- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #14498 üzenetére
Se a messi, se a face nem lesz jobb. Csak rosszabb. Tobb helyen olvasom, jogy akik szamuztek e 2 alkalmazast a telefonjuktol (markatol fuggetlenul) annak jobb lett az uzemideje js.
-
Ez a retek Messenger nekiállt futni a háttérben holott le van tiltva. Miért lesz ez az alkalmazás az idő haladtával egyre csak szarabb?
-
Gabesz25
tag
sziasztok.
Használ valaki usb c > hdmi kábelt? sajnos régebbi led tévém van és azzal nem megy a screen sharing, ezért keresek ilyen kábelt, és tanács kellene, milyet vegyek. elég széles az árfekvés, 4-15e ft között is találtam, de nem tudom a legolcsóbb is megfelelne-e, hogy néha fotókat, vidókat mutogassak a tévé képernyőjén.
köszi előre is -
jézusom
addikt
Gyerekek ezt a rétes SwiftKey hogyan lehet leszedni? Vagy legalább eltávoltani az autó kitörést. Basszus ez átírja nekem a szavakat aztán pislogok mi ez a szöveg...
-
törölt tag
válasz
defloektor88 #14490 üzenetére
Hónap végére ígértek valamit...
-
defloektor88
csendes tag
Sziasztok!
Elvileg mostanában kell kapjuk az új szoftvert?
-
sompetike
aktív tag
Én nekem egy 200gb sd kártya volt az S7edge-be tele zenével,adattal...na volt anyázás amikor másolni kellett...
-
válasz
bandigyerek #14483 üzenetére
Nekem nem, ráadásul a hibalehetőség is több, ha más készülékben formázott, bemappázott és használt memóriakártya kerül bármilyen készülékbe.
bodeesz: Ők lehet, mert nekik érdekük eladni, de ez a telefonok gyártóján (is) múlik.
-
válasz
Denonavr #14479 üzenetére
Igen, ahogy az összefoglalóban is szerepel, egykártyás verzió csak a mobilos szolgáltatóknál van, minden más hivatalos viszonteladó kétkártyást forgalmaz, de ezt csak a frissítési kérdésed miatt írtam korábban, mert több tekintetben is vannak néha eltérések az egy- és kétkártyás firmware verziók, illetve a frissítési metódusok között.
-
válasz
jézusom #14472 üzenetére
A telefon rendszerfrissítőjében lehet leállítani és újra elindítani a letöltést.
Ha nem megfelelő verziót indítottál el, akkor sincs nagy gond, mert azt hiába hivatkozva eldobja majd telepítéskor, aztán törli a letöltött állományt is, a telefon újraindítása után mehet a megfelelő verzió. -
jézusom
addikt
válasz
jézusom #14472 üzenetére
Ez az említett frissítés most le van állítva.
Ami jó lenne nekem az nem ez szerintem, de ez itt van megállítva és nem tudom a másikat elindítani. Hogy lehetne ezt kitörölni? Újraindítás nem segített, a VPN-t ki tudtam kapcsolni, de proxyt nem találom, azt se tudom, megy-e.
-
Denonavr
csendes tag
Sziasztok!
A héten csatlakozom a Mate10Pro tulajok közé, LG G2-ről jövök. Sokat várok a telefontól minden tekintetben, főleg kamerában és üzemidőben. A Firstphone-tól jön a telefon, T-mobilos kártya lesz benne.
Gondolom nem a legfrissebb rendszer lesz rajta, a frissítéseknél kell valamire különösen figyelni?Köszönöm előre is!
-
válasz
jézusom #14461 üzenetére
Szia,
A recovery fél megoldás nem működik - már a Mate 9-nél sem -, a Firmware Finder segítségével átirányítod a frissítést a telefon rendszerfrissítőjébe és úgy telepíted OTA, de az alkalmazás is leírja a folyamatot: Link
Mind a két FULL-OTA verziót ellenőriztetni kell és amelyiknél az L09-re írja, hogy rendelkezésre áll, az kell neked, mert amúgy mind a kettőre rendelkezésre állást ír, csak sokan nem nézik tovább, hogy melyik típusra jelzi azt.
Vagy Firmware Finder sem muszáj, ha van kéznél Telenoros SIM kártya, azzal azonnal felkínálja a frissítést. -
jézusom
addikt
Basszus az updater l029-et ír, pedig 09-em van, ilyenkor mi van?
-
jézusom
addikt
válasz
freemanone #14460 üzenetére
Köszi! Ez nem olcsó mulatság, hogy több töltőm legyen
Jön le update.zip,
public/ update_data_full_public
L09_hw_eumelyik kell nekem, és hogy rakjátok fel? Indítsam újra recoveryben?
-
-
jézusom
addikt
Gyerekek, van valakinek Telekomos készülék? A firmware finder mindhez azt írja "not approved"
Mi lehet a baj?
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #14448 üzenetére
-
jézusom
addikt
Nekem ez van: build: BLA-L09 8.0.0.128(c432) egyéni v
T.HUN 8.0.0.115(CT)
Most ez régi? A 128 helyén kellene lenni a 142-nek?
Néztem firmware findert, de nem tudom hol kell az emeit ellenőrizni, nem akarom letéglázni
OTA-n nem jön?
ja a másik: ha a sima mikrousbhez veszek typeC átalakítót, akkor a gyorstöltést bírni fogja? És a másolási sebesség usb2.0 lesz?
-
Legördülő beállítások panelről nem tudom ki be kapcsolni a képernyő elforgatást
-
wayne1
senior tag
válasz
bodeesz #14441 üzenetére
Ez szép
Gondolom FR-t csináltál. Nekem is kell majd egy mert valamiért mostanában ugyanolyan használati szokások mellett azt vettem észre, hogy sokkal jobban merül.
Éjjel vettem le töltőről, 9 ó 52 prece lett töltve, 1ó 27 perc kijelző idővel 65%-on áll. Valamiért belehúzott a merülésbe mostanában. -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Én is beléptem a klubba
Ezen a telón nincs arcfelismeréses feloldás?
-
hard74
senior tag
válasz
axlfsi #14442 üzenetére
Én is kikapcsoltam már pár éve, és semmi hátrányát nem tapasztalom, ellenben jótékony hatással van az aksira.
A nevjegyeket menti enélkül is a google, a fotókat is,sms-eket külső appal mentem, az appokat meg visszateszem manuálisan.
Ellenben jótékony hatással van az aksira. -
bodeesz
tag
válasz
gusthy #14085 üzenetére
Gusthy, talán már el is felejtetted, de igértem választ a merülés problémára. TALÁN másoknak is hasznos lehet.
Egyelöre minden általam eddig használt app visszakerült, mégis ég és föld a különbség üzemidöben...Nos, egyelöre nem tudom másra visszavezetni a dolgot minthogy: vagy csak egy google acc aktiv, vagypedig az alábbi képen a mentés/visszaállitás kikapcsolása, mert az gyárilag pl aktiv.
Ez az üzemidö már számomra is nagyon böven megfelel. Söt, ezen még böven tudtam volna spórolni.
-
Smiro
senior tag
Telefont kell váltanom, a méglévő tropa. A P20 vs M10Pro a kiszemelt. Őszintén melyiket érdemes? Nagyjából az ára egyforma. A P20 128 Gb.
Főleg navi és üzemidő a lényeg, a fotó másodlagos, mert Sony QX 100-at használnék továbbra is.
-
fdisk
őstag
Nektek működik a wifi direkt?
Mert se egy samu tab (7.0) ,se egy j3(2016,5.1.1) közt nem jó.
Össze tudom párosítani őket, de az adatátvitel már nem megy.
A telón maga wifi direkt ikon sem jelenik meg.
Mi lehet a gond? -
Aryon87
félisten
válasz
Kavinton75 #14434 üzenetére
Nem. Fénnyel festés mód, azon belül a fény grafitti opciója. több percig ment a felvétel mire 1 villám belekerült. utána leállít, és újraindít, mert ilyen közelségből több villámot nem bír el, mivel kiég az egész. ezekkel is szerencsém volt, hogy nem voltak erős fényűek. Volt egy bazi nagy villám, na az által full fehér lett az egész kijelző
Távolabbról sokkal jobban, és több villámot meg lehet örökíteni.
Természetesen állvánnyal lehetséges a kivitelezés.Ezt facebookról "loptam" (emiatt elnézést kérek ha netán eljutna hozzá), a mobilfotós csoportba töltötte fel a tulaja, és ezt egy P9-cel csinálta, gondolom pár órás felvétel. Facebookos minőség, most nem az a lényeg.
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #14427 üzenetére
Koszi, orulok hogy tetszik
-
axlfsi
veterán
Köszi és hol találom a személyre szabást? Konkrétan, a kör egy konkrét főoldali képernyőre visz mindig, amit meg szeretnék változtatni (és nem a képernyőket átrendezni)... éveken keresztül tudott ilyet a Oneplus OOS-je, reméltem, hogy itt is konfigurálható (ha a duplakopp és a hosszúkopp n em is).
... nem találom hol
-
Aryon87
félisten
Ismét hozok nektek pár képet. a Lightroomot egyre jobban kezdem kiismerni, így nekem már a Pro módban való fotózás ami bejön, és a nyers képek kidolgozása után a jobb végeredmény is tetszik. Remélem megkpjuk a P20Pro által kikapcsolható AI-t is, mert néha túlzásba esik fotózáskor.. (pro módban nincs AI)
A második linknél bocs a témákért, a Kerepesi Temetőben kerestem pár szobrot és témát. a Nyugati pályaudvarnál meg tudni kell, hogy az ellenfény miatt a tetőtér alapjában majdnem full sötét volt, a kidolgozással ennyit lehetett kihozni, és ami meglepett, hogy a galamb nem egy mosott paca, hanem szép éles maradt a helyzetet figyelembe véve.
Tavaly a görög nyaralást a HTC U11-el fotóztam végig (első oldal felétől kezdődik), idén a Máté fogja végigcsinálni, és az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve nem leszek csalódott továbbra sem
-
szabyka95
őstag
Ajanlom az immersive mode mamagert + float viewet. A gyakran hasznalt appoknal elszoktam tuntetni a status + navbart h ne egjen be. Floatview pesig navbar helyettesitesre van, okos cucc amugy, van OCR benne, sokszor jol jon amikor egy keprol leakarom venni a szoveget
-
válasz
yodamester10 #14421 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
Kavinton75 #14384 üzenetére
Köszi!
Kali, Neked is! -
válasz
yodamester10 #14419 üzenetére
Jó, de feltehetnéd olyan tárra, ami nem tömörít, hogy eredetiben megnézhessük, úgy biztos még szebb.
(Ide mehet például regisztráció nélkül is, amíg 15 MB-nál nincs nagyobb méretű egy fénykép: Link) -
Bazsa74
tag
válasz
Gyugyu1987 #14413 üzenetére
Ohh tényleg. Köszönöm az infót. 😃
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy a gyári huawei app galériát érdemes felrakni?
-
Gyugyu1987
tag
válasz
Bazsa74 #14412 üzenetére
Azzal körbe tudsz vágni egy képernyőrészletet. Elvileg ha normálisan húzod nem kéne előjönnie, de nekem is sokszor előjön. (azt szándékosan úgy tudod előhozni, hogy nem az ujjpárnákkal, hanem ahogy kopogni szoktál, az ujjad azon részével csinálsz egy kört, és azt a képet menti a teló, amit körberajzoltál.
-
Bazsa74
tag
Üdv. 2 napja beléptem én is közétek. Egy Mate 9-et váltott, amit feleségemnek adtam. Egy apróságot fedeztem fel, amire nem jöttem rá, hogy beállítási vagy más probléma. Le illetve felfelé lapozáskor (lehet az böngésző, vagy a galériában vagy bármely más appban), hiába pörgetném az oldalt, nem teszi hanem egy kék csíkot mutat végig, míg az újjam érinti a kijelzőt. Tudtok segíteni ebben?
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Jano_023 #14410 üzenetére
A lenti szöveg mindent elmond.
Legutoljára a Samsung S2-t ROM-oltam, de már akkor sem volt kedvem hetente szórakozni vele.
Nekem semmi bajom az EMUI-val és esélytelen, hogy szórakozzak a nyitogatásával.Huawei will shut down its bootloader unlock service on July 22, so act fast if you want to flash the ROMs
-
Jano_023
őstag
Jó reggelt. Erről a project openkirin-ről hallott már valaki? Itt a link:
https://www.androidauthority.com/openkirin-huawei-honor-devices-878979/ -
fdisk
őstag
Használ itt valaki automatizálót?
Mekkora fogyasztással bír egy ilyen program?
Én a különböző appokhoz akarok beállítani egyedi csengő -, értesítési hangerőt.
Mert ezt a teló gyárilag nem tudja. -
válasz
Kavinton75 #14406 üzenetére
Tavaly mikor megjelent a huawei mate 10 pro az akkor forgalomban lévő provesszorok között a kegerősebb volt a szintetikus tesztek legnépszerűbbike az antutu listája szerint(androidos telefonok között természetesen).Az ideiektől természetes hogy elmarad(exynos 9810,snapdragon 845)de a tavalyiaknál (exynos 8895,snapdragon 835)erősebb papíron egy lehelletnyivel.Itt a mostani rangsor ezen jól látszik hogy csak idei telefonok előzik meg.
[link] -
Kavinton75
senior tag
válasz
jose999 #14403 üzenetére
Sokan fikázzák a Huawei-t, pedig nem kéne.
Lehet nem a legjobb a kamerája (csak lehet), lehet nem a legerősebb a procija (bőven elég), lehet sokaknak nem tetszik (kit érdekel), de összességében egy baromi jó telefon.
Az akkuidő, pedig bőven a top listába repíti.
A GPU turboval pedig még jobb is lehet, na ez majd kiderül. -
bandigyerek
senior tag
A 8, meg a 8.1 között mi (lesz) a különbség?
-
jose999
senior tag
Hét és fél óra kijelzőidő és még van 12 %? Na neb@ssz....
-
ystuc
aktív tag
A Magazin képek frissülnek nálatok? Korábban hetente, minden pénteken jöttek a képek, most már egy hónapja nem frissült semmi. Másnál is ez a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb