Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
-
cicaslany86
aktív tag
köszi, vizsgálgatom ezerrel igazából annyit már most látok, hogy kb 3x ennyit telefonálok és a képernyő is 3x ennyit megy/nap.
Neked mennyit merül éjjel? Hiába rakom energiatakarekos módba, ha ejszaka kozepen lehuzom töltörol is 5-7%-ot zuhan 10orara,ugy, hogy hozza sem nyúlok. -
madd dogg
senior tag
Köszönöm a részleteket. Most fogtam és újrahúztam az egészet. Aztán lefrissítettem a rendszert és töröltem a Play áruházból minden haszontalant, majd szépen feltettem azokat amiket szinte minden nap használok. Beállítgatom szépen folyamatosan.
Ami feltűnt nálad, hogy a gmail és a fotók le vannak tiltva. Nálam a gmail a mindenes levelező app, a fotókat meg használom, mert oda szinkronizál minden képet a teló. Kíváncsi leszek. Eddig 100%-nál 18 óra hátralévőt írt ki. Most 45%-on 22 órát. Maradjon így. A háttérbeni futást és frissítéseket én is kikapcsolgattam. Kíváncsi leszek, hogy a wifit megint ébren fogja e tartani.
-
ntomi0730
senior tag
Igazából csak akkor van jelentősége az actívnak, ha valaki "nagyon fontos ember", mert akkor fontos lehet, hogy amikor beszél az egyiken a másikon is elérjék, (belecsipog a fülébe, hogy keresik a másikon).
De akkor is visszalépés a régebbihez képest.cirx: Igazad lehet, mert a Telekom valami olyat mondott, hogy a készülékei mostantól függetlenek lesznek. Viszont nem fizetésnél a tiltás fennáll. A Telenornál, Vodánál viszont függőek.
[ Szerkesztve ]
-
hogyorgy
csendes tag
Köszi a válaszokat. Már csak egy apró kérdés vetődött fel a választ olvasva. Értem, hogy ha egyikkel beszélek, addig a másik nem aktív. Ebből kifolyólag akkor ha a netes kártyáról mondjuk youtube-t nézek, tehát az aktívan netezik, akkor a másik kártyán addig nem leszek elérhető normál telefonhívással?
-
slayernick66
tag
koszi! ez remek hir. olyat meg nem lattam egy telonal sem, nem tudom itt van-e illetve van-e olyan program amivel azt meg tudom csinalni, hogy:
elso sim-rol menjen a mobilnet, de ha nincs az elson halozat, akkor a masodikrol hasznaljon netet.
ezzel mar tul sokat akarok, ugye?
-
slayernick66
tag
jolvan akkor majd max manualisan atallitom amikor a fent emlitett gonddal szembesulok.
koszi!meg egy kerdes, van olyan hely ahol lehet kovetni milyen ROM-okat adnak ki az europai modellre, illetve ezeknek a change logjat el lehet erni? en a hivatalos oldalon nem talaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?