Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
A múlt héten odavoltam én is kicsit bringázni. Nem mentem cikk-cakk ban , viszont a teló órákig a bringa kormányán pihent a tartójában. Nagy meleg volt, nem használtam rajta semmilyen GPS, vagy hasonló dolgokat, viszont hegyi úton sűrű erdőben tettem meg a lefelé vezető utat, amit a telefonnal rögzítettem (video) A felvétel csat 12 percig tartott,természetesen rázkódások közepedte. Ami a lényeg, FHD video van beállítva, és mire leértem, nemcsak kikapcsolta az sd kártya elérését de meg is formázta azt. A telefon memóriába mentette az elkészült videót. Majd ezután random belépkedett a menübe, és még csinált néhány képernyő fotót is. Szóval túlmelegedett a kicsike. Miután normál hőmérsékletű lett, visszaállt a normális menetrend, a kártya visszamentése (pc-n) most zajlik, remélem sikerül.
Hozzáteszem a térerő szinte folyamatosan 0 volt, illetve más ország hálózata jött be néha.<Adamsky>
Én Ilyet és Ilyet használok, eddig még nem volt fájlrendszer, amit ne olvasott volna be.
Számtek boltban pár ezer volt a kettő, a link csak útmutató.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest