- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
Dictator^ #14373 üzenetére
Szerintem nem lehet.
De majd talán a rendszer régebbi használói megerősítik ezt. Én nem találtam, és én is hiányolom, amiket leírtál. Ahogy a rezgés erősségének állítását is hiányolom. Zsebben alig érezni, és a zseb mód sem ér semmit, sok a nem fogadott hívásom, mióta ezt a telefont használom.
A szoftver ezen részén még illene kicsit reszelni.
De összességében elégedett vagyok a telefonnal.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Wilika
aktív tag
válasz
#04441088 #14367 üzenetére
Időbe telt, mire rájöttem, hogy nem a guglival, vagy a maps alkalmazással van a baj, de az XDA pár fórumán összegyűlt kommentekből végül kisült, hogy Huawei/Honor telefonokban már több mint egy éve van egy ilyen bug, hogyha egyszerre több gugli fiókod van a telefonban, akkor a helyzetmegosztás, és idővonal lényegében egyáltalán nem működnek. Egy darabig mókoltam iylenekkel, hogy a privát (fő) accountomra átirányítgattam az összes kurva spam-et, meg mindent, de ezért az ártért, eléggé nyomorultul éreztem magam egy ilyen kompromisszumtól, aztán amikor már sokadszorra "ragadt be a bluetooth cache" (nem működtek a médiagombok a BT eszközökön) és indítottam újra a telefont, amitől meg elszállt megint a hívószámkijelzésem, akkor felbasztam magam.
(azzal pont együtt tudnék élni, hogy minden újraindítás után vissza kell kapcsolnom a hívószámküldést, de ehh...)14371 Bandigyerek; Bár eléggé segítőkész a cégem, szóval akár még ez is megoldás lehetne, de tekintve, hogy 180k HUF volt a telefon és most ahogy elnézem, max 130k-t kapnék érte, ez annyira nem pálya.
[ Szerkesztve ]
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
-
válasz
jose999 #14389 üzenetére
Szia,
Üdv a csapatban, használd egészséggel a készüléket!
Nekem is volt sok Samsung telefonom (is) korábban, szerintem nem nehéz átszokni.gusthy: Szerintem a használati szokásokon, mint minden más telefonnál is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
válasz
ClioRS #14385 üzenetére
Asszem en voltam az elso aki megosztotta ezt a csodas elmenyet. Azota csak erosodik. Erdekes, a felso ertesitesi sav meg tiszta.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ClioRS
őstag
Múltkor volt szó beégésről, akkor még nekem nem látszott semmi, viszont tegnap észrevetem, hogy az alsó sáv elkezdett beégni....
-
Kavinton75
senior tag
-
Z.É.T.
őstag
Kicsit előreszaladtunk:
-
axlfsi
veterán
-
Long1
csendes tag
válasz
bandigyerek #14370 üzenetére
Köszönöm. Gondoltam hogy ez lehet csak bíztam benne, hogy van valami beállítás telefon szinten.
-
Dictator^
veterán
Elkülöníthető az ,hogy pl. a Messenger, Viber, Gmail ne a csengőhang hangerejével szóljon?
Van olyan alkalom , hogy a hívás annyira nem fontos, viszont az appok nyugodtan jelezhetnének az általam beállított hangerőn.. viszont ez össze van kötve itt a csengőhang hangerejével.
Samsung telefonon minden ilyen alkalmazás a Média hangerejét használta, azaz mondjuk este be tudtam állítani, hogy az appok picit hangosabban jelezzenek, viszont a hívások meg csak épphogy szóltak..A Messenger és a Viberen belül lehetne, hogy a hívásokhoz a csengőhang hangerejét használják, viszont az értesítési hangok - üzenetek külön vezérelhetőek legyen (vezérelhetők, de Huaweinél amint látom a messenger és a viber üzenetei nem azon keresztül szólnak)
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
bandigyerek
senior tag
Felejtsd el. A játék van úgy megírva, hogy felülbírálja a képernyőidőt. Az én drágám is hajlamos elaludni "gondolkodás" közben.... ugye... Ilyen Candy crush saga szerű játék.Ha a beállításokba nincs lehetőség a képernyő kikapcsoltatására, akkor bukta. Te vagy a képernyővédő.
-
-
válasz
#04441088 #14367 üzenetére
Nem kell túl sok hozzászólását visszaolvasni: Link
Többen is írtunk már neki annyi mindent, hogy én már nem ragozom jobban a dolgot, talán tényleg jobb lesz (mindenkinek), ha lecseréli másmilyenre a telefont - és ezt nem rosszindulatból írom.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Long1
csendes tag
Nekem nem az kell, hogy lője ki hanem, hogy a képernyőt kapcsolja le. A párom néha ezen a játékon alszik el és kijelző reggelig világítana ha én nem nyomnám ki
Ilyen jellegű beállítás nincs benne. Én más játékokat használok és kettőnél amit napi szinten nyomok tutira kikapcsolja a kijelzőt ha nem nyúlok hozzá. Utána ha vissza kapcsolom onnan tudom folytatni. Szóval fut még a háttérben csak a kijelzőt lekapcsolja. Csak ez a nyomi kocka póker nem.
Azért köszönöm a válaszod.
Írtam a game supportnak hátha mondanak valami okosat.
-
válasz
Plazmacucci #14362 üzenetére
Érdemes akkor ellenőrizni az intelligens feloldást, visszaolvasva több ilyen panaszt is találsz, ahol utólag kiderült, hogy az okosóra, autós egység...stb. bluetooth kapcsolata miatt ment ujjlenyomat vagy kód nélkül a feloldás, de az néhány pöttyintéssel kikapcsolható, ha problémásnak gondolod adott kényelmi funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #14362 üzenetére
Akkor nem szóltam. De nem kellett volna kioldjon a barátnődnek.. Hacsak nem piszkált bele titokban
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
válasz
Aryon87 #14360 üzenetére
Direkt lezártam a gombbal, magától nem alszik el ha az teles képernyőn megy. Másra nem tudok gondolni, mint hogy előtérben futó alkalmazáskor nem mindig zár le, "véletlenül".
(#14361) kali
Lehet nem tudom, én mindent automatikus beállításon hagytam, intelligens feloldást nem firtattam[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz
Plazmacucci #14359 üzenetére
Ha a háttérben futtatás...stb. engedélyezve van, akkor simán mehet.
A feloldás is beállítás kérdése, például ha valamelyik intelligens feloldási mód engedélyezve van, akkor nem vizsgálja a telefon, hogy ki oldja fel, hanem csak a beállított feltételeket.
Vagy ha nincs lezárva, csak kikapcsolva a képernyő, akkor is működik a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #14359 üzenetére
Szerintem a telefon csak kikapcsolt kijelzővel volt, de nem volt zárolva a waze miatt. Gondolom én..
-
-
A háttérben ki kell, hogy lője idővel, ha a háttérben futtatás nincs engedélyezve, ehhez persze minimum kicsibe le kell tenni.
Amikor a képernyőn fut a játék, akkor nem lövi ki, hiába nem nyúlsz hozzá, a játék, videó...stb. így van direkt megoldva.
A játékon belül nem kapcsolódó beállítási lehetőség?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Párszor már vekengtem ebben a témában;
Próbálok megszabadulni ettől a telefontól, ami ráadásul céges telefonom, de a T nem hajlandó visszavenni, mondván, hogy a szoftver nem az ő asztaluk. :/Küldjem párszor vissza a szervizbe, hogy még mindig az a baj, még mindig az a baj, mééégmindig az a baj... aztán egyszer csak megunják? Ha magánvásárlás lett volna, lehet, hogy már rájukgyújtottam volna mindent, viszont nem várom el a beszerzős kollégától, hogy értem kardoskodjon. :/
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
gusthy
veterán
válasz
TomPack #14346 üzenetére
Ez egy nanotechnológiára épülő fólia, amivel be lehet borítani csak a kijelzőt, vagy akár az egész telefont is. Azt tudja, hogy ha megsérül, kijavítja magát. És tényleg, nekem is az van.
Nem túl olcsó, és kevés helyen csinálják, de nagyon jó. Te nem tudod felrakni, speciális cucc kell hozzá.
Guglizz rá. -
zaphod78
tag
válasz
Aryon87 #14342 üzenetére
Anno én kaptam az OP3-hoz. Rákentem, fél évig nem lett karcos, utána eladtam. Ezt követően az S7 Edge-t fólia és minden nélkül használtam bő egy évig, és az sem lett karcos
Tehát nagyon függ a felhasználási szokásoktól is.
Amúgy valahol régebben olvastam, hogy a baktériumok nehezebben telepednek meg a kijelzőn tőle. Ennek lehet valami valóság alpja, de komolyabb behatásoktól biztos nem véd.Esetleg tudna valaki ajánlani olyan üvegfóliát ami teljes mértékben befedi a kijelzőt, és ki is próbálta? Túl nagy kínálat, és jól jönne konkrét felhasználási tapasztalat.
Köszi -
Aryon87
félisten
válasz
TomPack #14341 üzenetére
Nagyjából igen. Marketing, és a hülyékkel el is hitetik hogy az bizony jó, mert még be is mutatják, hogy a kés,m kulcs nem árt a kijelzőnek
Anyámék megették, 3 nap után anyám telója full hajszálkarc volt. (női táska, minden kacat közé bevágta a telót..)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Long1
csendes tag
Van egy játék amit ha nyitva felejtek akkor nem kapcsolja ki a képernyőt a beállított időn belül. Esetleg erre van valamilyen beállítási lehetőség a telefonban? Mármint, hogy menjen le alvó módba a képernyő annál a játéknál is ha nem nyúlok hozzá pl. 2 percig.
-
TomPack
őstag
Nanofolyadékos kijelzővédelemről mi a véleményetek? Folyton betalálnak vele az áruházakban, de nem tudom mennyire megbízható a dolog.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Aryon87
félisten
Siófokon pancsolni voltunk, természetesen azért pár kattintás sem maradhatott el
-
golan7
tag
-
törölt tag
válasz
Lifer092 #14330 üzenetére
Berendelve.
' Huawei Mate 10 Lite DualSIM LTE okostelefon - 64GB - 4GB RAM - fekete
1 db 5390266501 Ft
Szállítási költség: 990 Ft
Végösszeg: 5390267491 Ft
Teljes összeg: 5390267491 Ft
Az alábbiakra szeretnénk felhívni figyelmét:
• Kérjük, az átutalás közlemény rovatában a proforma számlán szereplő kódot tüntesse fel;
• Az átutalás rögzítése általában 2-3 munkanapot vesz igénybe;
• Tartozás vagy részleges fizetés esetén, a rendelése csak az összes nyitott megrendelés teljes rendezése után kerül jóváhagyásra;
• Amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal a (1) 885 5500 telefonszámon, vagy az info@emag.hu e-mail címen;
• Amennyiben a fizetési módot szeretné változtatni, akkor azt a Saját fiók/Rendelések menüpontban megteheti.' -
quint
aktív tag
válasz
freemanone #14327 üzenetére
Igazából:
3D: tetszőleges felületre illeszkedik;
4D: idővel úgyis lejön;
5D: de amúgy is marketing bullshit az egész. -
ron8
senior tag
Ez az üvegfólia vajon tényleg ujlenoymat mentes? Meg mitől hívják ezt 5D-nek?
-
Kavinton75
senior tag
Ilyen már nekem is volt, de általában kocsiban és kb. csak ott ahol nem olyan jó a térerő.
Valószínű, hogy átvált 4G-ről, mondjuk Edge-re.
Azért gondolom, mert miután újrahívom a számot nincs robothang, cserébe sokkal rosszabb a hangminőség.
Majd ahogy elhagyom a feketelyukat, minden jó lesz és a hangminőség is újra hibátlan és robothang sem lesz többet.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Aryon87
félisten
Samsung Level U fulessel hibatlan, valamint az asztali BT hangszoroval is jo baratsagban van + az adatatvitellel se szorakozik.
-
bandigyerek
senior tag
Nekem a zenelejátszás jó, csak akkor akad, ha kezek lemenni a térképről. Viszont a headset-ek beszédhang-minőségére mindig panaszkodnak. Vödör, halk, szaggat. Mind. Az összes bt-m 4.x verziós. Útban van egy Tronsmart Pixie hangszóró, azzal is megnézem, hogy mit tud. Ha majd egyszer ideér...
-
Igen ez a szakadozás.Ez az amit az én huawei olcsó alap fülesem sosem csinál.Ellenben előtte egy még olcsóbb és gagyibb tronsmart füles ugyan ezt csinálta azért is cseréltem le.A sony fülesekről egyébként megvan a véleményem.Nekem kettő volt az elsőnek 3 hónap után némult el örökre a jobb oldala a másiknak meg 5 hónap után ment tönkre ugyan úgy a jobb oldala.Azóta nem is vettem sony fülhallgatót.Ettől függetlenül természetesen nem biztos hogy a hangszóró vagy a füles a rossz csak leírtam a tapasztalataimat.
-
Kerio
őstag
Itt egy video róla: 0:07 -nél hallatszik. Ezt csinálja elég gyakran.
-
Kerio
őstag
Explorer 50 volt nekem is, amikor vettem a készüléket, azzal is meggajdult időnként.
A zenét most próbálgatom. Ahogy megnyitok közben egy alkalmazást (pl. facebook), már ki is hagy egy pillanatra a hangja. De nem kell hozzáérni sem, néha "szaggat". Most pl a Music FM alkalmazásán hallgatom a zenét. Olyan mintha laggolna....[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
-
-
Szia,
JVC bluetooth fülhallgatóval és Sony házimozis bluetooth kapcsolattal nincs gond nálam a telefonnal.
Nem feltétlenül árkategória kérdése a dolog.
Előfordulhat, hogy 2.4 GHz-en működő wifi kapcsolat vagy valami hasonló bekavar nálad.[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz
beyruth82 #14305 üzenetére
Valószínüleg a készülékben. Mert nem hinném, hogy a Jabra füles (alap 23ezer Ft) és a Sony hangszóró (alap 60ezer Ft) is problémás lenne.
Nem a távolsággal vagy a "rétegekkel" van a baj, mert simán tudom használni egy másik szobából is hanem azzal, hogy időnként akadozik a hangja, átvált "robot" hangra, vagy épp nem érti a másik fél, hogy mit beszélek, vagy én nem értem őt.
A belassulást pedig már mástól is hallottam.[ Szerkesztve ]
-
Én egy huawei am61 bluetooth fülessel használom(alap 13 ezer forintos) és soha egyetlen egyszer sem szakadt meg a jel akármilyen körülmények között használtam,akármennyi réteg ruha választotta el a telót a fülestől. Szóval a hiba a te készülékedben vagy a bluetooth eszközödben van.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Már kezdetek óta megvan a Mate 10 pro. Semmi bajom nem volt vele. A napokban vettem egy Sony bluetooth hangszórót (nem gagyi), és most szembesültem vele, hogy ennek a telefonnak valami csapnivaló a Bluetooth átvitele (akadozik a hang), eddig is feltünt, hogy a bluetooth headsettel akadozik, de nem gondoltam, hogy a telefon hibája. Illetve ahhoz már hozzászoktam, hogy bluetooth kapcsolat mellett időnként nagyon belassul. Más is tapasztalt ilyet vagy az én készülékemben van a hiba? Gyári vissszállítást már próbálta.
[ Szerkesztve ]
-
bekebazsi
csendes tag
Mától a Mediában 203990 ft a mate 10pro akciósan
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest