Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutaj01
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #11925 üzenetére
Használd egészséggel
-
tutaj01
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #11920 üzenetére
Szia! Össze csomagoltam egy *zip fájlba!
Parancsolj: [gyári értesítési hangok] -
tutaj01
aktív tag
válasz
peanar #11775 üzenetére
No igen, én is szívtam vele mikor fel akartam varázsolni a B363-at Twrp-vel. Elindította a telepítést, majd 8%-nál úgy döntött hogy sikertelen...
Gondoltam semmi gond, vissza Twrp, majd ami volt 360-as (FF-el előtte letöltöttem a hitelesített, biztos ami biztos alapon) vissza rakjuk.
Na igen, csak azt rohadtul elfelejtettem hogy az a 8% amíg települgetni próbált, az első sorban a bootloader-el kezdi, tehát a twrp megszűnt létezni. Szintúgy nekem is erecovery illetve fastboot maradt. Lényegében szívtam vele bőven akkor, de mostmár nem tartok tőle. Ha fastboot van, és az általában mindig van, akkor gépről egy kattintással vissza lehet varázsolni a TWRP-t, onnan pedig csak az utolsó hitelesített csomagot feltenni. DE! természetesen a mókolgatás mindig rejt magában veszélyt, csak én meg szeretek a tűzzel játszani -
tutaj01
aktív tag
Akinek root-olt a készülék, és kíváncsi szellemű:
Oreon tökéletesen működik a wifi-híd, csak pár sort kell gépelni a local.prop-ba.
Tehát:
/product/etc/prop/local.prop
Szerkeszt, és beírjuk ezt: ro.config.hw_wifibridge=true
Ment, engedély rw-r-r, és készülék újraindít.
Hibátlanul működik! Tesztelve B363-as verziószám alatt(Xda forrás)
-
tutaj01
aktív tag
Srácok! Van köztetek olyan aki használ Viper4android-ot?
Oreóra az istennek sem tudom felvarázsolni...
Már ki fogytam a lehetőségekből....
Esetleg valami hasznos ötlet? Hátha valakinek összejött. -
tutaj01
aktív tag
OREO TWRP/ROOT
Kicsit szívtam vele, mert pár dologban más mint nougat-nál volt, illetve újak a telepítők is, de siker, úgyhogy megosztom veletek, más ne szenvedjen vele
Nyitott bootloader mindenképpen alap, ha nem akarjuk hazavágni szeretett telónkat!
Az USB driverek legyenek telepítve!
Letöltendők:
ADB
TWRP Android O
SR5 SuperSuTWRP
1. Telepítsük fel az adb fastboot csomagot, majd a telón a fejlesztői lehetőségeknél engedélyezzük az USB hibakeresést, és csatlakoztassuk a gépre.
2. Másoljuk az adb mappájába a letöltött twrp képfájlt, majd nevezzük át szimplán twrp-nek.
3. Rendszergazdaként futassuk az adb-t.
4. Gépeljük a következő parancsokat:
- adb devices
- fastboot reboot bootloader
Ha bejött a boot menü, utána gépeljük ezt:
- fastboot flash recovery_ramdisk twrp.img
5. Újraindítás után hangerő fel hosszan, és bejön a TWRP.ROOT
1. A letöltött SuperSu.zip-et másoljuk sd kártyára, vagy otg segítségével akár pendrivera. Belső tárolóra NE, mert onnan nem telepíthető.
2. Újraindítjuk a telót, TWRP módban, majd csinálunk először is egy full wipeot.
3. Install menüt megynyitjuk, majd kiválasszuk amire a su.zip-et tettük, és szimplán feltelepítjük.
4. Telefon újraindít, majd az áruházból letöltjuk a SuperSu appot.
5. Boldogság -
tutaj01
aktív tag
Valaki próbált már beállítani 3D hátteret? Segítenétek hogy a fenébe kell? Akármit próbáltam, csak natúrba teszi ki..
-
tutaj01
aktív tag
Először is Kellemes ünnepeket minden fórum társnak! Oreón ugyanaz minden twrp+root módszer mint előtte volt?
Igazából rég csináltam már végig a metódust, sőt nem is akartam, de egy "hiba" van az Oreóban, ami miatt mégis kellene.
Én Cerberust használok a teló védelmére, mely nougat-on tökéletesen letiltotta zárt kijelzőnél az értesítési sáv lehúzása lehetőséget, illetve blokkolta a power menüt. Nos, ez oreónál megszűnt sajnos... Illetve csak root-al lehetséges ismét. Tehát aki Oreón már nyitott, azt megkérhetem hogy írjon rám privátban? Végtelenül hálás lennék, köszönöm -
tutaj01
aktív tag
Srácok, egy kis problémába ütköztem.
Tettem fel egy témát, mely a betű stílust is megváltoztatta, de az ékezetes karaktereket szarul kezeli. Mint a képen látható. Nos a gond az hogy vissza állítottam a régit, sőt egy jó párat próbáltam hátha, de a betűk sajnos maradtak.... Újra indítás is megvolt, de az sem nem nyert. Ötlet? Valakinek hasonló eset? -
tutaj01
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #9127 üzenetére
Az tény hogy amit linkeltél, biztos hogy stabil
Megtennéd hogy a programot összehasonlítod ezzel? Puszta kíváncsiságból
-
tutaj01
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #9123 üzenetére
Akkor megnyugodtam
Amúgy parancsolj: [Ampere]
Még Lg korszakban használtam, mert gyakorlatilag ez az egy app ami a valósat tükrözi. -
tutaj01
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #9103 üzenetére
-
tutaj01
aktív tag
Most dobta fel nekem is, valóban megjött
-
-
tutaj01
aktív tag
Srácok, a Bootloader kód elméletileg nem évül el igaz? Tehát ha kb 3 hónapja kértem ki a mai napig működik? Köszi
-
tutaj01
aktív tag
Nem értettem soha ezt a kamera mizériát. Szerény véleményem szerint első osztályú kamerája van! Nekem teljességgel megfelel. Lehet hogy van jobb is e téren, de nagyon minimális különbséggel. Maga a készülék is fontos számomra minden téren, és ebben jelenleg részemről a Máté verhetetlen. Nem is volt panaszom a fél év alatt semmire
Ezeket nem rosszból írtam, nehogy valaki magára vegye! Nem olyan vagyok!
Pár friss RAW fotó, természetesen utómunkával, illetve kicsit butítva hogy felférjen: -
tutaj01
aktív tag
Skacok, ezt megnéznétek nekem: Teljesen véletlenül vettem észre és bár lehet hogy teljesen normális meg eddig is ilyen volt csak ha már más is írja akkor megnyugszik a lelki világom
Videóban természetesen tudom hogy van különbség a FHD illetve az UHD közöttde az hogy a FHD 30 illetve 60 fps közötti felvétel között is, az új. Igazából a látószög ami 60 fps esetén szélesebb, ugyanakkora mint UHD esetén.
Nem egetverő, csak pusztán kíváncsi vagyok. Köszönöm
FHD 30 látószög
FHD 60 látószög
UHD látószög -
tutaj01
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #4307 üzenetére
Parancsolj: [Black Theme]
-
tutaj01
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #4002 üzenetére
Őszintén szólva sajnos ezeket nem tudom!
Csak segítségként írtam le. Én speciel csak ki kértem a kódot de még nem nyitottam. Sajna még nem jutottam el a kijelző cseréig (betört még múlt hónapban) addig viszont nem akarok én sem kockáztatni.
Van még 2 hetem...
Az ha csak kikéred, 100% hogy nem ugrik a garancia. -
tutaj01
aktív tag
Bootloader nyitó kód, 5 perc alatt! INGYEN! Tesztelve, tökéletesen működik!
1.Először is keressük fel [EZT] az oldalt, majd át kell váltani asztal nézetre, és utána angol nyelvre. (csak így fog működni)
2. Katt a Download-ra
3. Katt az Unlock Bootloader fülre (jobb felső sarok)
4. Kéri tőlünk hogy jelentkezzünk be, DE a sajátunkkal nem fog menni!
Új email címre lesz szükség ahova kiküldi a belépő kódot!
5. Belépés után újra az elejétől (angol-download-unlock)
6. Feltételek elfogadása kipipál majd Next fül.
7. Itt kapásból a legelső ablakban a "Before EMUI5.0"-át át kell állítani "Since EMUI5.0"-ára.
8. Kitölteni a kért adatokat
Product Serial: Beállítások>Telefonról>Állapot>Sorozatszám
Imei: Ha egy kártyás akkor az IMEI szám ha kettő akkor a MEID szám.
Beállítások>Telefonról és mindkettő ott van.
Product ID:
Tárcsázóba *#*#1357946#*#* >Termék azonosító
9. Hitelesítő kód bepötyög majd a Commit fül.
Ha minden OK, akkor azonnal kiírja alul a nyitó kódot és öröm vanForrás: XDA
-
tutaj01
aktív tag
Srácok, az "egészség" app-nak valaki linkelné a Play elérhetőségét? Frissített, és totál eltűnt a telóról...
A play áruházban így meg speciel nagyon nem találom. Köszönöm -
tutaj01
aktív tag
Ennél a 3 hónap kijelző garanciánál, ha beviszem, adnak csere készüléket? Vagy jól sejtem hogy nem...
-
tutaj01
aktív tag
válasz
thebear007 #3254 üzenetére
-
tutaj01
aktív tag
A manuális frissítésssel kapcsolatban:
Többeknek kidobja az instabil hálózatot, illetve ha el is indul, irgalmatlanul lassú tempóval.
No nekem ugyanez volt, és arra jutottam, hogy miután elkezdi a letöltést, szüneteltetni kell, át kell kapcsolni mobilnetre, majd újra szünet. Ezután wifi beállítások, és a proxynál törölni a beirt értékeket. Gyakorlatilag vissza tenni a proxy nincs beállításra. Wifi vissza, és amit tud a net, azzal a tempóval már jön is. Gondoltam megosztom -
tutaj01
aktív tag
A kínai régiósra már kijött a 158-as frissítés...
Nekem, meg a többségnek is a 126-nál stagnál. Hm.MHA-l29c636b158:
Added a 10x zoom, which enables you to take clearer photos from a distance.
[Optimizations] Optimized the drawer homescreen display for a better experience. Decreased the CPU load for several core processes to achieve better system performance. Improved device security with Google security patches. -
tutaj01
aktív tag
Próbáltam a Manual Camerát (Katasztrófa!), illetve több appot is ami már az új API-ra alapul, de a gyári a legjobb!
Az ISO értéket 3200-ig tolhatod, a záridőt 1/4000mp-től 30 másodpercig, a rekesznyílást f/0.95-től f/16-ig, a fehéregyensúlyt 2400K és 7000K között, az expozíció pedig +-4. -
tutaj01
aktív tag
Hála égnek, nem nyitottam még mindig ki a bootloadert, így most kihasználom ezt az ingyen kijelző cserét.
Ami még megnyugtat, hogy független a serüléstől, tökéletesen működik a kijelző minden pontján.
Engem ver a balsors, mert eddig egyedül a G5 kijelzőjét nem sikerült betörni, vagy ha nem balsors, akkor a szülinapi Jäger és a sör volt a hibás -
tutaj01
aktív tag
Sajnos a bootloader serial még nem jött meg, de ami késik...
Így több mint egy hét használat után, telepakolva minden jóval, iszonyat jó az aksi!
Majd 6 óra SoT, és 20% töltöttség.
Bőven volt ma használva a teló. Letöltések, mind wifin mind mobil neten, Fél óra FL Studio, Másfél óra hívás stb.
Folyamatos gps, wifi kontra mobilnet, nagyjából általában 50% fényerő.
Le a kalappal! -
tutaj01
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #2447 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de eddig akármikor szervizeltem telót, önhibám miatt volt amire ugyebár nem vonatkozik a garancia. Oké hogy van ez a 3 hónap, de őszintén szólva engem nem nagyon hat meg. A G3 illetve a G4 is kijelző törés miatt volt szervízben, önköltségen, majd erre jobban figyelek
Nekem fontos a root, még ha ez a garancia rovására is megy. Bízom benne hogy szoftveresen nem lesz gond a telóval. -
tutaj01
aktív tag
No srácok, holnapra elvileg megjön a bootloader nyitáshoz szükséges serial. Ha így lesz, neki állok aztán ha minden frappol, csinálok egy részletes magyar leírást az egész menethez. (Bootloader unlock, Recovery, Root)
Az előbbi témához pedig: 11,52%
2. helyen áll. De nem zavar mert van bőven app ami használja a telót zárt kijelzővel is. -
tutaj01
aktív tag
Valaki esetleg nyitotta már ki a bootloadert?
TWRP-hez illetve a root-hoz ma akarok neki állni csak hátha van itt valaki aki már megcsinálta és van tapasztalata. -
tutaj01
aktív tag
Üdv mindenkinek. A tegnapi napon megjött nekem is a készülék. Csatlakozom a felhasználók köréhez.
LG vonal után váltottam, kicsit óckodva de egy percig nem bántam meg. Teljes mértékben elégedett vagyok egyenlőre, és remélem ez a véleményem marad is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest