Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván, hiszen az már túl hosszú intervallum, ott már más a probléma, a regisztráció nagyon max percek kérdése.
A Telekomnál egyszer futottam ilyen problémába a hosszú évek során, új díjcsomagokat vezettek be és én mondhatni az első percekben váltottam - ráadásul nem is csak egy előfizetésemen -, aztán néhány másodperc után eltűnt a mobilnet minden előfizetésemen.
Telefonálás az ügyfélszolgálatra, újra aktiválták a mobilnetet, néhány másodperc múlva ismét behalt.
Sokadik próbálkozás után eljutottam a műszaki illetékesig, akivel különböző tesztek után rájöttünk a probléma okára és orvosolva lett. (A kombinációs mátrixban nem jól állították be először a kereteket, így az akkori 1 GB adatcsomag helyett 10 kB volt csak hozzárendelve adott új díjcsomaghoz, ami nyilván másodpercek alatt elszállt.)beyruth82: Nagyon haragszol a telefon intelligenciájára, pedig bizonyos dolgokhoz nem csak most nincs, hanem vélhetően később sem lesz direktben köze.
Nem véletlen, hogy a legtöbb készüléknél csak a vezetékes kapcsolatnál lehet bizonyos dolgokat részletesebben szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest