Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blade zte
üzenetére
Nem akarom szétoffolnia fórumot, bár igaz az említett gyártóról beszélünk éppen
S7 slim kb 4-5 éve jött be az országba, az elsők között volt a hazai forgalmazók által árult tablettek között, főleg az alsó elérhető szegmensben. 4-5 év alatt nézd meg hova fejlődött a piac és a tablett mizéria. akkoriban a emberek azt sem tudták minek kell nekik egy tablet, ma meg már meglenni nem tudnak sokan nélküle. egy 4-5 éves tabletthez képest a mai napig kielégítő tud lenni. Nálam az ismert "hangszóró pattogáson " kívül nem produkált hibát, pedig 3g-s példány volt. Frissítés meg most elárulom neked hogy több darab , jött ki hozzá, nem tudom minek írsz valótlanságokat, elég ha beírod a keresőbe, de nekünk az invitelnél rendszeresen szóltak róla."Erre mit izgulsz fel, 100ezer felett ez alapelvárás, hogy 1,5 évig bírja"
Ezt inkább csak valami tréfának veszem.csak úgy mint ezt:
"GTA 3-at is majdnem elfuttattam hang nélkül." olvad el ez ta mondatod még egyszer, köszi "Majdnem elfuttattam hang nélkül "

Az 5 G bulira meg annyit hogy google +huawei 5G = és ott megtalálod hogy :"[link]
"Nem a Docomo az egyetlen, aki konkrét tervekkel és céldátumokkal felszerelkezve teszteli az 5G-t: a kínai Huawei is bejelentette, hogy 2020-re kész lesz a saját hálózati megoldásaival, ahogy tavaly a Samsung is hírt adott a nála futó fejlesztésekről. "
De még szemezgethetsz. saját fejlesztést folytatnak. Nehéz elfogadni tudom, hogy nem egy sz@ros kis kínai gyártótól van szó, és hogy túlnőtték magukat az elismert sztereotípiákon, de ez van. Nálam ők az elsők...mibnt ezt láthatod a hozzászólásaimból, én fan vagyok...és csak azért mert meggyőztek eddig a minőségükkel és az ár / érték dolgaikkal. P széria mindig is túlárazott volt, ez a P7 meg erősen az elismerem, jelenleg nem a legjobb vétel az biztos.de ahogy eddig is volt 3 hónap és remélhetőleg best buy lesz... -
jozso1989
őstag
válasz
blade zte
üzenetére
Mindenki felfogta, hogy erre a hulladék hardverre ez az árazás sok (bár a képei akkor is tetszenek
)... Hamar le fog menni az ára, ahogy a P6-nak is, mert nyilván nem fogja megvenni senki. Ha jól emlékszem 1-2 hónappal megjelenése után a T-Mobile-nál már 70-80 körül volt. Annyiért viszont ez a telefon álomvétel lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Temu
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még mindig