- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #5324 üzenetére
Tudom hogy vannak az indítási módok, meg hogy meddig kell nyomni. A leírásodat nem értettem.
DE szerintem valamelyik gombot nem nyomtad rendesen, vagy felengedted. Velem is előfordul időnként, mert ennek a telefonnak nagyon picik, vékonyak a gombjai, és mélyen is ülnek.
lyen jelenséggel még nem találkoztam, 3 gombossal mindig elindult a frissítés.
Magyarán (csak az összefoglaló kedvéért):
EMUI 3.0 B609 visszatérés EMUI 2.3 B133 -ra:
FONTOS!!, ne legyen ROOT, és custom recovery!
- Töltsd le ... FW -t.
- Másold ki a tömörített fájlból a dload mappát a benne lévő fájlal a formázott SD kártya gyökerébe.1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a gyári recovery -t.
3. Wipe.
4. Kapcsold ki a készüléket.
5. Indítsd el a 3 gomb folyamatos nyomva tartásával az automatikus frissítést.
6. Várd meg amíg végez, majd újraindul a telefon, frissít, és fent lesz az EMUI 2.3 B133.Amennyiben 3 gombos indítás után leáll a készülék (illetve nem kezdi el a frissítést/telepítést), és pár másodperc után sem történik semmi, akkor sima, rövid power gomb megnyomásával indítsd el a készüléket. A telepítés automatikusan meg fog kezdődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest