Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz ΞΔGLΞ #16891 üzenetére

Ahogy itt, úgy a Samsungnál is volt úgy nem egyszer, hogy a szolgáltatós hamarabb kapott frissítést, mint a nem szolgáltatós, én is többször belefutottam régebben, hogy a Telekomosom hamarabb frissült, ráadásul nem is csak néhány napos különbségről volt szó.
    Az utóbbi időben változott ez a Samsungnál, mióta nem követem olyan részletességgel?

Változó ez, a Mate 10 Pro-nál is ha konkrétan visszanézem, hol a szolgáltatós, hol a nem szolgáltatós kapta meg hamarabb a frissítést.
    Mivel iPhone-om is volt nem egy, csak azt tudom mondani, ott sem megy mindenkinek egyszerre a frissítés, bár a kiadás pillanatában azonnal látja és jobb esetben le is tölti a készülék a frissítést, de ha a szerver túlterhelt, akkor nem fut le a frissítés, mert nem megy a hitelesítés/aláírás, hanem csak másnap, vagy később, volt ebből panaszkodás fégebben sok az iPhone topikokban, amíg meg nem szokták a tulajok.
    Említve lett előttem a Windows, az szintén zenész, valaki májusban kapta meg az áprilisi nagy frissítést, más meg júliusban.

Amíg a Mate 10 Pro-nál alternatív módon megoldható azonnal a frissítés - ahogy tettem azt a 145-nél és a 148-nál is a PC-s FF + HiSuite kombóval -, addig pláne nem izgatom magam a hivatalos OTA metóduson, bár alapban ráérne hivatalos úton is, de most jó volt nyaralás előtt manuálisan frissíteni, nem pedig itt várni és foglalkozni vele.

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák