- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Nagyon. A gyors mozgásos mód, na azzal napokat lehet játszani. Hihetetlen képeket csinál. Viszont teljesen más a rajzolata, nem tudom megfogalmazni, mivel nem értek hozzá, de ha belenagyítasz "szögletesebb".
-
Kovaratis
senior tag
Hája.

2019 elején vettem, kb 21 óta nézem a csere lehetőségét valamire. Nem találtam semmit hónapokon, éveken keresztül amivel összemérve tényleges előrelépés lenne. A Kirin proci, az optimalizálás, stabilitás, méret, kamera, ergonómia, stb. tanítani való. Most, két év keresgélés után, vettem egy Magic 5 pro-t. Nagyon jó telefon, tényleg. De három hét használat után sem akaródzik véglegesen áttenni a SIMet, ezzel hivatalosan is elbúcsúzni a Mate-től. A Samsungos (22-23) kitekintgetések egy topicot megtöltenének haraggal, szomorúsággal, idegeskedéssel. A páromnál jó helyen vannak.
-
Kovaratis
senior tag
Tényleg sok, de ér ennyit a készülék.
-
Kovaratis
senior tag
Hogy állunk a Harmony OS-el? Elérhető valahol?
-
Kovaratis
senior tag
16827-re tud valaki megfejtést?
-
Kovaratis
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne: Hisuite-nál ki lehet valahogy kerülni a csatlakozásonkénti autentikációt? Utálom hogy állandóan kódokat kell írogatnom.
Illetve hogy lehet olvasott SMS-t újra olvasatlannak jelölni? Köszi! -
Kovaratis
senior tag
Firmware finderben megjelent az EMUI 11 a telefonunkra. Jelenleg még nem engedélyezett a régiónkban, de általában pár hétre a meghelenéstől tölthetővé válnak a jelzett verziók :)
-
Kovaratis
senior tag
Kis segítséget szeretnék, hátha valakinek van ötlete: zsebben újraindulás ellen van valami trükk?
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Jön már lefelé 183, vagy magasabb verziószámú frissítés valakinél?
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Kábé a harmadik telefonom amira semmiféle fóliát nem teszek. Na így tényleg klafa az ujjnyomi. :)
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Visszaállításnál emlékeim szerint lesz időd az újra belakásra. :)
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Nem én jelentettem ki, vissza kellene olvasnod. Beleegyezés nélkül viszont valóban az.
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Én minden telefon alapú megbeszélés lényegét leíratom üzenetben. :)
-
Kovaratis
senior tag
Úgy várja mindenki mint a messiást, de felhasználói oldalról semmi számottevő újítás nincs benne.
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
https://huaweiblog.hu/kamu-a-mate-20-pro-emui-10-frissitese/
-
Kovaratis
senior tag
Ennél van mód rátelepítésre wipe nélkül?
-
Kovaratis
senior tag
Nananananana!
Tessék továbbvesézni a kamera-témát, nagyon kíváncsi lennék a végére!
-
Kovaratis
senior tag
Persze hogy hivatalos. Olyan nincs hogy a 330 lesz a következő, mivel minden területi/szolgáltatónál vett/hardveresen elterő telefon más számozással fut. Ergo én, mint Vodás szinte soha nem azt kapom mint pölö egy Telenoros.
-
Kovaratis
senior tag
333-338-ban nincs DC dimming.
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Bocsi, elírtam. Nem 228, 328.

-
Kovaratis
senior tag
Honnan veszed hogy benne lesz? Utolsónak 228-at látok.
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Elég sok Yt klienst használtsm már, de valami gigszer mindegyikben volt. Most megnyitom Chromeban az oldalt, ott beállítom az asztali webhelyet, és kikapcsolt kijelzővel is mennek a vidik.

-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Vettem egy P10-et magánembertől. Nem találta a számlát, ő a Vodafone-nál vásárolta. Felhívtam a Huaweit, hogy tudom-e ebben az esetben a garanciát érvényesíteni. Azt mondták a SN alapján megnézik. Visszahívtak hogy nyugodtan megvehetem, él a garancia. Ha bármi baj lenne vele náluk tudom érvényesíteni.
Smallcurrant: a Tescoban a telefonosnál megvettem a sor elején levő xPROTECTOR feliratú kék szilikon tokot. Azóta is az van rajta.
-
Kovaratis
senior tag
Sehol nem rakattam fel, fél éves, fél éve van üresen a kijelző. Karc nuku, pedig munkás telefon.
-
Kovaratis
senior tag
Ha pécsi vagy hazaviszlek!

-
Kovaratis
senior tag
A sima 9 jobb.
-
Kovaratis
senior tag
Vagy progi indul és tolja előre magát a háttérben, és az zavarja hátra a hívást, vagy a közelségérzékelőd szarakszik, és a füleddel irányítasz.

Egyszerűen háttérben van a hívás. Lehúzod a sávot és visszaveszed. Kihangosítva próbálj beszélni, és figyeld meg hogy hogyan történik. Külső felvevő progi nincs telepítve pl? -
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Próbálva, nem. A tendencia az hogy egyre halkul, de előfordul hogy hangosodik is. Általában úgy alszom el hogy megy valami a filmelemzés-beszélgetés-sztendáp a Youtubeon. Percenként adnom kell rá egy kis hangot, mert csökkenti a hangerőt. Aztán mikor már majdnem bealudtam nekiáll ordibálni...

-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Egyre jobban idegesít a médiahallgatás alatt (most éppen Youtube Vanced) random változó hangerő probléma. Úgy gondolom az Atmos szarozik. Tud valaki erre megoldást? Le lehet valahogyan lőni az Atmost?
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Hidd el hogy a szervízben hallasz a legtöbb butaságot. Itt már a telefon szabályozza a töltést.
-
Kovaratis
senior tag
Az akku teljesítménye millió más dologtól csökkenhet. Attól hogy hol tartod a telefont, milyen alkalmazások futnak, mennyit, és milyen időközönként töltöd, stb. A gyorstöltés és az akkuk fejlődése nem abból áll hogy rácsavarunk egy nagyobb kondit, és had menjen. Optimalizálás, fejlesztés, áttervezés... Hidd el hogy nem fogod észrevenni a külömbséget. A P10-em hosszú éveken keresztül lett estétől reggelig folyamatosan töltőre téve. Évekig. Most a párom használja, öszevissza tölti. Ugyanaz a teljesítménye szinte százalékra. Nem kell annyira túllihegni.
-
Kovaratis
senior tag
És ez IGAZOLJA hogy az akku gyorsabban tönkremegy?
-
Kovaratis
senior tag
Az ilyen cikkek elolvasása közben mindig nevetnem kell. Olyan ez, mint a fogyitablettás reklámok, ahol félnek a szankcióktól, mivel nincs bizonyítékuk alátámasztani az állításukat, ezért érdekesen fogalmaznak. A termék segítHET a fogyásban. A QI töltés jobban melegíti az akkumulátort (minél? max ugyanakkora töltésleadásnál lehetne erről beszélni), ezáltal gyorsabban tönkreteHETI a cellákat.

-
Kovaratis
senior tag
Reggel kaptam egy "fontos biztonsági frissítést (1.7 mega) 310-re" a verzióm után valami patch02-est ír azóta, de infó semmi.
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Az enyémen fél év alatt egy karc sincs. Mondjuk nem farzsebben hordom, vagy ha igen akkor kiveszem mielőtt leülök. A pókhálós törésed nem tok függő, ott valószínúleg csavarodás-erőltetés lehetett. Az akksija nekem (pár akkumester telefon után) meglepően jónak tűnik. A 9.1-el nálam rosszabb, de 6:20 kijelzőidővel éppen 44%-on áll, tegnap reggel vettem le töltőről. Két SIM, folyamatos WIFI, órával összekötve BT-n, GPS-t még talán soha nem kapcsoltam ki. Szerintem meggyőző.
Ha nálad 8-10 óra alatt merül 30%-ot, aztán elkezded rendesen nyomkodni, de estére még 20 van benne akkor szerintem nagy baj ott sincs.
-
Kovaratis
senior tag
Én végig, fél éve kábé mindenféle üveg, vagy fólia nélkül használom. Egy sima kék xProtector szilikontok van rajta, semmi baja eddig. Melegburkoló vagyok pedig, és mindig velem van.

-
Kovaratis
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest