- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván, hiszen az már túl hosszú intervallum, ott már más a probléma, a regisztráció nagyon max percek kérdése.
A Telekomnál egyszer futottam ilyen problémába a hosszú évek során, új díjcsomagokat vezettek be és én mondhatni az első percekben váltottam - ráadásul nem is csak egy előfizetésemen -, aztán néhány másodperc után eltűnt a mobilnet minden előfizetésemen.
Telefonálás az ügyfélszolgálatra, újra aktiválták a mobilnetet, néhány másodperc múlva ismét behalt.
Sokadik próbálkozás után eljutottam a műszaki illetékesig, akivel különböző tesztek után rájöttünk a probléma okára és orvosolva lett. (A kombinációs mátrixban nem jól állították be először a kereteket, így az akkori 1 GB adatcsomag helyett 10 kB volt csak hozzárendelve adott új díjcsomaghoz, ami nyilván másodpercek alatt elszállt.)beyruth82: Nagyon haragszol a telefon intelligenciájára, pedig bizonyos dolgokhoz nem csak most nincs, hanem vélhetően később sem lesz direktben köze.
Nem véletlen, hogy a legtöbb készüléknél csak a vezetékes kapcsolatnál lehet bizonyos dolgokat részletesebben szabályozni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest