Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blade zte

őstag

válasz b. #61 üzenetére

Ohohó van ám nekem s7 slimem. Szar a szoftvere, a grafikaigényes játékok zöme (vagyis kb minden 3d játék) akadt rajta, miközben a 600mhz-s blademen még a GTA 3-at is majdnem elfuttattam hang nélkül. Frissítés soha a büdös életben nem jött hozzá, 2.2-n ragadt egészen mostanáig, még bugfrissítés/optimalizálás sem jött hozzá. A képernyő közepén egy csíkban nem működik az érintőképernyő, fagy a giroszkóp. Ja, és amiért ez a csík nem működik, minden alkalommal akksikivétellel indítom újra a tabletet, hogy működjön a lefagyott giroszkóp. Cseszettül élvezem.

"Az egyik legjobb ár / érték arányú gyártó, akár a P6-t akár az Y300-t , vagy az eddigi készülékeiket nézem nem véletlenül lettek sikertermékek, karon fogva az S7 tablettel."

Csak volt. Mostmár elszállta mint a v2-es rakáta.

"a P6 om 1.5 év alatt nem produkált semmi hibát"

Azzal csak önmagának tenne rosszat a huawei, ha garancia lejárta előtt garanciáztatni kéne. :DDD Az én 37ezres blademnek hibája máig nincs, azért romlott el mert tavaly nyár végén ráléptem, és tropára ment a képernyője. Erre mit izgulsz fel, 100ezer felett ez alapelvárás, hogy 1,5 évig bírja.

"Még annyit hogy minden ilyen fannak leírom, hogy a huawei a Kína egyik legnagyobb telekommunikációs cége, hatalmas anyagi háttérrel.a kínai állam pártfogásával és a világ egyik legnagyobb felvevőpiacán."

Telekommunikációban (Ennek ellenére japánban az 5g bulira nem hívták meg minden más létező céggel ellentétben). Nem telefonpiacon. Kínában pláne nem a legjobb ár/érték arányú, mert ott egyértelmű, hogy xiaomi és társai felette állnak a fényévekkel a procijuk, és a 2hetente frissített végletekig optimalizált oprenszerükkel. Micsoda, hogy a p7 AKAD miközben ezek felett van árazva? :DDD Az ilyen gyártók már tavalyelőtt óta nem ismernek ilyen szót.

A p6 lehet hogy nem rossz választás, bár a GPU-ja nincs a toppon.

Új hozzászólás Aktív témák