- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hi!
Nekem kb 2 hét kellett mire beállt az aksim a megfelelő üzemidőre. Nem tudom mennyire ismered már ezt a telefont és a funkcióit, de például van egy védett alkalmazások része. Itt lehet állítani, hogy a képernyő kikapcsolása után mi futhat és mi nem. Ha playről telepítesz valamit akkor automatikusan védett státuszba rakja, ergo futni fog amikor nem használod a telefont. Pirossal külön kiemeli, ha nagy fogyasztású alkalmazásról beszélünk. Nálam 2 alkalmazás védett (mind a kettő nagy fogyasztású) és így merül éjjel 1%-ot állandó WiFi és szinkronizáció mellett. Íme egy kép arról amiről írtam:
Csak azért írtam ezt le, mert például G6-nál asszonynak is volt merülési problémája és pont emiatt. Mivel neki ez az első droidos telefonja, még tanulnia kell a használatát. Neki úgy magyaráztam el a legegyszerűbben, hogy ez olyan mint a laptopod, néha nem árt újraindítani, tisztítani, stb.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMWFan: Akasztófa
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest