- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, később feldobom. Amúgy van még pár fajta, csak kétes forrásból nem szívesen szedek le. Tehát van alternatíva, ha nem tetszik az EMUI 3 -as Play -en kívül is. Ami a gyári felületét változtatja.
Van a Play -en fent a hagyományos Swifkey ami szélesebb. Én azért nem szeretem, mert nincs rajta közvetlen ékezet, mint a saját gyárin. Feltehetően ezért kisebbek a gyárin a gombok. Meg azt vettem észre, hogy nem mindig igazítja hozzá normálisan a képernyőt. Az egyik app -ba nem tudtam vele normálisan belépni, mert login ablakba félig belecsúszik. Így mindig le kellett csúsztatni a billntyűzetet, mert az "enter" -rel nem lépett a következő mezőbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- BestBuy topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest