Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovlui
tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy Oreo alatt nem lehet testre szabni a navigáló gombok sorrendjét? Nougat alatt volt ilyen menüpont a Beállításokban, itt viszont nem találom.
-
kovlui
tag
Oreo alatt másnál is úgy működik, hogy e-mail érkezéskor csak hangjelzést ad, de az értesítő led nem jelez?
Elmulasztott hívásnál, SMS-nél, Messengernél jelez a led, de e-mail esetén nem. Beállításokban nem találtam semmit. Ötlet? -
kovlui
tag
Tudtok ajánlani P10 Oreo alá jó hívásfelvevő appot? Az sem baj, ha fizetős, csak jó legyen. Jelenleg a Call Recordert használom, de nem igazán vagyok megelégedve vele.
-
kovlui
tag
válasz donjohnson #8935 üzenetére
Köszi a tippet! Ez sokkal szimpatikusabb.
-
kovlui
tag
Ma 2x1 órát navigáltam a drágaszággal végig verőfényes napsütésben. Drágaszág a szélvédőn, gyári autós töltőről végig kapta a töltést, klíma végig az ablakra irányítva. Sötétedés egyáltalán nem jelentkezett, melegedést nem tapasztaltam. Drágaszág tette a dolgát. (369, dual sim)
-
kovlui
tag
Tegnap nekem is csinált valami hasonlót. A telefon előttem volt elnémítva, lezárt képernyővel. Egyszer csak felébredt a képernyő és megjelent az értesítés egy nem fogadott hívásról. A 23 másodperces csengetés nem ébresztette a képernyőt, a nem fogadott hívásról az értesítés viszont igen.
[VTRL-L29 8.0.0.370(C432)] Nem volt mókolva. -
kovlui
tag
válasz benfolds #10631 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Sygic navigációs programot. Most (2018.08.12-ig) akciósan (78-83% kedvezmény) kínálják.
https://eshop.sygic.com/en/?utm_source=web&utm_medium=interstitial&utm_campaign=summersale
Egyszer kell megvenni, öröklicenc jár vele. Rendszeresen frissítik a térképállományt, évente 3-4 alkalommal. Jól személyre szabható. A telefonnal rendszeresen használom, elégedett vagyok vele.
A jelenlegi akció keretében:
- teljes Európa térkép: 10,99 €
- teljes Európa térkép valós idejű forgalmi információkkal: 13,99 €
- világtérkép valós idejű forgalmi információkkal: 19,99 €A licenc nem a telefonodhoz, hanem a google fiókodhoz kapcsolódik, így telefonváltásnál szabadon viheted tovább.
Ízelítő a program tudásából a teljesség igénye nélkül:
- hangnavigáció bemondja az útszámot, ill. az utcanevet;
- szerpentinen bemondja a következő kanyar irányát, nehézségét és azt, hogy milyen sebességgel lehet biztonságosan bevenni;
- figyelmeztet fixen telepített sebességmérő kamerákra;
- figyelmeztet vasúti átkelőkre;
- figyelmeztet az aktuális sebességkorlátozásra (hanggal vagy csak a tábla képével);
- sávváltási segéd segít besorolni a megfelelő sávba;
- beállítható, hogy milyen érdekes pontokat jelenítsen meg az útvonal mellett (pl. parkoló, benzinkút, szerviz, bevásárló központ, iskola, kórház, stb.)
- igény szerint állítható az értesítésekhez rendelt hang;
- stb.A fejlesztő nem hagyja magára a programot, pl. gyorsan kijött rá anno az Oreo frissítés. Így, akciósan nagyon megéri.
-
kovlui
tag
válasz <Adamsky> #10645 üzenetére
Passz! Nem tudom, mi az a TTS hang.
Kétféle női magyar hanggal érhető el az app. Az egyik "Laura (normál hang)", a másik "System (speciális hang)" néven állítható be. Ez utóbbi mondja be kanyarodáskor az útszámot, utcanevet, autópálya kijáratnál a kijárat számát, illetve a veszélyesebbnek ítélt kanyarok irányát, nehézségét, és a biztonságosnak ítélt sebességet. -
kovlui
tag
válasz <Adamsky> #10648 üzenetére
Soha nem használtam Waze-t, ezért nem is vonom kétségbe, hogy hasznos csúcsforgalomban. Viszont a Sygic is tudja a valós idejű forgalmi viszonyokhoz igazodó tervezést (már ha azt a változatot vetted meg), ami tapasztalatom szerint hatékonyan működik. Megfelelő beállítások mellett menet közben hangos tájékoztatást kapsz, hogy az app gyorsabb útvonalat talált. Bemondja azt is, hogy mennyi időt takarítasz meg a felkínált alternatívával. Csak rátapicskolsz az üzenetre és már visz is az új útvonalon. Kerültem már el így baleset miatti útlezárást Tatabányánál, de épp tegnap Bécsben a délutáni csúcsforgalomban vitt le kétszer az előre tervezett útvonalról, egyszer 14, egyszer 6 perc menetidőt megtakarítva. Egy percet sem kellett araszolnom.
-
kovlui
tag
Használja valaki a telefon saját hívásszűrőjét (Oreo)? Van fehér lista, de nem találok olyan beállítást, hogy a szűrő csak a fehér listán szereplő számokat engedje át. Így mi értelme a fehér listának?
-
kovlui
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani autós tartót a telefonhoz? Olyanra lenne szükségem, aminek a tartó konzolja nem takar bele a kamerába. Azaz a kamera kitakarás nélkül lát rá az útra.
-
kovlui
tag
válasz gretzky77 #12353 üzenetére
Én nem tudom, milyen körülmények között találtad a készüléket, de nehogy ez legyen a vége:
Btk.
Jogtalan elsajátítás
378. § (1) Aki
a) a talált idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, illetve
b) a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül nem adja vissza,
vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. -
kovlui
tag
válasz gretzky77 #12367 üzenetére
"A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv. értelmében a találó köteles a talált dolgot a találástól számított 8 napon belül a dolog elvesztőjének, tulajdonosának, a dolog átvételére jogosult más személynek átadni, vagy a találás helye szerint illetékes jegyzőnek átadni. A jegyzőnek való átadáskor a találó nyilatkozni köteles arra nézve, hogy igényt tart-e a dolog tulajdonjogára.
Ha az átvételére a jogosult személye nem állapítható meg, a jegyző a dolgot az átadástól számított 3 hónapon át megőrzi.Ha ez idő alatt a jogosult nem jelentkezik, a dolgot - ha ennek tulajdonjogára az átadáskor igényt tartott - a találónak ki kell adni."
Forrás: https://www.ujpest.hu/hivatal_ugy/146
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest