Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Boss81 #6632 üzenetére

Nyilván, hiszen az már túl hosszú intervallum, ott már más a probléma, a regisztráció nagyon max percek kérdése.
    A Telekomnál egyszer futottam ilyen problémába a hosszú évek során, új díjcsomagokat vezettek be és én mondhatni az első percekben váltottam - ráadásul nem is csak egy előfizetésemen -, aztán néhány másodperc után eltűnt a mobilnet minden előfizetésemen.
    Telefonálás az ügyfélszolgálatra, újra aktiválták a mobilnetet, néhány másodperc múlva ismét behalt.
    Sokadik próbálkozás után eljutottam a műszaki illetékesig, akivel különböző tesztek után rájöttünk a probléma okára és orvosolva lett. (A kombinációs mátrixban nem jól állították be először a kereteket, így az akkori 1 GB adatcsomag helyett 10 kB volt csak hozzárendelve adott új díjcsomaghoz, ami nyilván másodpercek alatt elszállt.)

beyruth82: Nagyon haragszol a telefon intelligenciájára, pedig bizonyos dolgokhoz nem csak most nincs, hanem vélhetően később sem lesz direktben köze.
    Nem véletlen, hogy a legtöbb készüléknél csak a vezetékes kapcsolatnál lehet bizonyos dolgokat részletesebben szabályozni.

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák