, hogy akkor már az üveg törik is, szóval megint mindegy.
-
benfolds
őstag
Leszedtem a gyári fóliát, mert megkarcolódott, egyből feléledtek a színek a telefonon.
-
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #10858 üzenetére
igen, én írtam. nem jövök rá, hogy miért csinálja, először azt hittem, hogy akkor jön elő, amikor frissítem a google alkalmazást, de nem. 375 build, de már előtte is ezt játszotta. ha felhúz tényleg blokkolom az alkalmazást, pedig néha szeretek ránézni a hírfolyamra.
-
benfolds
őstag
ma frissült a telefonom 375-re.
-
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #10730 üzenetére
szerintem ebben a mondatban benne van minden: The app uses only GPS for tracking. Other apps (for example, Google Maps) can use the "fused" location provider, which uses GPS, cell tower, Wi-Fi, and more to provide location info. nem tudom, hogy mi zavar be, én már mindent kipróbáltam.
-
benfolds
őstag
használ valaki sms backup+-t? most vettem észre, hogy nem szinkronizál magától (hiába úgy van beállítva), csak ha kézzel indítom a szinkronizációt. az előző telefonomon még kiválóan működött.
-
benfolds
őstag
válasz <Adamsky> #10720 üzenetére
a sports tracker oldalán olvastam, hogy az app csak a gps jelet használja, a térkép a gps-t és a mobilhálózatot is. úgyhogy mindegy, hogy az appot csak gps-re vagy nagy pontosságra állítod. endomondonál is így van?
nekem az endomondo sokkal szebb vonalat rajzolt ott, ahol a stracker mindig ugrál, de nem nagyon tetszik az endomondo, úgyhogy egyelőre maradok a strackernél. -
benfolds
őstag
válasz sityupityu #10682 üzenetére
ja, amúgy meg most jut eszembe, hogy p10 esetében akkor is mi van, ha mondjuk másfél év múlva cserélni kell az akksit? semmi, viszonylag könnyen és olcsón cserélhető, nem úgy mint az előző, htc telefonomnál, amivel mindenhonnét elhajtottak, amikor akksit akartam cseréltetni a készülékben. az akksival kapcsolatos görcs onnét maradt bennem, pedig p10-nél <10 ezer ft-ból kijön a dolog, és attól sem kell tartani, hogy roncsolás árán fog csak menni.
-
benfolds
őstag
válasz pető bá' #10675 üzenetére
ja, túlmerülés elleni védelem van benne, ha nem lenne, egy túlmerítés is kinyírhatná az akksit...kb úgy lehet optimalizálva ez a dolog, hogy ki van számolva, hogy ugyan egy picit később kapcsol ki az elektronika, meg egy picit tovább engedi tölteni, mint az ideális lenne az akksi élettartama szempontjából, azért, hogy tovább tudd egy töltéssel használni a telefont, de ezek a határok nincsenek annyira kitolva, hogy az alatt a 2-2,5 év alatt, amíg egy telefont használsz, jelentős eltérés legyen az akksi kapacitás csökkenése szempontjából a legideálisabb és az elektronikára bízott töltési metódusok között.
-
benfolds
őstag
lehet, hogy túl van tolva a dolog, de azért azt az egy szabályt mindenképpen érdemes betartani, hogy ne merítsük le az akksit teljesen, ha lehet. a teljes feltöltés szerintem csak akkor lenne problémás, ha hónapokig max-ra töltve tárolnánk a telefon akksiját, ami a legritkább esetben fordul elő, mivel folyamatosan használjuk.
-
benfolds
őstag
ha nem sietek, akkor én is a régi sony telefonom 850mA-s töltőjével szoktam tölteni a telefont, pláne ebben a melegben. mondjuk most kicsit elbizonytalanodtam, hogy ezek a 7 éves töltők voltak-e annyira intelligensek, hogy a töltési ciklus végén visszavegyenek a töltőáramból, tehát a CC/CV algoritmus szerint töltöttek-e. de nagyon valószínű, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
köszi mindenkinek, igazából nem tervezek hosszútávon telefonnal navigálni, csak a kényszer visz rá most. remélhetőleg egyszeri alkalomról lesz szó, szóval az ingyenes megoldások jobban vonzanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- E-book olvasók
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest