- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
válasz
Exelsior24 #12493 üzenetére
A super amoled is beég nem is kicsit. MM-ben mindkét kiállított Samsung S8 gyalázatosan néz ki!
-
Exelsior24
aktív tag
Igen most olvasgatom a külföldi fórumokat és ott is írják, hogy az iPhone X-ben is ugyan ilyen PenTile típusú van csak nagyobb felbontású, meg egy csomó más telefonban még, Oneplus 5 és Oneplus 5T is ilyet használ.
Plusz azt is olvastam, hogy miben ez rejlik ez a Pentile elrendezés, hogy 1 zöld led diódára 0,5 kék és 0,5 piros esik csak, így a valódi felbontása a valóságban kicsivel rosszabb mint amit ténylegesen megadnak, gondolom ezért is használ sok gyártó ennél a kijelzőnél 1080p-nél valamivel magasabb felbontást. Azt írják a PenTile Amoled 1080p felbontás inkább csak 1080p és 720p között helyezkedik el valahol, 880p körül. Persze a kis kijelzőn az emberi szemnek ez nem annyira feltűnő, főleg hogy az Amoled-en nagyon jó kontraszt és szép világosak a színek.
-
Aryon87
félisten
válasz
Samuknal pl az S7edge valtozo idotartalommal egett be a kijelzo. Volt olyan akinek par honap, de van olyan, akinek meg nem.
S8 tesok es a Note 8 eseteben olvastam mar olyat is, hogy 2-3 honaposan mutatkoztak a beeges jelei.Matenak is be fog, par napja en mar jeleztem, hogy nekem az also navigombsor mar lathato halovanyan piros, zold, narancs es sarga szinnel.
-
válasz
Elvileg, de elég sok hozzászólást találni a kapcsolódó Samsung topikokban, hogy 6 - 8 hónaposan küldték/küldenék szervizbe a telefont, mert beégett a kijelző, még az S8-aknál is van ilyen, sőt, Note 8-nál is akad már.
Nem találták még fel ebből a technológiából azt, ami nem ég be, bizonyos használat mellett mindegyikkel megtörténik idővel, az intervallum a használati mód kérdése csak, a mi telefonunknál is ez lesz, valakinél akár 6 hónaposan, másnál meg csak 1.5 - 2 év múlva, vagy még később.
Ahogy és ameddig én használom a telefonjaimat, egyáltalán nem aggódom a beégés miatt, nem tudom, hogy a Mate 10 Pro meddig lesz meg, egy évnél tovább biztos nem - már az is rekord lenne az utóbbi időben -, de annyi idő alatt esélye sem lesz beégni, anno az S4-em és a Note 4-em sem égett be 9 - 11 hónap alatt, pedig sokan cseréltettek azokban is amiatt kijelzőt annyi idő alatt.
Az Apple nem véletlenül védte be magát garanciális szempontból a beégés tekintetében: Link (A hozzáállásuk más kérdés, nem olyan jó, mint példáula Samsungé...) -
Exelsior24
aktív tag
válasz
olajbogyo #12490 üzenetére
Jó ez a kis leírás, csak kérdés hogy akkor a Mate 10 Pro-ban melyik fajta AMOLED van, mert a cikk alapján 2 féle létezik, PenTile AMOLED ami fél - egy éven belül általában beég, illetve a Samsung által is használt SUPER AMOLED ami elvileg ezt a hibát hivatott kiküszöbölni és több év alatt égne csak be elviekben.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Olyan nincs, hogy "oled" vagy "amoled"....olyan van, hogy AMOLED, ami lehet passzív (PMOLED), vagy aktív (AMOLED)
egy kis info:
-
golyós
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #12477 üzenetére
-
wwhy
veterán
válasz
Aryon87 #12464 üzenetére
Köszönöm - és mindenkinek - a válaszokat.
A csere oka főképpen az lenne, hogy a romániai Digi hálózatán a M10P VoLTE megy, a HTC nem. A nem fő oka az, hogy megkedveltem a fullscreen telefonokat, illetve az U11 nekem picit nehéz is (van benne anyag feeling
Viszont a kamera lenyűgözött (Xiaomi Mi Mix2 után), és a sztereó hangzása is. Ha ezekben a M10P gyengébb - Dxizé teszt szerint gondoltam, hogy nem - akkor a csere kb. szornó, amúgy is nagyon rég vágytam, hogy a Desire után végre ismét hátécés legyekés inkább mondok le a VoLTE-ról, mint egy jó kameráról.
-
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #12482 üzenetére
Hat a kijelző szerintem nem amoled, de mind1.
Én megoldottam az u11ben ezt a dolgot, es meg tobbet is, pl. huawei am185 fulesemet is remekül töltötte a telefon. Zajszűrős mániás vagyok, csak olyan fuleseket hazsnalok amiben van, az u11 zajszűrő reszevel nem voltam megelegedve.
-
válasz
VOLTCRAFT(1) #12477 üzenetére
Szia,
Beállítások -> Intelligens asszisztens -> Rendszer-navigáció -> Navigációs dokk?
atikó: Igen, pont azért írtam a felsorolásba, hogy az AMOLED is hiányozna, ha U11-em lenne.
Nem mindegyik tudja úgy, ahogy a Mate 10 Pro, hogy nem az átalakítóban van a DAC, hanem a telefonban és direktben analóg jön ki már az USB ype-C csatlakozón.
Linkeltem erről korábban YouTube tesztet is itt a topikban. -
tipuka
addikt
válasz
Exelsior24 #12479 üzenetére
na akkor most már semmi se tart vissza, vedd meg gyors
-
tipuka
addikt
válasz
Exelsior24 #12476 üzenetére
rakd be a kosárba, csak utána mutatja a kedvezményes árat, kicsit bugos az oldal. illetve legyél belépve a fiókodba is.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Sziasztok! Nyavajás kezdőként(ma vettem😄) nem tudom eltüntetni a fehér pöttyöt amit ha megnyitok bármilyen alkalmazást nem tűnik el. Ha rányomok vissza lép főképernyőre. Hogyan tudom eltüntetni mert már megőrülök tőle 😜😫😓 huhh megtaláltam
-
ClioRS
őstag
válasz
7Heads Drago #12471 üzenetére
Én Honor 8-ról jöttem, én sem szeretem az óriási telókat, de kb fél perc alatt megszoktam ezt. Gesztusokkal vezérelve meg még a kijelző tetejére sem kell nyúlkálni
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Eltüntettem a nócsot teljesen oké így...
-
Aryon87
félisten
válasz
Meretben kb fel cm csak.
-
7Heads Drago
veterán
Egyre inkább oda hajlok, hogy nekem csak a mate10 pro lehet életképes telefon a honor 8 után. Ezt notch-puccsos vonalat szeretném inkább kihagyni.
Csak nekem még egy picit most sok az ára.
És ahogy néztem nem is igen nagyobb tőle. Habár én inkább kisebbet szerettem volna, kisebb alsó-felső kávával. De ahogy látom 5,5 coll körül már nem akarnak kiadni jó telot kis kávával egyik gyártónál se. Pedig nekem a honor 6 mérete nagyon bejött. (7x14 cm) -
tipuka
addikt
Ha valaki épp ismertebb helyekről akar venni Mate 10 Pro-t, az MM-ben és az Edigitalban is 204k a dualSim-es, 2 féle színben kapható (joy napok). Bár lehet ezzel annyira jó bizniszt nem mondtam...
(én behúztam egy titán szürkét...)
-
válasz
a.t.t.i. #12463 üzenetére
Több tényező is befolyásolhatja, nem mindegy, hogy milyen módban van használva a kamera, illetve bizonyos beállítások módosítása is kihatással van rá, így általánosságban nehéz azt írni, hogy ezt vagy azt kapcsolja ki, de ha végképp nem tudja, hogy miket módosított, akkor nyomjon a kamera beállításaiban alul az alapértelmezett beállítások visszaállítására.
-
Aryon87
félisten
Attol fugg mi az amiert le szeretned cserelni? Volt U11-em, imadtam. Valoszinuleg ujra beszerzek egyet a kesobbiekben.
Amiert a M10Pro-ra erdemes azt levaltani, az a kameraeffektek, a jobb uzemido,es esetleg a design. Meg az amoled.
Viszont kameraban es videoban pl 2x erosebb mint a Mate. -
a.t.t.i.
senior tag
Kollegám proján,a kamera mikor embert érzékel,követi kis sárga négyszöggel,és ez eltünt neki.
Viisza lehet varázsolni? -
Nálam csak nagyon rövid ideig volt U11, ezért inkább csak azt írom le, hogy mi hiányozna most a gyakorlatban, vagy akár csak tudatilag, ha a Mate 10 Pro helyett az lenne most:
- jó akkumulátoros üzemidő
- AMOLED kijelző (maga a technológia szubjektív, a jó is IPS is okés, de a következő pont miatt hátrányosabb)
- HDR10
- direkt analóg jel az USB Type-C <-> 3.5 mm jack átalakítón (így párhuzamosan mehet például filléres elosztóval a töltés és a zene hallgatása)
- a két hátlapi kamera modul adta előnyök (veszteségmentes zoom...stb.)
- nagyobb tár (64 GB-os volt nálam, de van belőle 128 GB-is)
- több RAM (4 GB-os volt nálam, de van belőle 6 GB-os is)
- jobb wifi
- jobb 4G+ modul
- gyorsabb és pontosabb ujjlenyomat-olvasó
- infra
- több érzékelőMegjegyzem azért, hogy ha csak az egy hátlapi kamerát nézem, akkor veszettül jó az U11, illetve igaz ez a hangjára is.
-
mouzrr
őstag
Kedvenc képem amit ezzel a telefonnal készítettem
-
lcee79
addikt
Ja ilyeneket csináltam...
- Újraindítottam előbb a telefont,
- Töröltem minden cache és adat információt, de nem javult semmit
- Bekapcsoltam a gps-t hogy hátha majd úgy
ezekre nem történt semmi
Aztán gondoltam ha nincs más jó lesz Budapest is, annak már bedobta a ma reggeli adatait.
gondoltam megint rákeresek, és akkor meg ott termett Kaposvár egyből, pedig előtte nyomkodtam az online keresést is... -
lcee79
addikt
Hi!
Másnál nincs probléma az időjárás progival?
Tegnap délután frissített utoljára, azóta nem akar, és Kaposvár is eltünt, hiába írom be hogy annak az időjrását akarom, nincs...
Eddig volt az elmúlt 5 hónapban voltDe pl. B.P. van
u.i.: Most már tárgytalan, miután behozta B.P. időjárását, rákerestem megint, és lett Kaposvár is...
Érdekes...
-
apezka
aktív tag
válasz
Occon adom #12451 üzenetére
Lehet, hogy szándékosan cseszik el a Connect Box-okat most, hogy úgyis eladják a Vodafone-nak!
-
válasz
Occon adom #12451 üzenetére
Sok helyen gond van most, pláne ahol Connect Box van, frissítgetik távolról, aztán problémás a működés, írtak olyat is, hogy 12 - 14 órán át nem, vagy nem rendesen működött.
A UPC ügyfélszolgálat azt javasolja; RESET!Többen is csatlakoztak közben, üdv mindenkinek, használjátok egészséggel a telefont!
wwhy: Vannak itt olyanok, akiknek huzamosabb ideig volt U11 is, biztos írnak majd tapasztalatot és véleményt.
-
imi4199
tag
válasz
zsoltnyiri #12434 üzenetére
Szia! Üdv a klubban! A Stock Android azért általában (hardvertől függetlenül) pörgősebb tud lenni... Viszont itt ha lejjebb veszed a fejlesztöi menüben az animációkat, akkor pörgősebb lesz...
-
wwhy
veterán
Srácok, hTC U11-ről érdemes váltani
Nem akarok hitvitát, elolvastam a teszteket, összehasonlításokat stb., de jól jönne még pár pro/kontra.
Milyen a sztereó hangzás minősége? -
válasz
Darksiders84 #12446 üzenetére
A második képen a lényeg: Link
A Connecz Box elég érdekes ilyen tekintetben, nem minden eszközzel problémázik, de az újabb, jobb MIMO képességűek közül több gyártó/típus esetén is állíthatni kell, több ismerősöm is hívott emiatt, amikor gyorsabb internetes csomagra váltottak és CB lett a korábbi TC, Ubee...stb. helyett, aztán nem volt az igazi a wifi a tableten, telefonon...stb.
Maga a CB jobb wifi képességekkel bír amúgy, mint a korábbi UPC eszközök, mert ez egyrészt szimultán kétsávos, másrészt 5 GHz-en 3*3:3 MIMO-s (2.4 GHz-en 2*2:2 MIMO-s).
Vannak amúgy gondok vele: Link -
válasz
Darksiders84 #12444 üzenetére
Csodálatos Connect Box lett?
A csatorna sávszélességét érdemes manuális maximumra állítani, illetve a csatornát is manuálisan a környezetnek megfelelően belőni mind a két sávon. -
Darksiders84
aktív tag
Itthoni UPC új router csere után első wifire csatlakozás elég lassú várni kell ami zavaró mert van Honor 8 és Iphone is egyből rányomás után rajta vannak de pont a Mate 10 ami komolyabb de mégis lassabb. Lehet valamit állítani?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
zsoltnyiri #12434 üzenetére
Szia!
... "A hangerő gombok kényelmesebbek voltak nekem a bal oldalon, screenshotot is szarabb így csinálni stb" ..
Kell attól könnyebb lehetőség a képernyő fotózásához, mint koppintani kettőt a képernyőn? Szerintem ettől jobb megoldás nem is létezik. Arról nem is beszélve, hogy még a legördülő képernyő fotózás is nagyon szuper.... egy kopp, és egy S betű rajzolás anélkül, hogy felemelnéd az újjad a kijelzőről. -
Palika71
őstag
Nagyon szerettem a Galaxy S7 keybordjának azt a tulajdonságát, hogy a rövid vagy ékezet nélküli magánhangzok nyomva tartása után az ékezetes verziót jelölte ki és nem a mellette levő akármilyen karaktert.
Van itt is valami megoldás? -
kiskutya0
tag
Sziasztok. Belém hoztátok az idegent. Én is az emagtól vettem egy lite és egy pro készüléket. Utóbbi ráadásul újracsomagolt volt. Ezért utána érdeklődtem a készülékeimnek az ügyfélszolgálaton. Mind a kettő magyar régiós, így él a hivatalos huawei garancia. Remélem tudtam segíteni. Ez az emag is olyan, mint a huawei. Román, de van magyar képviselete. Sokat nem vesztes a vásárlással, mert megkapod, megérdeklődöd a garit, ha mégsincs, 30 napig visszaküldheted.
-
surgery
senior tag
Egyébként én is nagyon szeretem a telefont
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is csatlakoztam a klubba, sikerült végül egy jó nem szolgáltatós darabot kifogni
Egyelőre Oneplus 3 után ismerkedünk, vegyes tapasztalatokkal. Ha valakit esetleg érdekel egy kis összehasonlítás:Amiben brutál jó az a kamera és az üzemidő (két fő szempont is volt a modell mellett). Barátnőm külföldön él úgyhogy megy egész nap kb a Skype és napi 3x töltöttem a Oneplust, ez lehet elfog menni napi 1-el is
Kamerát ahhoz képest nyilván nem kell ecsetelnem, szintén a sok utazás miatt volt fontos
Az apróbb dolgokban viszon jobb volt a OP3.. Pl hangszóró alul direkt a bal oldalon volt jobb helyett. Így, hogy jobb oldalt van én pont lefogom a kisujjammal.. Egyébként itt jobban szól, bár a sztereo az parasztvakítás. Ujjlenyomat olvasó sokkal kényelmetlenebb hátul (bár ez minden új telon nyilván ide kerül). Rendszer is pörgősebb volt a Onepluson, valamint a luncher is jobb volt (szubjektív, én jobban szerettem). Nincs jack csatlakozó.... A hangerő gombok kényelmesebbek voltak nekem a bal oldalon, screenshotot is szarabb így csinálni stb.. Iszonyatosan hiányzik a duplakoppos feloldás, azt nem lehet valahogy ráhekkelni?
De mindent összevetve fasza teló!
-
Általánosságban ezt sem lehet kijelenteni, nem egy ember tett már be eredményeket, ahol 8 vagy több órás volt a SOT, mert ők úgy használják.
Nekem is sokszor 8 óra, vagy még több a kijelzős használat úgy, hogy mellette van bő 2 nap készenlét, a kijelzős használat jelentős részét pedig netezés/böngészés teszi ki 4G-n.wayne1: Szia, Én eléggé össze-vissza használom a telefont, bár nem a szó szerint vett munkarend miatt, de sokszor éjszaka is és nem vettem észre mérvadó eltérést.
-
GEIL
addikt
kb így jövök ki én is.....hétköznap átlag 4,5-5 óra.....hétvége volt párszor 8 óra SOT..........de LG G4 után egy isten ez a teló, ott max 50% fényerőn is forrósodott és 2,5 max 3 óra SOT-nál már összetettem a kezem, persze akkor már 10% maradt a telóban.....Mate10Pro-val tegnap este 63% körül tettem töltőre 3 óra 40 perc SOT-tal...
imádom.....gyors mint a villám és alig langyoska....nyitva 4-5 app RAm-ba folyamatosan és így is van kb 2 giga RAM szabadon....minden pörög...stb...mellé fotózgatni vagy bármit és vígan teszi a dolgát.
(Bocs ha "belelendülök az érzelmekbe".....de nagyon hozzám nőtt 2 hónapälatt)
-
válasz
surgery #12429 üzenetére
Nagyon sok tényező befolyásolja, ezért nem érdemes mások eredményéhez hasonlítani - még akkor sem, ha amúgy minden rendben van a rendszerrel, nem működik problémásan egy külsős, utólag telepített alkalmazás...stb. sem -, mert ők nem abban a környezetben, azokkal az alkalmazásokkal és beállításokkal használják.
-
axlfsi
veterán
válasz
Z.É.T. #12410 üzenetére
Én sem értem, ... itt egy rövid screencast a történetről.
...és hiába törlöm a cahce-t, program adatokat. Eltávolítani pedig nem tudtam, csak a frissítéseket.Apropó, hogyan és miért lett ez az alkalmazás, rendszeralkalmazás?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Occon adom #12425 üzenetére
Köszönöm a hasznos tanácsokat @kali-nak és @Occon adom-nak is. Maradok ennél a telefonnál, de eMag kilőve, keresek valami kis megbízható magyar webáruházat, amiről pozitívak a vélemények és megrendelem onnét, meg előtte megérdeklődöm tőlük, hogy magyarországi forgalmazású készüléket árulnak-e, bár persze ebben hazudhatnak is, akkor viszont még mindig el lehet állni a vásárlástól.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Exelsior24 #12419 üzenetére
Sosem veszek többet semmit az EMAGtól.
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok miért van hogy a Facebook belépéskor nem tudja beállítani magától magyarra és az angolt erőlteti ugy egyből beenged újra probálkozásnál csak sokadik rányomás után magyar. Zavaró hogy nem tölti be egyből van erre megoldás valami ötlet? Wifin és mobilneten is ugyanaz.
-
válasz
pbazsi73 #12418 üzenetére
Szia,
Mi történik ahelyet, hogy kicsörögne a hívónak, neked pedig jelezne?
A kapcsolódó előfizetésen aktív a hívástartás és -várakoztatás opció, értem úgy, hogy a telefon a SIM kártya alapján olvasta ki és állította úgy a kapcsolót?
A hívásátirányítás nem aktív, ha foglalt? (A hívásértesítő például?)
Ezt a kettő befolyásoló opciót tudod állítani a telefonon (is), más nem nagyon okozhat gondot.Exelsior24: Szia, Régebben több Huawei készülék kapcsán is szerepelt az eMAG a Huawei Blog hivatalos viszonteladói listáján, viszont amikor legutóbb kértem erre vonatkozó állásfoglalást a hazai Huawei ügyfélszolgálattól, abban már nem írták.
Szerintem az a gond az eMAG tekintetében, hogy mindig más és más forrásból szerzik be a készülékeket, más telefonok kapcsán volt sok ilyen felhasználói tapasztalat, ezért nehéz náluk biztosra menni, kérdéses a dolog. -
ystuc
aktív tag
válasz
Exelsior24 #12419 üzenetére
Nekem van a Mobile Experience oldalról. A Huawei ügyfélszolgálaton megnyugtattak, hogy él rá a magyar garancia.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek eMAG-tól jó ötlet ilyen telefont rendelni, most akciós náluk, ráadásul még kuponom is van rá az akció mellett, így 193k körül lenne az ára. Úgy tudom eMAG is hivatalos Magyarországi forgalmazó, de mégiscsak egy Román webshopról beszélünk, ráadásul a weboldalon is azt írják a terméknél, hogy forgalmazó: eMAG. Bár ez lehet csak arra utal hogy közvetlenül tőlük jön és nem más eladótól mert kisebb webshopok is hirdetnek rengeteg terméket a weboldalukon.
Nagyon tetszik ez a telefon, bár visszaolvastam ma pár kijelző beégéses kommentet amik kicsit elbizonytalanítottak.
Illetve láttam valaki írta a Mobile Experience webshopot is, akik ugyan nincsenek rajta a hivatalos magyarországi forgalmazói listán, de a telefonnál oda van írva a weboldalukon, hogy "Hivatalos Magyar 2 év garanciával" , és az illető is írta kommentben itt a topikban hogy igaz amit írnak, ráadásul csak 175k náluk ami a legolcsóbb jelenleg.
Nem tudom, hogy eMAG-nál gariztatásnál vissza kellene-e küldeni Romániába, vagy pedig Budapesten a hivatalos magyarországi szervizben gariztatják, ha tőlük veszem. -
pbazsi73
csendes tag
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni, készülékem független két kártyás modell. Az 1.sim Telekom, ezt telefonálásra, a 2.sim Telenor, ezt netezésre használom. Nem tudom úgy beállítani, hogy telefonálás közben, ha hívás érkezik, a hívónak ugyanúgy csörögjön, mintha nem lennék foglalt, nekem pedig jelezze a bejövő hívást. A hívásvárakoztatás be van kapcsolva. Előre is köszi, üdv. -
válasz
wayne1 #12416 üzenetére
Lehet benne valami mert én is váltott műszakban dolgozok.7-19-ig és 19-07-ig.Ha 7-19-ig vagy szabadnapos vagyok akkor este 22-kor már lefekszem általában.Ha éjszakás akkor éjjel is netezek telefonon.Van nekem is hogy hol jobban hol kevésbé merül ugyan olyan használat mellett de éjszaka ha nem használom mert alszom sosem merül 10%-ot.Max 2-őt,vagy annyit sem.Igaz én repülő üzemmódba rakom ha nem kapcsolom ki.
-
wayne1
senior tag
Na ha már megint előjött az üzemidő kérdés. Egy észrevétel / kérdés.
Ki milyen műszakrendben dolgozik.
Személyes tapasztalat, hogy amikor huzamosabb ideig egy műszakban dolgozom jobban bírja az aksi. Van olyan, hogy szinte minden nap más műszakban vagyok, akkor meg észreveszem, hogy jobban merül.
Most pl, egy ideje délelőttös vagyok, így éjszaka is csak kb 2-3%-ot esik max az aksi. Amikor össze-vissza megyek, napközben is jobban merül, meg éjszaka is 10% körül.Azaz elképzelhető -e összefüggés a kettő között pl. az AI miatt? A Huawei képviselő azt mondja, hogy az AI nem csak a fotózásban segít, hanem nézi a napi szokásaidat és próbálja minnél jobban követni azt.
Pl már előre előkészít alkalmazásokat, ha reggelente az e-mail/FB stb. az első amit megnézel.
Ha ugyebár valaki váltott vagy vegyes műszakban dolgozik, akkor lehet hogy azért merül jobban, mert nincs rutin és nagyobb terhelésnek van kitéve a telefon a szokások követése miatt.Lehet, hogy hülyeség amit írok, de én ezt vettem észre az én készülékemmel.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
A gyári SwiftKey bill.-t hassználom. Azt szeretném megtudni, hogy miképpen tudnám rávenni arra, hogy ne rezegjen íráskor.
Köszi! -
stnorcy
aktív tag
Helló.
Érdekelne hogy vissza lehet e tenni az előző rendszert.Jelenleg ez van a telón.
BLA-L09 8.0.0.137(C432)
Telenoros kártyával frissítettem a T-com -os telóm erről
BLA-L09 8.0.0.128(C432)És erre szeretném vissza állítani.
Az oka pedig az hogy sokkal gyorsabban merül a telefonom.
Van rá lehetőség? -
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Google Photos alkalmazás pár másodpercenként bezárja magát? Roppant idegesitő tud lenni, pedig nagyon kellene már használnom (és korábban éveken keresztül használtam is, sosem volt vele, egyik Androidos telefonom vele gond).
Cache- és adatok törlése megtörtént...
-
sarkan
aktív tag
El lehet tüntetni az alkalmazások megnevezését az ikonok alól?
-
válasz
DzsonKonor #12401 üzenetére
Dehogynem szoktak, sok firmware verziónál így van, sőt, olyan is volt már több is, amikor ott figyelt egy ideig az FF-ben, aztán az a verzió ki sem jött véglegesnek, ezért csak az a biztos, amikor már a hitelesítésen is átmegy.
-
KZP
őstag
válasz
DzsonKonor #12398 üzenetére
Kb. havonta jönnek ki a frissítések, úgyhogy még bőven van idő a 142-ig... A 137 és ott figyelt heteken át, mire telepíthető lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu