- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyanaz, mint ami az összefoglalóban van, külsős linken. Én OTA B602 -re tettem fel, tehát még nem is stabil ROM -ra, de működik. DE ez ebből a szempontból nem is lényeges, mert az előfeltételeibe belefér.
Mivel ez general verziós, így nagyobb szinten cseréli ki a fájlokat, mint az OTA.
Frissítés után egyébként lehet ilyen, minden telefonnál. Ilyenkor kell néhány perc, egy óra, hogy beálljon minden, meg 1-2 újraindítás. Én frissítések után kétszer szoktam újraindítani, utána helyreáll minden, ha esetleg a frissítés során beragadt volna valami a háttérbe.
Az én kezem alatt még nem volt olyan telefon, aminél frissítés után ne lett volna, nagyobb fogyasztás (még ha csak pár percig is tart), kis akadás, túlpörgő CPU, magasabb RAM használat, teljesítmény visszaesés. Egyenként, vagy vegyesen együtt. Akkor van probléma, ha ez még 1 nap után is fennáll, akkor újratelepítenék én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest